Který mileniál zase sesmolil tuhle hloupost? Kde by naše babičky vzaly mrazák? Nehledě na tu hloupost s cibulí....
Mrazit cibuli je nesmysl. Za prvé: vydrží v pohodě celou zimu na půdě až do příští sklizně. Za druhé: má intenzivní aroma, může zavonět celý mrazák. Za třetí: je celá řada potřebnějších potravin, které zaberou místo v mrazáku místo cibule.
Moje babička mrazák neměla... Jak ale ona bez něj ten vývar dělala? 😱🤔
A nejlepší je ta fotka, oloupaná cibule v mrazáku, zkuste to a bude vám cítit cibulí celý mrazák. To jsou úžasné kydy.
Moje babička neměla tušení, že někdy bude v našem domě mrazák. Když dům s dědou postavili, nebyla tu ani elektřina, plyn, nebo vodovod.
Když jeden rok bylo vidět že cibule bude hnít tak jsem jí asi 2kg nakrájela osmažila naSÁDLE nandala do malých skleniček doplnila sádlem a uzavřela.Podle potřeby používala.
Heh! Obávám se, že v době mé babičky ještě mrazáky ani zdaleka nebyly běžnou součástí výbavy domácnosti, ty mudro 🙂
no, moje babička neměla mrazák ani ledničku...takže už by ten termín babička, měli autoři takových článků nějak zpřesnit...
By mě zajímalo kde babičky vzaly mrazák...
A Masaryk internet...
Přesně to mne napadlo.
Tedy moje babička určitě mrazák neměla. Nevím, kdo vymýšlí takové hlouposti.
Babičky v té době neměly mrazáky ,zase keci
Pravda. Naše babičky ne, ale pisateli je kolem dvaceti. To pak možné je.