Jak uz jsem rekl, bylo dost prilezitosti k ockovani, a to bydlim tam, kde nejezdi vlak a i autobus. Takze nejake vymluvy o tom, co kdo zanedbal, by mel smerovat prave k neockovanym, kteri ockovani byt bez problemu mohou. A tech je urcite 95%. Nazdar cau.
Kdyby pan ministr nepodlézal před svým odvoláním panu Babišovi a choval se jako chlap, tak jsem dnes možná v jiné pozici. Ale firma je prostě firma a ředitel zeměkoule se musí poslouchat.
V článku se píše cosi o zodpovědnosti občanů,ale nějak mi tam chybí zodpovědnost státu za případné komplikace související s očkováním..
Nikdo nemá právo kontrolovat můj zdravotní stav, nechápu jak může někdo ukládat tuto povinnost provozovatelům restaurací!!! A případná trestní oznámení půjdou na ně ne na ty magory co to nařídili, chápete už? 🇨🇿
Hlavně by si měl každý další ministr zdravotnictví dát do pořádku poraděnky z jednotlivých resortů, čím dál více to připomíná komedii s L. De Funesem'Jeden čehý, druhý hot! Tak komu a čemu věřit??
Když může Švejkovat Babiš, Zeman, Prymula, Hnilička, Alzheimrbergr a další, tak proč ne normální lidi ?
A při volbách jsme videli,jak se stále platná opatření dodržovala ve všech volebních týmech ...
Všechny co nutí lidi do očkováni neschválenou experimentální vakcínou by měli zavřít.
Vy jste taky neschválený, člověče, to by museli pozavírat vlády celé Evropy, Ruska i USA. Vy jste o sem chytřejší než celý ostatní svět, že?
S prominutím, ale cpát experimentální vakcínu mladým a dětem, které ta nemoc ohrožuje jen minimálně, je zvěrstvo.
Spát experimentální vakcínu komukoli je zvěrstva, je jedno jestli je mladý nebo starý.
Až bude nějaké omezení a kontrola v přecpaném Kauflandu, lidu a spol, slibuju, že nebudu švejkovat v hospodě
Ministr ,komediant, který se dostal buch ví jak k moci jinak je nepoužitelný ,u nás říkáme spratek ,nic nedokázal a bude nás ridit,tahni uz do P!!