Ze zodpovědných osob se staly pouze loutky bojící se do určité míry rizikového rozhodnutí... Byť by toto rozhodnutí mohlo zachránit mnoho životů... Žijeme ve válce a pouze odvážný může přežít.
Ve válce bych byla raději, kdybychom měli v čele "Stalina" a ne tyto panáky.
20.941 lidí zemřelo a šéfka SÚKLu by nejradši počkala na výsledky větších studií, což není záležitost na pár týdnů.Takže ať lidé dál umírají, hlavně že budeme mít bumážku z Oxfordu?
Taky jedna z těch, co čeká na požehnání politického molocha. O to víc velebím sebevědomé, odvážné a zodpovědné doktory, kteří opravdu životy zachraňují i za cenu určitého rizika. Jsem přesvědčena, že kdyby tato šéfka ležela pod dýchacím přístrojem na lůžku, byla by ochotná pozřít i králičí bobky, kdyby ji měly zachránit život.
"SÚKL čeká na studie." Nemocní na to, že je někdo konečně začne léčit. Pokud SÚKL jen čeká jak rozhodne EMA, tak jsou to jen další pijavice tohoto státu.
Nemáte tušení, co je to za instituci. Kdo nepracuje ve zdravotnictví, vůbec neví. Tam vůbec nejde o zdraví, ale jen o peníze. Teď se to neštěstí ukazuje veřejnosti
Místo ročních restrikcí a zákazů stačilo používat tyto dostupné a levné léky společně s levným a účinným testováním profesora Žďárského.Snad někdo jeho metodu dostane do praxe.
Včera mi doktorka předepsala Ivermectin. Jenze v žádné lékárně mi ho nevydají a ani ho neobjednání. Obvolali jsme všechny lékárny v našem okolí.
Nekecej, nebo řekni která doktorka?
Komu by se to taky hodilo? Lék za pár šupů a bez patentu.Kdo by na tom vydělal? Jen pacient.Proto není vůle jej povolit 😉
A mi nemáme odborníky na studii léku ktery budou podávat dobrovolníkům kteří jsou nemocní a chtěly by to na sobě vyzkoušet jestli to funguje tady v téhle zemi se čas zastavil s vývojem léků vakcín prostě všeho vše se prodalo
Je dobře, že se vymýšlí léky a nenechává se vše na vakcíně. Ale lék už existuje. Je dostupný, levný a hlavně účinný - ISOPRINOSINE. Mám odzkoušené
A každý pr.lékař ho může napsat,v lékárnách je dostupný..taky vlastní zkušenost
Odborníci že SUKLu by se měli probrat!!! O co jim jako jde, když to funguje?? A jiná cesta zatím není.. Jen kecy a žvásty..
Jde jim o to, že je nikdo nevyhodí, pokud se budou držet běžných standardů při schvalování přípravků. Zatimco když schválí něco a existuje mizivá šance, že se to časem ukáže jako nesprávný krok, tak přijdou o teplé dobře placené místo. Pro ty lidi tam je nejjednodušší postupovat podle standardů.
Afrika a Asie se ivermektinem léčí už 40 let. A co migrace z těchto států, v Evropě tento lék neměli a tady je ten zakopán pes, jedna z mnoha možností šíření epidemie a současně mutace