Jsem zásadně proti tomu aby jediný imigrant, jinými slovy pro mně osoba nezákonně překračující hranice páchla na naše území a jestli je zde chtějí Piráti a to je pravda, Drahoš, Horáček, Šojdrová ale i Hamáčci!!!! jen se podívejte jak je zvou... a jiní ať podepíší,že se zavazují k jejich respektování zákonů ČR, at rozbijí stany na svém dvoře, živí je, šatí je a jsou garanty jejich bezkriminálního chování v opačném případě to odsedí za ně, jsem zvědav kdo by z těchto mudrců přistoupil na tyto podmínky mimochodem jasné pro každého občana naší krásné vlasti.....
Souhlas.
Dotyčné staty je mají vracet kontinentům odkud jsou. Imigranti se musí sami rozhodnout jestli do Afriky nebo Asie.
Chudoba není důvodem.
To, co se rozpoutalo v EU při migrační krizi v roce 2015 je špatně. Merkelová přes varování otevřela náruč. Jenže se se Syřany, kteří utíkali před válkou, svezla spousta ekonomických migrantů odkudkoliv a později i bývalých bojovníků IS. To představuje pro státy, které je přijímají, ekonomické i bezpečnostní problémy. O ně by se rádi podělily. Ale o bohatství a pracovní sílu se v koloniální době s jinými nedělily. Jsem ráda, že se naše vlády stavěly doposud k přerozdělování imigrantů negativně a mám obavu, že pokud se k moci dostane pirátská koalice, nastane v tomto směru změna.
Souhlas
Řešení migrace? Jednoduché. Nedovolit lodím vyplout, vracet je zpět, motivovat země z kterých vyplouvají tak, aby je nepouštěli a vraceli do jejich domovských zemí. Migranti musí pochopit, že Evropa není nafukovací a že zde na ně nikdo nečeká. Neznám žádné lidské právo potulovat se po světě a zneužívat sociální systémy jednotlivých zemí. Jenže na to není politická vůle. Takže se bude jen ustupovat a ustupovat.
Hlavně to musí pochopit vládcové, kteří je sem zvou.
Chybné hodnocení reality. Proč se nikdo neptá, jaké jsou skutečné příčiny migrace ?
Autoritářský režim ? Lze přece se souhlasem Rady bezpečnosti OSN odstranit i
vojensky.
Přírodní pohroma ? I to lze řešit mezinárodní materiální pomocí pod OSN
Deficit demokracie ? S tím přece mají zkušenosti země spojené s tzv. vývozem
demokracie - zejména USA , UK, Francie....
Zanedbaná infrastruktura ? Od čeho máme Světovou banku a MMF - dají peněz co
hrdlo ráčí od vodáren,kanalizace,přes elektrárny atd.
Vždyť všichni vidí, že se jedná o tzv. ekonomicko-sociální migraci , kde důvodem není ohrožení života ,ale přání přisát se na štědré sociální výhody ,které nám nespadly z nebe , ale byly vybudovány prací našich předků ,rodičů i námi.
A které v porovnání s podmínkami rozvojových zemí jsou o několik levelů výše.
A ponechat otevřené hranice těmto hordám může pouze člověk rozumu mdlého anebo člověk, který má zájem na destrukci naší společnosti, jak ji zatím známe.
Souhlas.
Trestáni za zeměpisnou polohu. Jsem si nějak nevšimla, že by za stejnou polohu brečeli kvůli turistům a chtěli si nutně přerozdělovat zisky, které jim z toho plynou.
Mají tlačit na EU, aby pomocí Frontexu plnila svou povinnost ochrany hranic.
