Ircan je moudre, klidne a nesmirne nezne stvoreni. S jednou touto damou jsem velice kamaradil, i kdyz jsme se vidali malo, pamatovala si me. Zpusob, jak opatrne ke mne pristupovala, vedoma si sve velikosti, byl neskutecny. Za maximalni projev duvery jsem povazoval, kdyz si ke mne lehla na gauc, opatrne mi polozila hlavu do klina a jako spravna dama nezne zafunela : ,,dej se do toho, kamo..." Pozdrav a podrbani do psiho nebe...😉
V místě,kde jsem měla chaloupku ho jedni lidé měli a jmenoval se Beruška a byl opravdu tak mírný.
Na Kampě, já 4 yorki, proti nám 2 mladé lidi s vlkodavem. Nejdřív jsem ztuhla. Ale on k nám došel, mí yorki ztuhlí, všechny je oblízla a šla dál. Druhý vlkodav před restaurací. Ležel na zemi, moje yorki k němu, mladý kluk se jen usmíval. Vlkodav natáhl packu, moji yorki stáhl pod sebe pod packu a lehl si. Moje ani nedutala, ležela, lidi se smáli. Asi mají opravdu kamarádskou povahu.
Na jednoho mazlíčka jsem narazil na wandru u Berounky..... Partička se zvedala z louky od "stánku na levnou krásu" a mazlík patřil k nim. Setkali jsme se v pozici "oko v oko".... A zatímco co kámoš mizel za rohem (pejsků se děsí), já se s ním skamarádil hned... 😀 Úžasný stvoření. Něžný obr...
Máme kousek od bytu dva,jsou úžasní,ale řeknu vám,na prvním nečekaném setkání jsem couvala.
Akorát umírá o polovinu dřív,než většina ostatních psů.Pro mě je dlouhověkost rozhodující.
♥️ takoví se mi moc líbí