Už aby tato vláda v čele z estébáckým udavačem Babišem táhla tam kam patří už dávno a to do p....e !!!!!!
očkovat se mělo loni v zimě ,když tu byla alfa varianta. Teď tu máme delta plus na tu vakcína moc nezabírá.Kdybaytehdy Babiš nepodělall.
Pane ministře, navrhuji prosím pěkně po návštěve restaurace bez potvrzení povinný klystýr. To tu mrchu jistojistě zlikviduje.
Středula je Mimoň, lidi co chtěli se dali očkovat. Zaměstnavatelé tady nic nemohou, protože by to zase "chytří" soudci zamázli aby ještě víc škodili.
Pane ministře zaspívejte nám něco pěkného třeba já jsem malej mysliveček vždyť jste přece naše SUPERSTAR ! KEN na hrad !
Vojtěch a jemu podobní, by už měli pykat, za vše co lidem v ČR provedli!!!!
Jste křesťaň??Tak bohužel,nechápu,proč se rozčilujete,za covid nemůže žádný ministr,tohle přece je dílo Boží...
Táhni už do zádele, už tě bylo dost a nezapomeň se ohlížet lidi si pamatují lumpy jako jsi ty!
Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka magor, jak ma být...
a navíc jak z planety opic v tom hubohadru, nojo, proč jak.....
Vy to prostě chcete nastříkat úplně do každého. Až dojdou dvacetiletí začnete to píchat do mimin?
vo vejkendu otevírám garážovej pokr, už bylo na čase 🙂 díky vojtěchu. hospodská má smolíka no.