jsem positivni abych ziskal zadanku tak svemu lekari jsem se nedovolal na hygiene to na koronacu taky nikdo nebral,chytl jsem pani na jinem oddeleni kde mi bylo receno ze oni zadanku nevydavaj,ze jen trasujou,na muj dotaz mi rekla ze mam kontaktovat sveho felcara,kdyz jsem ji rekl ze mam 48 hovoru a stejne to nikdo nebere,tak mi pry muze a nemusi verit,az argument ze ma sestra lezi na aru s kovidem a zapalem plic,tak se me ptala jaktoze me nikdo netrasoval,po overeni udaju mi nicmene zavolala a napsala zadanku kdy jsem musel jet v 39 teplote na odber,teploty 38_39 mamuz 12 dnu v kusu,nasledne jsem se jen dovolalm mememu felcaru vypsal nechopenku a antibiotika ktery zobu 4 den ale bez vysledku,uz proste nestiham
SUKL, typická instituce, kde se dobře placení nicnedělači točí na židli s jistým platem až do důchodu. Kdo nic nedělá, nic nezkazí, tak dnes funguje management. Raději o ničem nerozhodovat, než riskovat průšvih .. to je hrdinství doporučit lék potom, co na to probhěhne hromada studií a doporučí to EMA i FDA .. to tam může sedět cvičená opice.
„Musíme začít léčit lidi hned, jak se projeví příznaky. Tak, aby lidé nemuseli skončit v nemocnici a neumírali tam,“ TO JE MI NOVINKA!
Máme ty politiky v Evropě úplně blbé a nebo nějak zainteresované na té bídě?
Ano,zainteresovane...FINANCNE!
Je smutné, že pharma-loby, zastupující korporace a bankovní domy, diktuje vládám, potažmo zdravotnictví v daných zemích, co se smí při léčbě používat. Prostřednictvím různých neziskovek jsou schopni v tzv. zájmu používání jen bezpečných léků, spustit genocidu a bránit nasazování účinných, ale již známých léků, které nejsou patentově chráněné. Ono vyvinout nový lék, aby byl účinný a přitom nekopíroval již vyvinutý, je dost komplikované, takže se vyvíjí tzv. nová generace léků, ovšem jejich vedlejší účinky jsou potlačovány dosud přesně neověřenými kombinacemi látek a tím dochází k různým imuno alergickým reakcím.
Myslím,že by stálo za úvahu podat za těch 20 000 mrtvých trestní oznámení na vládu a SÚKL za odepření a podání léků, přestože věděli, o jejich existenci.
Je to nutné. Jinak v bude v budoucnu umírat vice lidi. Zdravotní loby je naprostá džungle a evidentně daleko horší problém než třeba terorismus a to je co říct...
Vůbec nevím,jestli v té Evropě má někdo mozek/myslím z těch nahoře, co to řídí,. Je jim jedno ,že umírají lidé? V Brně leží tento lék v lékárně. Mám sto chutí pro něj dojet vlastním autem a rozvést ho na požadovaná místa. Co už nakažených lidí za dnešek mohlo být zachráněno. ???? Jak dlouho ještě budeme stát a přešlapovat na místě? Až budeme jedinou zemí v Evropě,co ho nepodá nemocným pacientům?
Nechápu, na co čekají. Ať to začnou urychleně podávat a mají studii hned. Jenže asi mají strach, že to opravdu funguje. Místo toho, aby už dávno tohle řešili, tak radši vymýšlejí hovadiny jako zavření závodních jidelen... 😠
neví někdo , jak se k němu , Ivermektinu pro lidi , dostat , když člověk není z Brna , a nechce být hospitalizován ? Jestli si vynutit předepsání , a pak jde si ho nechat poslat
odněkud ? Děkuji 👍
Když jde o život tak kašlete na opatření a jeďte do Brna do příslušné nemocnice a nebo zavolejte jejich lékárnu, kam daný lék rozeslali do vaší blízkosti.
Marik svým katastrofickým vykreslením domácí léčby této nové virózy nějak přehlíží fakt, že nejlepší léčba viróz je žádná léčba. Jedině tak se v těle vytvoří dostatek protilátek a současně i zápis do buněčné paměti, aby příští nákaza už byla pro organismus mnohem snesitelnější.
Jde tedy jenom o to, rozpoznat včas, mám-li na ten covid nebo ne. Všichni víme, že naprostá většina lidí na něj má s přehledem, ale ti, kteří se cítí až moc zasaženi, ti by měli radši rychle něco přizobávat. A proč ne Ivermektin plus další podpůrné léky? To už je ale na lékaři.
Dekujem p. Volnemu ze dokazal nemozne
Babisi zacni resit becvu tam se muzes vypovidat ne co jste predvadel v nedeli v tv jste ubohej a hlavne mne nezapomente opet bloknout
Naprostá pravda