1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Jak uz jsem rekl, bylo dost prilezitosti k ockovani, a to bydlim tam, kde nejezdi vlak a i autobus. Takze nejake vymluvy o tom, co kdo zanedbal, by mel smerovat prave k neockovanym, kteri ockovani byt bez problemu mohou. A tech je urcite 95%. Nazdar cau.

14
Před 3 roky

Kdyby pan ministr nepodlézal před svým odvoláním panu Babišovi a choval se jako chlap, tak jsem dnes možná v jiné pozici. Ale firma je prostě firma a ředitel zeměkoule se musí poslouchat.

11
Před 3 roky

V článku se píše cosi o zodpovědnosti občanů,ale nějak mi tam chybí zodpovědnost státu za případné komplikace související s očkováním..

25
Před 3 roky

Nikdo nemá právo kontrolovat můj zdravotní stav, nechápu jak může někdo ukládat tuto povinnost provozovatelům restaurací!!! A případná trestní oznámení půjdou na ně ne na ty magory co to nařídili, chápete už? 🇨🇿

3
Před 3 roky

Hlavně by si měl každý další ministr zdravotnictví dát do pořádku poraděnky z jednotlivých resortů, čím dál více to připomíná komedii s L. De Funesem'Jeden čehý, druhý hot! Tak komu a čemu věřit??

6
Před 3 roky

Když může Švejkovat Babiš, Zeman, Prymula, Hnilička, Alzheimrbergr a další, tak proč ne normální lidi ?

22
Před 3 roky
Jiri Nohejl

A při volbách jsme videli,jak se stále platná opatření dodržovala ve všech volebních týmech ...

14
Před 3 roky

Všechny co nutí lidi do očkováni neschválenou experimentální vakcínou by měli zavřít.

26
Před 3 roky
Petr Kaňa

Vy jste taky neschválený, člověče, to by museli pozavírat vlády celé Evropy, Ruska i USA. Vy jste o sem chytřejší než celý ostatní svět, že?

21
Před 3 roky

S prominutím, ale cpát experimentální vakcínu mladým a dětem, které ta nemoc ohrožuje jen minimálně, je zvěrstvo.

11
Před 3 roky
Jan Růža

Spát experimentální vakcínu komukoli je zvěrstva, je jedno jestli je mladý nebo starý.

3
Zobrazit další reakci

Až bude nějaké omezení a kontrola v přecpaném Kauflandu, lidu a spol, slibuju, že nebudu švejkovat v hospodě

25
Před 3 roky

Ministr ,komediant, který se dostal buch ví jak k moci jinak je nepoužitelný ,u nás říkáme spratek ,nic nedokázal a bude nás ridit,tahni uz do P!!

7
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt