AZ kvíz, Videostop, O poklad Anežky, dříve i 6 ran do klobouku nebo i Buď a nebo, odpočinkové toť třídění mysli. 10 stupňů ke zlaté, to už byl vědomostní mazec, tam se prostý divák vždycky jen učil.
Soutěž sleduji, díky ní si rozšiřují vědomosti, ale vadí mi, že kdo je vylosován ve dvojici jako druhý, tak i kdyby věděl odpověď na všechny otázky, tak v případě, že ten první ví také vše a neudělá taktickou chybu, nemůže vyhrát.
Tento pořad mám rád. Hezky odsejpá, žádné radobyvtipné slinty kolem a člověk se něco dozví.
Ráda na tuto soutěž koukám, už hodně let. Mám ráda Aleše i Evu, jsou to příjemní moderátoři. Eva je elegantní, krásná žena.
Pokud se pamatuji, tato soutez se drive jmenovala Ypsilon, podle tvaru idealniho spojeni vsech stran trojuhelniku. Tvar spojeni byl ale mnohokrat uplne jiny, proto se soutez prejmenovala. Ve clanku o tom neni ani zminka...
Osobně bych vyřadila každého, kdo by řekl "řet" místo "eř" jako dnes např. Tomáš. Ten, kdo říká "řet", nemůže být v žádném případě chytrý a žádnou odměnu si nezaslouží. Vždycky mě to "nadzvedne ze židle". Jsme národ blbců?! j
Autor článku Karel Škrabal napsal: "Prezidentský AZ-kvíz ... z dílny Dr. Bakuleho má přes 2,4 milionu zhlédnutí."
Pane autore, Žádný Dr. Bakule není, je to Dr. Balkule. Jako Drbal kule. Ne Škrabal kule, ale Drbal kule.
Nejlepší pořad ,moderátoři výborní, zřejmě se konají příjímačky ,protože tam není nikdo slabý ,což vždy nebylo. Jednou jsem spěchal, oprava stála 13 000kc nezanevřel jsem.Díky.
Super soutěž, jen si myslím že by se měly po těch letech minimálně zdojnásobit výhry, za 1100.- nedojedu do Brna a zpět 🙂
Jedeš tam kvůli hře nebo kvůli penězům.
Postřeh - znalosti - napětí - zábava je vše co tento pořad postrádá. Ale zase na druhou stranu je to asi ten nejmenší odpad televizní tvorby, která se dnes vysílá.
Zas je to jediná normální soutěž , která nemá agresivní prvky . To , že většina lidí (soutěžících i diváci) zná odpovědi na ty otázky mě nevadí . Navečer , v tu chvíli , kdy to vysílají není právě ve všech televizích nic . Hodně lidí vyhledává klid a tady ho najdou . Víte , že u tohoto seriálu (nevím jestli je to seriál) Vás nikdo nenaštve a to je vzácné . Pokud v televizi jednou za čas dávají (spíš ne než jo) , tak je ten film pouze útržkovitá výplň mezi reklamami , kde na nás mluví tak infantilně (hůř než na těžce postižené . . .) , nedá se to vydržet . - Dnes je "moderní" soutěžit , soupeřit , porovnávat se a ihned ponižovat všechny ostatní a sposta lidí od tohoto instinktivně "utíká se někam schovat" . - Když jednou za čtrnáct dní tuhle soutěž uvidím , už se od ní nemůžu odtrhnout , jen už pro ten klid , co v sobě má . To je skutečnej odpočinek . Jančení a spěchající hrůza je kolem nás celej den a všude , takže tohle je aspoň dvacet minut změny .