1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Jistěže se mimozemšťané snaží kontaktovat objevenou Zemi. Existují dle zemského slovníku nevysvětlitelna v tzv."jiných dimenzích" za tzv."červími dírami"! Jen díky stále nedokonalému vývoji a archaické technice a technologiím - z pozemského hlediska jsme však ve vývoji geniální (viz Webbův dalekohled, Muskova obří raketa se 34motory k překonání gravitace, což je vrchol archaismu a Verne by zaplesal, atd.) - si vědci naivně myslí, že v hlubokém vesmíru jsme jediné inteligentní bytosti! Ano jsme naivní a na přátelský přístup k objevování života na tzv."exoplanetách" doplatíme v blízké budoucnosti! Vesmír je nesmírně agresivní a civilizace v dalekých planetárních systémech stejně jako my hledají nové prostory ve vesmíru pro vlastní přežití. Jakmile "svou tzv.exoplanetu" objeví, vymýtí na ni inteligentní život pro adaptaci pro vlastní civilizaci. Nic přáteského, jak popsáno již ve 40-tých(!) letech ve Válka světů! K tomu používají mnohem sofistikovanější prostředky, které pozemští vědci vnímají zatím jako tzv."rádiové záření". Zatímco Země vysílá za hranici soustavy neuvážlivě a pro lidstvo zkázonosně nebezpečné meziplanetární průzkumné sondy archaických tvarů "krabic s párátky", vrcholy pozemské vědy, s informacemi na palubách "jací jsme a co všechno už umíme", daleké vesmírné civilizace už o Zemi a podmínkách ke svému životu dávno ví. Kolem země už prolétají jejich "sondy" mnohem sofistikovanějších tvarů tzv."asteroidů", motajících vědcům hlavy a ukrývající technologie, o kterých lidstvo nebude stačit zakrátko ani snít! Ambice vědců vystavují Zemi k brzké invazi z vesmíru!

Před 1 rokem

Bombastický titulek, to je to pravé!! Jen by mě zajímalo, kolik vědců a "vědců" se touto problematikou zabývá a jak ovlivňují média.

2
Před 3 měsíci

Nějak jsem se z článku nedozvěděla, jaké důkazy o mimozemském životě Antarktida vydala.

Před 1 rokem

Já osobně jsem přesvědčen, že redakce webu Nespěchej je důkazy o svém tvrzení zavalena.

Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt