1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

Je to dobrý vědomostní pořad. Sleduji ho již dlouho. Vím, že nejde jen o peníze ale když už, tak už. Přijde mi, že na to jaké jsou otázky v drtivé většině závažné, tak je částka výhry směšná. Ale netvrdím, že mám pravdu. Je to můj dojem.

12
Před 5 roky

Slavit je pěkné, ale někdy to chce i historickou pravdu. Ne že by Azetko byla přímo díra do světa, ale je holý fakt, že kdysi pánové Jiří Stejskal, Aleš Košnar a moje maličkost odjeli na na chatu do Pavčiné s úkolem vymyslet TV soutěž. A vrátili se s AZ kvízem. To je asi tak vše co k tomu chci říci.

12
Před 5 roky

Výborné, poučné, bez trapných šaškáren, jeden z mála pořadů, na které se dá dívat a divákovi něco přinesou.

83
Před 5 roky

Za mne je soutěž po všech stránkách hodně dobrá a na rozdíl od mnohých si nemyslím, že by se měly navýšit výhry. Proč taky. Stejně by na vyšší výhry dosáhl málokdo, takhle je to prostě fajn.

24
Před 5 roky

Na Nově vysílají pořad Co na to češi.Větší stupiditu jsem neviděl.Navíc kdykoliv ,ráno,odpoledne ,večer i v noci ,když si pustíte nějaký kanál Novy tak to tam jde.

20
Před 5 roky
Petr Lidmila

Tak pořád nečum na TV

7
Před 5 roky

Další důkaz zbytečnosti veřejnoprávní televize. Takové estrády by mohl klidně vysílat soukromník, který by za to nepožadoval každoměsíční všimné.

26
Vojtěch Rybák

Soukromník a zadarmo ? Nenechte se vysmát .

19
Před 5 roky

Nejlepší vědomostní soutěž na našich TV. Tady jde o vědomosti soutěžících na o nějakou pochybnou show kde mají heslo sranda musí být za každou cenu až tím soutěž jako takovou absolutně devalvují.

13
Před 5 roky

AZ kvíz je fajn. Většinou se už nedívám, ale zato ho velmi ráda a často hraju na stránkách ČT sama se sebou. Skvělý tréning mozku, kolikrát nechápu, co všechno vím a naopak, co všechno nevím. 🙂

14
Před 5 roky

Dlouhodobě nejlepší vědomostní soutěž bez zbytečného humbuku kolem,jako je např,Máme rádi Česko a jiné podobné,tam nejde ani tak o vědomosti jako o možnost předvádět se.

19
Před 5 roky

Je to soutěž čistě o vědomostech a taktice. A je přitažlivá i proto, že se v ní nic moc peněz vyhrát nedá, takže u většiny diváků nezpůsobí závist.

31
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA