Jsem sledovatelka a obdivovatelka všech kvízů a zábavných vědomostních pořadů ČT.Soutěžím také "na nečisto",ale nikdy bych neprodýchala ostudu před kamerou,kdyby mi nesedly otázky????Všem vždycky držím palce!
Paní Skalická, já jsem tam před dlouhými roky soutěžila. K přihlášení mě hecl manžel slovy: "No jo, v křesle seš chytrá, co?" A já si řekla, že to zkusím. Vyřazovacím testem jsem prošla. A před studiem, když mi připínali jmenovku, jsem si říkala, že těch, co vypadnou v prvním kole, je vlastně nejvíc a proto jsou nejvíc potřební😄 A vida, nakonec dvakrát druhá a ta potřebná jsem byla až napotřetí. Takže se nebojte a hurá do toho!👍
Vyborny porad, prazsky "Kde domov muj" mu nesaha ani na paty, ten je jen pro prazaky, 50% otazek je z Prahy a Cech a bohuzel prazaci at jsou v jednom ucastniku, ci ve dvou, vzdy vypadnou Hama musi dat vzdy 3 prazaky aby prazak vyhral, to samo ukazuje u necem, o urovni prazaku ---
Vyzkoušejte, není nad vlastní zkušenost. Možná byste změnil názor.
když chci relaxovat po práci zapnu tv a je tam AZ kviz udělá se mi mdlo a chce se mi zvracet. Za tohle platim koncesionářské poplatky ? Jak dlouho to běži beze změn 30-50 let ?
To asi proto že nikdy neznáte odpověd ani na tu nejjednodušší otázku typu jak se jmenoval kamarád Křemílka 🙂
Na AZ kvíz se občas dívám...či jen naslouchám. Člověk si osvěžuje vědomosti a dozvídá se ještě více. Pamětníci si možná vzpomenou na soutěžní pořad Souboj s pamětí, který moderoval známý dr. Pixa...byl trochu jinak koncipovaný, podle různých témat, vždy s jedním soutěžícím. Takových vědomostních soutěží by mohlo klidně být více...
Proč tak dlooouhý článek? Soutěž zajímavá. Paní moderátorka je poněkud nudná, komisní, strojená. Jako členka maturitní komise. Způsob, jakým podává ruku výherci
Většinou jen poslouchám, dívat se nemusím, otázky často až školometské. Za mě ☆☆ z pěti.
Přeji všem tvůrcům zejména zdraví.
Opět jedna vševědkyně z řad věčných kritiků,bylo by asi zajímavé ji vidět za pultíkem A-Z.Za mě 0 z pěti!!Moderátorům fandím a přeji hodně zdraví.
Několik vynikajících pořadů vzniklo právě ve studiu ČT v Brně - AZ, a taky "Toulavá kamera". Ona paní tento pořad dostala do Prahy dárkem, rád bych se mýlil. Ale nezapomenu na její předvolební diskuzi s předsedou Moravské národní strany, kdy jemu položila otázku, jaké číslo má policejní zákon. A bylo toho víc proti Moravě, takže paradoxně z Moravy pořad řídí až doposud. Se zastřeným, nevýrazným hlasem. Pokud se mýlím, rád se omluvím a s ní spřátelím...
Užíváte léky pravidelně, tak jak určil lékař ?
Stále super pořad, Machourkova byla ale delší dobu známá pro své německy znějící příjmení, který možná každý nepostřehl a u titulek ho sotva přečetl, včetně mě😄 - Brettschneiderová
asi jste nečetl Švejka 😄
AZ kvíz není až tak unikátní formát. Už nejméně 10 let předtím jsem viděl stejnou soutěž tuším na ZDF (západní Německo). Jmenovalo se to myslím Grips a bylo to pro mládež středoškolského věku.
Ale to mi nevadí. Je to pěkná soutěž a škoda, že vědomostních soutěží není v TV víc. Přeju hodně štěstí a dalších pokračování.
Tedy samozřejmě vím i o panu Hámovi a jeho soutěži, než mi to sem někdo napíše. Taky je dobrá, dozví se člověk všelicos o Česku, ale stejně bych těch vědomostních soutěží snesl klidně víc.
Bohužel, tyhle oblíbené vědomostní pořady musely z obrazovky, aby bylo dost místa na různé stupidní reality show. Zbyl už jen AZ kvíz a ještě pokud možno sleduji Kde domov můj.
Již jsem se několikrát zúčastnila. Úžasná atmosféra ve studiu, fajn lidičky ve štábu. Kdo to vyzkoušel jistě mi dá za pravdu. Jen je hrozně dlouhá doba od přihlášení po konkurz. Vždy minimálně dva roky čekání a teď je to ještě horší.