Makrela je zvala, tak ať se zapojí do vracení těch, kteří azyl nezískali 😉
👍
Vyspělý a civilizovaný svět zajde na svoji nepochopitelnou, sebedestrukční pseudohumanitu. To co naši předci za cenu mnoha lidských životů ubránili, naši současní politici rozdávají a ještě obyvatele Evropských států vystavují nesmírnému smrtelnému nebezpečí. Migranti před ničím neutíkají, chtějí si pouze užívat výdobytků, na kterých se ničím nepodílejí. Láká je zahálčivý život na úkor pracujících. Vidina nicnedělání a blahobytného života je pro ně natolik lákavá, že jsou ochotni riskovat životy své i svých potomků. Evropa jim servíruje na stříbrném podnose vše, o čem se jim ani nesnilo. V zemi svého původu museli pracovat, pokud se chtěli najíst. V Evropě nemusí nic a přitom se jejich životní úroveň zvýšila 100x. Bohužel se ani nechovají jako hosté, ale jako bezcitní dobyvatelé. Vděk je pro ně neznámý pojem a Evropany vnímají jako své sluhy. S nimi se do Evropy dostává brutalita, neúcta k lidským životům a nevzdělanost, prostě středověk ve své nejkrutější podobě.
Je to řízená likvidace Evropy, chudáci naše děti! Jak nám bylo dobře zadrátovaným-dnes vím, že to bylo pro naše bezpečí!
Bílá Evropa má na kahánku. Nejsmutnější na tom je to,že si Evropani za to mohou sami. Pan Salvini to vidí naprosto jasně, je to člověk milující svoji zem potažmo Evropu. Pokud budou takovíto lidé posílání do věznic, tak to potom už je se starou dobrou Evropou opravdu konec. Chudáci naši vnuci, ale pokud ti odrostlejší budou volit Piráty, tak si za to budou moci sami.
Nejsou trestáni za polohu, ale za svoji benevolenci.
Jasně, že když je loví někde u břehů severní Afriky tak je nebudou vozit do Jižní Afriky, ale do jižní Evropy. Tam je to přece nejblíž! A pokud by jim to hned ze začátku zatrhli, měli by klid.
Vzpomínáte si někdo jak razantně zakročily SAE? A věřím, že od té doby mají klid
Jaké trestání za geografickou polohu? Proč nutit ostatní země EU k přijímání nežádoucích uprchlíků? Chraňte svoje hranice! Nepouštějte do země nikoho, kdo nemá pas, nejede na dovolenou, nebo pracovat bez pozvání-povolení! My nesmíme z okresu do okresu a jiní si cestují mezi zeměmi, dokonce kontinenty a my je budeme vítat, starat se o ně? Dokonce chcete soudit člověka, který chtěl hranice své rodné země chránit před nelegálními přistěhovalci. Můžou mě smáznout, ale pravda je pravda a není to názor jenom můj. Hezký den všem rozumným lidem.
Svata pravda,uz toho bylo dost.
Velmi sympatisuji se staty ve stredomori a vubce se jim nedivim, ze chteji vyvodit konsekvence z absolutne nesolidarniho postoje Ceska , odmitajiciho prijmout byt jedineho sirotka z rad migrantu.Uz i Evropsky soudni dvur odsoudil Cesko za trestuhodnou nesolidaritu s nasimi stredomorskymi staty jako Recko, Italie, Spanelsko , Malta a Kypr.Vzdyt tito obcane Ceska zcela jiste ke stredozemnimu mori jezdit nemusi , neb v Polsku , u Balatonu a v Rumunsku je to jiste take moc hezke .Nase nemecko prijalo uz 2 miliony upchliku a i v teto dramaticke dobe stale prejima uprchliky s postizeneho Recka a nase lodi lekari bez hranic Ocean Viking a Open Arms stale zachranuji migranty v nouzi .Ja sam jsem pred 50 lety take ilegalne privandroval z CSR do nasi EU a coby migrant z vychodu s ostatnimi migranty velmi sympatisuji.Cesko je i dnes 2. covidem nejzamorenejsi zemi v Evrope po Estonsku ( na 100 000 obyv. v Cesku ( bez uprchliku a bez muslimu )dnes pribylo 585 novych Covids, v Madarsku 583, v Nemecku ( s 2 mil. uprchliku a 6 mil. Muslimy )115 a v Britanii se stejnym poctem prijatych migrantu , proockovane Astrou Zeneca jen 57.Nejvetsi nebezpeci dnes nehrozi od migrantu ale ze zamoreneho uzemi ceska , estonska a madarska .
Bla bla bla.