Kdyby nebylo maso ze supermarketů plné vody,bylo by po problémech se stříkáním oleje při smažení.
Takhle máte zaprasenou kuchyň a ještě vás okradou.
Maso od dobrého řezníka neprská na pánvi.
Naprostý souhlas,přitom k nejbližšímu řezníkovi je to blíže než do těch velkých svatostánků nákupů a oj..bu..
Nevím proč je ten olej tak strašně drahýZ jara jam se člověk podívá všude samá řepka a když ho jdu koupit ,tak se nestačím divitNehlede na to , nevím jestli se to zdá jenom mně,ale ten olej je tak strašně řídký, někdy mám pocit, že jsem tam nalila hustší vodu.
Cena řepky letos hodně spadla, spíše ti bude cenou energií při výrobě. A obchodníci si také chtějí pomoci a my to zaplatíme.
Jelikož nekupuju glajdy ze suprer-hyper tak mne tento problém nepotkává.Ale existuje pomůcka,taková síť na rukojeti,která se položí přes pánev a je klid.A smažit nejlépe na sádle nebo řepkovém,ten má vyšší stupeň přepalu..🙂
Řepkáč prská jako blázen. Zkoušela jsem (pánev suchá a žádné kapky vody),zato zapráskaná celá kuchyň. Už ho nikdy nekoupím
" ...ocet. Ten také absorbuje vodu a pánev bude ... úplně suchá." Ocet ke 8% roztok kyseliny octové ve vodě. Takže s octem nalijete do pánve 72% vody. To pak bude opravdu dokonale suchá!
To je zase blábol.On někdo vezme na smažení mokrou pánev? Vždyť ta voda je v tom mase.
Malý kousek chleba zastaví prskání.
Misto toho aby se trestalo napichováni masa vodou se bude řešit jak ho upéct.Člověk žasne
Mám na to speciální síťovou jakoby pokličku nebo jak to nazvat a skvěle to zabírá.