Šéfka SUKLU počká, až pandémie pomine a bude hotová studie. Mezi tím pomře možná zbytečně dost lidí.
Takhle to dnes funguje, když sedíte na jistém dobře placené pozici, pro kterou neexistují jasné dané metriky úspěšnosti a užitečnosti. Prostě zjistíte, že když něco budete dělat, riskuejte chybu, zatimco když nebudete dělat nic, tak to nikomu nevadí. Takhle funguje management i v korporacích.
Ulevi se i těm firmám který už rok jedou naplno a nikdo v nich nemarodi, práce léčí, jsou v ohnisku a nic,to naky divný
Co to tu melete ?? U nás ve firmě v Karlovarském kraji ,kde pracuje 250 lidí jsme měli už +/- 50 případů a jedno úmrtí . Já a má přítelkyně jsme pozitivní právě teď .
Začnou Covid léčit, a, a ono to pomáhá.
Divný, co?
no jo , ale oni nechtějí léčit lidi. Oni chtějí jen testovat a očkovat !! Z toho jim tečou korunky do korýtka.
Kur....,že jim to trvalo ,kolik lidí mělo podle nich zdechnout než se rozkejvaji ,sami jistě všichni dávno naočkovaní
Pořád mám takový špatný pocit, že se to stejně bude někdo snažit sabotovat.
Vyzkoušený, bezpečný a levný Invermektin objednat. Experimentální, drahou vakcínu do kanálu.
Byt lekarem, tak se ridim hippokratovou prisahou a lek podam, protoze existuje ne zrovna malo studii o ucincich.
Tak mně napadá,jestli to co se děje není skutečně plánované promoření.Jestli né, nám vládne skupina čolků obecných.
Na to, že existují léky, přišli teprve teď? Nebo tomu nějaká vyšší moc brání?!
No trapně si myslím, že SUKL je bezzubý a pracují nekompetentní lidé, kteří pouze dělají razítka a ve všem se radši spoléhají na EU. EU je velká, byrokratická mašinerie, tam to nikoho nepřekvapí, že všechno trvá brutálně dlouho. No a když už jednotlivý lékaři začínají mít sami odvahu něco zkusit, tak se ukazuje že tyhle léky opravdu pomáhají (jak moc si netroufám tvrdit) a tím se zesiluje mediální tlak a dolejhá to až k uším sněmovny.
SÚKL čeká na studie, zrušit tento zbytečný ústav, který v nouzi alibisticky čeká, co na to ostatní.