1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

I kdyz k p.Kalouskovi prilis sympatii nechovam, povazoval jsem ho za chytrejsiho. Nebo v jeho pripade spis za vychytralejsiho. S touto kvalifikaci by asi mel vedet, ze prijeti prebendy ve VZP by mohlo negativne ovlivnit jeho sance v prezidentske volbe. Ale mozna je pro nej dulezitejsi vrabec v hrsti, nez holub na strese. Navic vrabec ted a holub vice nez za rok.

9
Před 3 roky

To mě hlava nebere.Tak proč není ministrem financí když je to takový expert přes finančnictví a místo toho tam prsknete ajťáka,který má o financích přehled jako já o jaderné fyzice.

15
Před 3 roky
Václav Kain

Mozna znam odpoved. Protoze jeho ekonomicka erudice spociva v jednoduche neprime umere. Cim mene vydam, tim vice zbyde pro me. Coz prece jenom asi soucasna vlada nemuze, aniz by ztratila svou popularitu. Ale VZP to unese, ta neni volena obcany.

19
Před 3 roky

Můžete na Kalouska nadávat,je to stejné jako házet hrách na stěnu.On dobře ví kde jsou prachy které mu bez jakékoliv námahy spadnou klína.Podívejte se na takového Marka Bendu.No není to k popukání mít tyhle kousky v parlamentu?

11
Před 3 roky

Pan profesor se evidentně loučí s rozumem, škoda ho, mohl to být výborný ministr pro cokoliv.

9
Před 3 roky

Kalousek toho hodně ví a je lepší mu hodit nějakou kost, než ho nechat mluvit.

7

Vsak ona ho jeho minulost jednou dozene...

11
Před 3 roky

podívejme, ministr je i humorista.....-

6
Před 3 roky
Karolina Němcová

Ale on už není Silvestr a do apríla je ještě daleko.

2
Před 3 roky

To snad není možný.....jdu zvracet...

3
Před 3 roky

Zajistil nám skvělé padáky.

6
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 3 roky
Js

Ho ale neurážej,