Hráči Sparty nehrají za Spartu, hrají jen za peníze. Teda spíše nehrají. A Priske? No potěš koště.
No ono holt se hraje jinak když je to 11 na 11 a rozhodčí píská vcelku rovinu ne vždy tomu tak bylo, že sparťani.
Tak to popisuješ Slávii, tak hrála prvních 4 kola proti deseti. :-)
Ać sparťan, od Sparty nic zázračného neočekávám. Spíše se nechám pozitivně překvapit. To je jako s Plíškovou, ta může také jen překvapit postupem dál, jinak většinou první či druhé kolo a konečná a když vyhraje, tak je to pro mne příjemné překvapení. U Sparty je to podobné.
Sparta už není. Její zaměstnanci opět předvedli, že hrají pouze pro peníze, bez sebemenšího náznaku emocí. Ano, lze prohrát i 0:4 lze prohrát, ale musí být vidět snaha, bojovnost, sebeobětování jít až na krev. A to už dlouho vidět není. Mužstvu chybí vůdce, prostě šéf. Hráč který by dokázal tým zbláznit a usměrnit. Pavelka, jako kapitán, na to nemá ani fotbalově a ani lidsky. Pan Priske za to nemůže. Těžko může trenér počítat s mentalitou hráčů, kteří prostě nechtějí, nebo neumí, odevzdat na place maximum. S touto bandou by nic nesvedl žádný trenér. Měly by přijít pokuty a to tvrdé pokuty. Za takto odvedenou práci se musí tým stydět a majitel klubu by měl už konečně bouchnout do stolu a udělat pořádek, protože kdyby v jeho firmách pracovali zaměstnanci podobným způsobem, jako včera Sparta, byl by už dávno na mizině.
Fandím Spartě celý život a i když se mi to říká velmi těžce, Slávie by je v současné době úplně jinde a po včerejším výkonu si vyhrát zasloužila.
Ten vopálenej na fotce s vobarveným drnem na žluto se zase vycajchnoval, hned ve druhý minutě. Po faulu zase válel asi 5 minut sudy, svíjel se v bolestech a jak dostal sparťan žolíka, vyskočil a celej zápas běhal jak srnka. Dokonce i hrací předmět do zařízení vpravil.
To můžete být rádi, že nehrál ten sspratek Krejčí jinak jste dohrávali v 10 a možná, že by to ten bůr nakonec i byl.
Už pár let si říkám, proč si pořád kupují permanentku, když je to horší a horší. Teď ještě ty vaše kontroly, jestli chodím nebo nechodim. Příští sezónu už ji kupovat nebudu, nedojde-li k nějakým změnám. Je to ostuda panove Kretinsky a Rosický.
To chce klid klucí sparťanský.Hůř už být nemůže
Jsem sparťan a jsem sparťan hodně dlouho, ale co se předvádí roky za miliardáře to nebere ani hlava spousty slávistických příznivců. Křetínský to že máš prachy neznamená že tomu rozumíš
Stydím se. Většina lidí, kdyby za dvě hodiny odvedli nulovou práci, tak by je vyhodli. Ale Vy máte usměv na rtu a nic se neděje.
Sledujte ČT Sport. Tam je určitě budou dávat, aby se ušetřilo na pomoc Ukrajině!!!