1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

AZ kvíz, Videostop, O poklad Anežky, dříve i 6 ran do klobouku nebo i Buď a nebo, odpočinkové toť třídění mysli. 10 stupňů ke zlaté, to už byl vědomostní mazec, tam se prostý divák vždycky jen učil.

10
Před 5 roky

Soutěž sleduji, díky ní si rozšiřují vědomosti, ale vadí mi, že kdo je vylosován ve dvojici jako druhý, tak i kdyby věděl odpověď na všechny otázky, tak v případě, že ten první ví také vše a neudělá taktickou chybu, nemůže vyhrát.

5
Před 5 roky

Tento pořad mám rád. Hezky odsejpá, žádné radobyvtipné slinty kolem a člověk se něco dozví.

75
Před 5 roky

Ráda na tuto soutěž koukám, už hodně let. Mám ráda Aleše i Evu, jsou to příjemní moderátoři. Eva je elegantní, krásná žena.

40
Před 5 roky

Pokud se pamatuji, tato soutez se drive jmenovala Ypsilon, podle tvaru idealniho spojeni vsech stran trojuhelniku. Tvar spojeni byl ale mnohokrat uplne jiny, proto se soutez prejmenovala. Ve clanku o tom neni ani zminka...

3
Před 3 roky

Osobně bych vyřadila každého, kdo by řekl "řet" místo "eř" jako dnes např. Tomáš. Ten, kdo říká "řet", nemůže být v žádném případě chytrý a žádnou odměnu si nezaslouží. Vždycky mě to "nadzvedne ze židle". Jsme národ blbců?! j

Před 5 roky

Autor článku Karel Škrabal napsal: "Prezidentský AZ-kvíz ... z dílny Dr. Bakuleho má přes 2,4 milionu zhlédnutí."

Pane autore, Žádný Dr. Bakule není, je to Dr. Balkule. Jako Drbal kule. Ne Škrabal kule, ale Drbal kule.

25
Před 5 roky

Nejlepší pořad ,moderátoři výborní, zřejmě se konají příjímačky ,protože tam není nikdo slabý ,což vždy nebylo. Jednou jsem spěchal, oprava stála 13 000kc nezanevřel jsem.Díky.

7
Před 5 roky

Super soutěž, jen si myslím že by se měly po těch letech minimálně zdojnásobit výhry, za 1100.- nedojedu do Brna a zpět 🙂

11
Před 5 roky
Hrabě Xmann

Jedeš tam kvůli hře nebo kvůli penězům.

6
Před 5 roky

Postřeh - znalosti - napětí - zábava je vše co tento pořad postrádá. Ale zase na druhou stranu je to asi ten nejmenší odpad televizní tvorby, která se dnes vysílá.

70
Před 5 roky
Petr Tomanec

Zas je to jediná normální soutěž , která nemá agresivní prvky . To , že většina lidí (soutěžících i diváci) zná odpovědi na ty otázky mě nevadí . Navečer , v tu chvíli , kdy to vysílají není právě ve všech televizích nic . Hodně lidí vyhledává klid a tady ho najdou . Víte , že u tohoto seriálu (nevím jestli je to seriál) Vás nikdo nenaštve a to je vzácné . Pokud v televizi jednou za čas dávají (spíš ne než jo) , tak je ten film pouze útržkovitá výplň mezi reklamami , kde na nás mluví tak infantilně (hůř než na těžce postižené . . .) , nedá se to vydržet . - Dnes je "moderní" soutěžit , soupeřit , porovnávat se a ihned ponižovat všechny ostatní a sposta lidí od tohoto instinktivně "utíká se někam schovat" . - Když jednou za čtrnáct dní tuhle soutěž uvidím , už se od ní nemůžu odtrhnout , jen už pro ten klid , co v sobě má . To je skutečnej odpočinek . Jančení a spěchající hrůza je kolem nás celej den a všude , takže tohle je aspoň dvacet minut změny .

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA