Je to dobrý vědomostní pořad. Sleduji ho již dlouho. Vím, že nejde jen o peníze ale když už, tak už. Přijde mi, že na to jaké jsou otázky v drtivé většině závažné, tak je částka výhry směšná. Ale netvrdím, že mám pravdu. Je to můj dojem.
Slavit je pěkné, ale někdy to chce i historickou pravdu. Ne že by Azetko byla přímo díra do světa, ale je holý fakt, že kdysi pánové Jiří Stejskal, Aleš Košnar a moje maličkost odjeli na na chatu do Pavčiné s úkolem vymyslet TV soutěž. A vrátili se s AZ kvízem. To je asi tak vše co k tomu chci říci.
Výborné, poučné, bez trapných šaškáren, jeden z mála pořadů, na které se dá dívat a divákovi něco přinesou.
Za mne je soutěž po všech stránkách hodně dobrá a na rozdíl od mnohých si nemyslím, že by se měly navýšit výhry. Proč taky. Stejně by na vyšší výhry dosáhl málokdo, takhle je to prostě fajn.
Na Nově vysílají pořad Co na to češi.Větší stupiditu jsem neviděl.Navíc kdykoliv ,ráno,odpoledne ,večer i v noci ,když si pustíte nějaký kanál Novy tak to tam jde.
Tak pořád nečum na TV
Další důkaz zbytečnosti veřejnoprávní televize. Takové estrády by mohl klidně vysílat soukromník, který by za to nepožadoval každoměsíční všimné.
Soukromník a zadarmo ? Nenechte se vysmát .
Nejlepší vědomostní soutěž na našich TV. Tady jde o vědomosti soutěžících na o nějakou pochybnou show kde mají heslo sranda musí být za každou cenu až tím soutěž jako takovou absolutně devalvují.
AZ kvíz je fajn. Většinou se už nedívám, ale zato ho velmi ráda a často hraju na stránkách ČT sama se sebou. Skvělý tréning mozku, kolikrát nechápu, co všechno vím a naopak, co všechno nevím. 🙂
Dlouhodobě nejlepší vědomostní soutěž bez zbytečného humbuku kolem,jako je např,Máme rádi Česko a jiné podobné,tam nejde ani tak o vědomosti jako o možnost předvádět se.
Je to soutěž čistě o vědomostech a taktice. A je přitažlivá i proto, že se v ní nic moc peněz vyhrát nedá, takže u většiny diváků nezpůsobí závist.