1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Kdyby nebylo maso ze supermarketů plné vody,bylo by po problémech se stříkáním oleje při smažení.

Takhle máte zaprasenou kuchyň a ještě vás okradou.

Maso od dobrého řezníka neprská na pánvi.

46
Před 3 roky
Jana Mašková

Naprostý souhlas,přitom k nejbližšímu řezníkovi je to blíže než do těch velkých svatostánků nákupů a oj..bu..

15
Před 3 roky

Nevím proč je ten olej tak strašně drahýZ jara jam se člověk podívá všude samá řepka a když ho jdu koupit ,tak se nestačím divitNehlede na to , nevím jestli se to zdá jenom mně,ale ten olej je tak strašně řídký, někdy mám pocit, že jsem tam nalila hustší vodu.

25
Před 3 roky
Vincent Kotulák

Cena řepky letos hodně spadla, spíše ti bude cenou energií při výrobě. A obchodníci si také chtějí pomoci a my to zaplatíme.

2
Před 3 roky

Jelikož nekupuju glajdy ze suprer-hyper tak mne tento problém nepotkává.Ale existuje pomůcka,taková síť na rukojeti,která se položí přes pánev a je klid.A smažit nejlépe na sádle nebo řepkovém,ten má vyšší stupeň přepalu..🙂

7
Před 2 roky
Dita Hoffmanova

Řepkáč prská jako blázen. Zkoušela jsem (pánev suchá a žádné kapky vody),zato zapráskaná celá kuchyň. Už ho nikdy nekoupím

2
Zobrazit další reakci

" ...ocet. Ten také absorbuje vodu a pánev bude ... úplně suchá." Ocet ke 8% roztok kyseliny octové ve vodě. Takže s octem nalijete do pánve 72% vody. To pak bude opravdu dokonale suchá!

5
Před 3 roky

To je zase blábol.On někdo vezme na smažení mokrou pánev? Vždyť ta voda je v tom mase.

54
Před 2 roky

Malý kousek chleba zastaví prskání.

1
Před 3 roky

Misto toho aby se trestalo napichováni masa vodou se bude řešit jak ho upéct.Člověk žasne

12
Před 1 rokem

Mám na to speciální síťovou jakoby pokličku nebo jak to nazvat a skvěle to zabírá.

3
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt