1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 4 roky

Ze zodpovědných osob se staly pouze loutky bojící se do určité míry rizikového rozhodnutí... Byť by toto rozhodnutí mohlo zachránit mnoho životů... Žijeme ve válce a pouze odvážný může přežít.

3
Před 4 roky
Lukáš Kadlec

Ve válce bych byla raději, kdybychom měli v čele "Stalina" a ne tyto panáky.

3
Před 4 roky

20.941 lidí zemřelo a šéfka SÚKLu by nejradši počkala na výsledky větších studií, což není záležitost na pár týdnů.Takže ať lidé dál umírají, hlavně že budeme mít bumážku z Oxfordu?

6
Jitka Husáková

Taky jedna z těch, co čeká na požehnání politického molocha. O to víc velebím sebevědomé, odvážné a zodpovědné doktory, kteří opravdu životy zachraňují i za cenu určitého rizika. Jsem přesvědčena, že kdyby tato šéfka ležela pod dýchacím přístrojem na lůžku, byla by ochotná pozřít i králičí bobky, kdyby ji měly zachránit život.

6
Před 4 roky

"SÚKL čeká na studie." Nemocní na to, že je někdo konečně začne léčit. Pokud SÚKL jen čeká jak rozhodne EMA, tak jsou to jen další pijavice tohoto státu.

4
Před 4 roky
Petr Košárek

Nemáte tušení, co je to za instituci. Kdo nepracuje ve zdravotnictví, vůbec neví. Tam vůbec nejde o zdraví, ale jen o peníze. Teď se to neštěstí ukazuje veřejnosti

5
Zobrazit další reakci
Před 4 roky

Místo ročních restrikcí a zákazů stačilo používat tyto dostupné a levné léky společně s levným a účinným testováním profesora Žďárského.Snad někdo jeho metodu dostane do praxe.

9
Před 4 roky

Včera mi doktorka předepsala Ivermectin. Jenze v žádné lékárně mi ho nevydají a ani ho neobjednání. Obvolali jsme všechny lékárny v našem okolí.

8
Před 4 roky
Veronika

Nekecej, nebo řekni která doktorka?

3
Před 4 roky

Komu by se to taky hodilo? Lék za pár šupů a bez patentu.Kdo by na tom vydělal? Jen pacient.Proto není vůle jej povolit 😉

22
Před 4 roky

A mi nemáme odborníky na studii léku ktery budou podávat dobrovolníkům kteří jsou nemocní a chtěly by to na sobě vyzkoušet jestli to funguje tady v téhle zemi se čas zastavil s vývojem léků vakcín prostě všeho vše se prodalo

2
Před 4 roky

Je dobře, že se vymýšlí léky a nenechává se vše na vakcíně. Ale lék už existuje. Je dostupný, levný a hlavně účinný - ISOPRINOSINE. Mám odzkoušené

7
Před 4 roky
Radek Hruška

A každý pr.lékař ho může napsat,v lékárnách je dostupný..taky vlastní zkušenost

Před 4 roky

Odborníci že SUKLu by se měli probrat!!! O co jim jako jde, když to funguje?? A jiná cesta zatím není.. Jen kecy a žvásty..

9
Před 4 roky
Dan Baier

Jde jim o to, že je nikdo nevyhodí, pokud se budou držet běžných standardů při schvalování přípravků. Zatimco když schválí něco a existuje mizivá šance, že se to časem ukáže jako nesprávný krok, tak přijdou o teplé dobře placené místo. Pro ty lidi tam je nejjednodušší postupovat podle standardů.

Před 4 roky

Afrika a Asie se ivermektinem léčí už 40 let. A co migrace z těchto států, v Evropě tento lék neměli a tady je ten zakopán pes, jedna z mnoha možností šíření epidemie a současně mutace

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt