1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 7 měsíci

Porucime větru dešti a ještě se napakuji farmaceuticke firmy. Dovoluji si poznamenat, že Gronsko se odlednilo taky před milionem let(prokázáno vyzkumem ledovce) a to se ještě kravy nechovaly. Celá teorie o klimatickém dopadu působení člověka na přírodu stojí na hodně vratkem zakladu. Dám si v poledne klidně biftek.

3
Před 7 měsíci
Jiri Ditrich

před milionem bylo gronsko obrostlé zelení a ještě tam let nebyl 😄 proč vždycky ťápete takové kraviny.. zkuste si o tom první něco najít.

Zobrazit další 4 reakce
Před 7 měsíci

Tak jsem si původně myslel že článek bude nadsázka na téma snad největší blbosti co v EU zplodili.Překvapivě je myšlen vážně,zajímal by mne percentuelní poměr krav chovaných v eu ke světové populaci a ekvivalent poměru metanu v prdu slona případně kolik metanu vyprodukovali krávy po celou historii jejich chovu

2
Před 7 měsíci
Jiří Šareš

Nejde o krávy chované v EU, ale v Latinské Americe (ty my konzumujeme) a v Africe (ty žijí bez užitku). A pořád je tato iniciativa lepší než výkřiky ekoaktivistů o zákazu chovu krav a výroby hovězího v dnešním množství.

Zobrazit další reakci
Před 7 měsíci

Jsem si myslel, že metan odchází z trávicího ústrojí krav (a dalšího býložravého dobytka) nikoliv tlamou, ale zadním otvorem. Nejde tedy o říhání, ale o p... Zase jsem o 0,01% chytřejší!

2
Před 7 měsíci

Ale je teda velice zajímavé že nedošlo k oteplování země methanem v době kdy po zemi chodily doslova desítky miliony kusů různého skotu podobného dobytka který se živil trávou 😄a že ho bylo po celém světě mnohonásobně víc než krav v kravínech 😄 a uvědomují si že prasata a lidé taky prdí ? 😄 Tvl já bych tyto lidi okamžitě pral do marketu k pultu.. oni se zabývají takovýma kravinama.. ať si spočítají kolik methanu za rok vyprodukuje jeden člověk a vynásobí to počtem lidí na této planetě... pak by se ty krávy vešly sotva nehet to svou produkcí :D

Před 7 měsíci

To nevymyslíš - my to potom budeme konzumovat, další chemie, kterou do sebe dostaneme. EU- zbytečná instituce za naše daně.

2
Před 7 měsíci
Irena Jochim

to aby jsme taky míň prděli 😄

Před 7 měsíci

Bože to jsou ekohovadiny...

5
Před 7 měsíci

Pokud nebudou krávy tak ta zeleň kterou nespotřebují zetlí bez metanu ???

Před 7 měsíci

No tvl to už je vrchol xDDD tak oni svedou oteplování země na kravské brkance xDDD

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt