1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Který mileniál zase sesmolil tuhle hloupost? Kde by naše babičky vzaly mrazák? Nehledě na tu hloupost s cibulí....

8
Před 1 rokem

Mrazit cibuli je nesmysl. Za prvé: vydrží v pohodě celou zimu na půdě až do příští sklizně. Za druhé: má intenzivní aroma, může zavonět celý mrazák. Za třetí: je celá řada potřebnějších potravin, které zaberou místo v mrazáku místo cibule.

23
Před 1 rokem

Moje babička mrazák neměla... Jak ale ona bez něj ten vývar dělala? 😱🤔

38
Před 1 rokem
Jiří Voráč

A nejlepší je ta fotka, oloupaná cibule v mrazáku, zkuste to a bude vám cítit cibulí celý mrazák. To jsou úžasné kydy.

32
Před 1 rokem

Moje babička neměla tušení, že někdy bude v našem domě mrazák. Když dům s dědou postavili, nebyla tu ani elektřina, plyn, nebo vodovod.

23
Před 1 rokem

Když jeden rok bylo vidět že cibule bude hnít tak jsem jí asi 2kg nakrájela osmažila naSÁDLE nandala do malých skleniček doplnila sádlem a uzavřela.Podle potřeby používala.

4
Před 1 rokem

Heh! Obávám se, že v době mé babičky ještě mrazáky ani zdaleka nebyly běžnou součástí výbavy domácnosti, ty mudro 🙂

18
Před 7 měsíci

no, moje babička neměla mrazák ani ledničku...takže už by ten termín babička, měli autoři takových článků nějak zpřesnit...

1
Před 1 rokem

By mě zajímalo kde babičky vzaly mrazák...

A Masaryk internet...

17
Jiří Novák

Přesně to mne napadlo.

4
Před 1 rokem

Tedy moje babička určitě mrazák neměla. Nevím, kdo vymýšlí takové hlouposti.

4
Před 1 rokem

Babičky v té době neměly mrazáky ,zase keci

35
Před 1 rokem
Marie Prochy

Pravda. Naše babičky ne, ale pisateli je kolem dvaceti. To pak možné je.

26
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt