1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Už aby tato vláda v čele z estébáckým udavačem Babišem táhla tam kam patří už dávno a to do p....e !!!!!!

14
Před 3 roky

očkovat se mělo loni v zimě ,když tu byla alfa varianta. Teď tu máme delta plus na tu vakcína moc nezabírá.Kdybaytehdy Babiš nepodělall.

8

Pane ministře, navrhuji prosím pěkně po návštěve restaurace bez potvrzení povinný klystýr. To tu mrchu jistojistě zlikviduje.

17
Před 3 roky

Středula je Mimoň, lidi co chtěli se dali očkovat. Zaměstnavatelé tady nic nemohou, protože by to zase "chytří" soudci zamázli aby ještě víc škodili.

5
Před 3 roky

Pane ministře zaspívejte nám něco pěkného třeba já jsem malej mysliveček vždyť jste přece naše SUPERSTAR ! KEN na hrad !

15
Před 3 roky

Vojtěch a jemu podobní, by už měli pykat, za vše co lidem v ČR provedli!!!!

17
Kamil Boháček

Jste křesťaň??Tak bohužel,nechápu,proč se rozčilujete,za covid nemůže žádný ministr,tohle přece je dílo Boží...

5

Táhni už do zádele, už tě bylo dost a nezapomeň se ohlížet lidi si pamatují lumpy jako jsi ty!

9
Před 3 roky

Když se dívám na sebe, tak se musím pochválit. Nevypadám já věru zle, zkrátka magor, jak ma být...

10
Před 3 roky
Zbyněk Štefek

a navíc jak z planety opic v tom hubohadru, nojo, proč jak.....

Vy to prostě chcete nastříkat úplně do každého. Až dojdou dvacetiletí začnete to píchat do mimin?

8
Před 3 roky

vo vejkendu otevírám garážovej pokr, už bylo na čase 🙂 díky vojtěchu. hospodská má smolíka no.

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt