1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pravděpodobně ministr Marián Jurečka dnes dělá velká státnická gesta a zítra se k nim nebude hlásit ani omylem. Bez znalostí financování daní a také bez znalostí financování starobních důchodů M. Jurečku semele úřednický aparát ministerstva (konkrétně 713. oddělení pojistně matematické s Ing. J. Škorpíkem), stejně jak semlel ministryni J. Maláčovou. Na J. Maláčovou jsem proto musel podat trestní oznámení, které je dostupné v nové knize Ekonomům to myslí černobíle.

6
Před 3 roky

co treba prestat vyplacet doplatek na bydleni lidem co vlastni nemovitost (ono by se pak ukazalo, ze nemovistosti je dost - je totiz velky luxus dotovat duchodce aby mohli zit v domacnosti sami, tento naklad na sebe berou hlavne mladi).

3
Tomas Nydecky

Jasně, důchodci mají bydlet zřejmě po 5ti případně u dětí, kteří teď budou mít každý 5 děti, protože Jurečka to zařídí. A flakaci, co se nesnaží mít něco svého a jen parazitují? Těm byste příspěvek nechal že?

5

Traktorysta si myslí, že bude mít každý to, co on, probohaJurečko prober se, stejně příští volby neustojíš, a mladí dnes nejsou naivní, jak si myslíš a navíc vlastní televizi 😁

6
Před 3 roky
Vítězslav Nováček

Traktorysto co vy chcete radit.

3
Před 3 roky

A co třeba bydlet v nájmu ? Vychoval jsem v takových podmínkách ve 2+1 60m2 své 2 děti a jsou v životě úspěšné.

12
Před 3 roky
Petr Fučík

Potíž je v tom, že současné nájmy prostornějších bytů jsou tak vysoké, že je rodina s více dětmi neutáhne, pokud budou bydlet v nějakém větším městě. Pokud budou bydlet někde na venkově, nájmy jsou sice nižší, ale zase se zvýší náklady na dojezd do zaměstnání, nákupy, vzdělávání dětí (dojíždění do vzdálených škol nebo internáty).Navíc bydlení v nájmu není, co bývalo. Mívala jsem žákyni, která už si ani nepamatovala adresu, kde bydlí, protože se pořád stěhovali z nájmu do nájmu...

1
Před 3 roky

Kdo má 4 děti a nemá střechu nad hlavou, tak tomu nic nepomůže ten Jurečka bude horší než Maláčová.

3
Před 3 roky

..v opozici..to se kritizovalo.//. Jurečka.. Adamová... Richterová//..a teď se uvidí..

1
Před 3 roky

Typicky lidovec,nadelat plno decek,a state plat mi na ne

1
Před 3 roky

Ten Jurečka snad ví všecko...

8
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt