Mám rád tuhle vědomostní soutěž Čt. Brno a oba moderátoři Eva s Alešem jsou opravdoví profíci.
Haha, jako herec je Aleš možná dobrý, ale bohužel v AZ kvízu se často projevuje jeho nevzdělanost. Vídám jen sem tam nějaké úryvky, ale dodnes si pamatuju, jak někomu neuznal odpověď, jméno nějakého spisovatele nebo zpěváka, protože soutěžící to vyslovil správně tak, jak se to má vyslovovat, a Aleš Zbořil netušil, že se to tak má správně číst a sám to přečetl nějak divně počeštěně.
Hmm vyloupneš 15t z bankomatu a dom doneseš jen 12500,-.Zdanění proběhlo na místě 😄 Ale i tak klika.V bankomatu 3 políčka po 5000,- a trefil jsem je....
Koukám se skoro každý den na Nova Gold na opakovaný pořad Riskuj, denně
je vysílán dopoledne okolo jedenácté hod. a nebo v noci v jednu hodinu. V sobotu a v neděli v 18.15.
AZ kvíz je legendární a stále dobrý.
AZ kviz si necham malokdy ujit,totez Kde domov muj? Super porady.
Ano , vysmívaný, milovaný, sledovaný😀 ...dodala bych ještě tradiční, odpočinkový, poučný👍 😉
Zapomněla jste jen dodat,že po stránce moderátorů se trefili do černého,jsou vyborni
Jedna z mála soutěží která zůstává svá. Rád na to koukám., člověkse přiučí v tom co neví
Zůstala svá ,a není to cizí licence !
Jeden z mála pořadů na klasických TV, na který se dívám pravidelně ....
To že si drží i po 25letech oblíbenost a sledovanost svědčí o tom že je to dobrý pořad,kde jsou dneska všechny ty Milionáři,Riskuj atd.Jen bych se přimlouval za vyšší výhry, soutěžící by si je zasloužili
Výborný pořad, rádi pravidelně sledujeme. Jen je mi líto moderátorů, proboha kdo je obléká ! To je katastrofa !!! Navíc Eva taková milá kultivovaná paní.
Je to dobrá soutěž do které není zapletena politika,ani v náznaku.V soutěži Kde domov můj ,sem tam,pan Háma nezapomene,koho chléb jí.