1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Hráči Sparty nehrají za Spartu, hrají jen za peníze. Teda spíše nehrají. A Priske? No potěš koště.

5
Před 2 roky

No ono holt se hraje jinak když je to 11 na 11 a rozhodčí píská vcelku rovinu ne vždy tomu tak bylo, že sparťani.

Před 2 roky
Václav Uřidil

Tak to popisuješ Slávii, tak hrála prvních 4 kola proti deseti. :-)

Před 2 roky

Ać sparťan, od Sparty nic zázračného neočekávám. Spíše se nechám pozitivně překvapit. To je jako s Plíškovou, ta může také jen překvapit postupem dál, jinak většinou první či druhé kolo a konečná a když vyhraje, tak je to pro mne příjemné překvapení. U Sparty je to podobné.

2
Před 2 roky

Sparta už není. Její zaměstnanci opět předvedli, že hrají pouze pro peníze, bez sebemenšího náznaku emocí. Ano, lze prohrát i 0:4 lze prohrát, ale musí být vidět snaha, bojovnost, sebeobětování jít až na krev. A to už dlouho vidět není. Mužstvu chybí vůdce, prostě šéf. Hráč který by dokázal tým zbláznit a usměrnit. Pavelka, jako kapitán, na to nemá ani fotbalově a ani lidsky. Pan Priske za to nemůže. Těžko může trenér počítat s mentalitou hráčů, kteří prostě nechtějí, nebo neumí, odevzdat na place maximum. S touto bandou by nic nesvedl žádný trenér. Měly by přijít pokuty a to tvrdé pokuty. Za takto odvedenou práci se musí tým stydět a majitel klubu by měl už konečně bouchnout do stolu a udělat pořádek, protože kdyby v jeho firmách pracovali zaměstnanci podobným způsobem, jako včera Sparta, byl by už dávno na mizině.

Fandím Spartě celý život a i když se mi to říká velmi těžce, Slávie by je v současné době úplně jinde a po včerejším výkonu si vyhrát zasloužila.

5
Před 2 roky

Ten vopálenej na fotce s vobarveným drnem na žluto se zase vycajchnoval, hned ve druhý minutě. Po faulu zase válel asi 5 minut sudy, svíjel se v bolestech a jak dostal sparťan žolíka, vyskočil a celej zápas běhal jak srnka. Dokonce i hrací předmět do zařízení vpravil.

5
Před 2 roky
Oldřich Rykr

To můžete být rádi, že nehrál ten sspratek Krejčí jinak jste dohrávali v 10 a možná, že by to ten bůr nakonec i byl.

Před 2 roky

Už pár let si říkám, proč si pořád kupují permanentku, když je to horší a horší. Teď ještě ty vaše kontroly, jestli chodím nebo nechodim. Příští sezónu už ji kupovat nebudu, nedojde-li k nějakým změnám. Je to ostuda panove Kretinsky a Rosický.

2
Před 2 roky

To chce klid klucí sparťanský.Hůř už být nemůže

7
Před 2 roky

Jsem sparťan a jsem sparťan hodně dlouho, ale co se předvádí roky za miliardáře to nebere ani hlava spousty slávistických příznivců. Křetínský to že máš prachy neznamená že tomu rozumíš

9
Před 2 roky

Stydím se. Většina lidí, kdyby za dvě hodiny odvedli nulovou práci, tak by je vyhodli. Ale Vy máte usměv na rtu a nic se neděje.

7
Před 2 roky

Sledujte ČT Sport. Tam je určitě budou dávat, aby se ušetřilo na pomoc Ukrajině!!!

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt