1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

AZ kvíz sleduji pravidelně.Za mě jednička s hvězdičkou.Jen tak dál.

53
Před 5 roky

to co čteme není jen tak.ten pořad je normální a to začíná pravděpodobně někomu vadit.být redakcí a režisérem,byl bych ve střehu.

8
Před 5 roky

AZ kvíz je již poslední pořad, na který se dá v televizi koukat. Zpravodajství a politické debaty nesleduji již 15 let a stále dokola se opakující filmy nebo US akční filmy nesleduji té již několik let.

106
Před 5 roky
Petr Kania

A oba moderátoři, skutečně lidé na svém místě. 100% profíci a sympaťáci. 🙂

114
Před 5 roky

Sleduji pravidelně,skvělý pořad již dlouhá leta!Krásná a sympatická moderátorka a elegantní moderátor.Doma hýřím odpověďmi,ale tam bych měl jistě trému........

59
Před 5 roky

A-Z kvíz... velmi fajn soutěž, v záplavě pořadů na "efekt" je příjemnou oázou....Opravdu jde o znalosti, ale také o to, nakolik člověk dokáže ustát veřejnou prezentaci... i ten největší znalec může mít trému z kamer a nedostanete z něj ani slovo... I já si to vyzkoušel před cca 5ti lety, s paní Machourkovou, a je to jedna z mých nejpříjemnějších zkušeností... Celý štáb včetně moderátorky byl nejen profesionální, ale i normální a lidský, včetně pana vrátného, který vyplácel výhry 🙂

32
Před 5 roky

Jedna z mála soutěží, která ukazuje propastný rozdíl mezi vzděláním starší generace a ubohou průměrností té mladé. Ale už i to se mění díky tomu, že do otázek jsou dávány účelově primitivní anglické výrazy, které spíš asi mají zmenšit do nebe volající blbost mladé generace.

43
Před 5 roky
Miroslav Hájek

Asi ji nesledujete

10
Před 5 roky

Vynikající soutěž. Pravidelně se koukám a taky jsem si ji před mnoha lety vyzkoušel. Výborná atmosféra ve studiu. Nádherná vzpomínka na decentní, tehdy ještě slečnu Brettschneidrovou, nyní Machourkovou. Nejsem si jen jist, jestli jsem dobře napsal její původní jméno. Ne-li, moc se omlouvám. Ale vzpomínám ještě dnes.

17
Před 5 roky

Také občas sleduji. Akorát... výhry poněkud zaostávají za dneškem. Dříve možná bbyly zajímavé, dnes jsou spíše trapné. Políčko se stokorunou by mělo zmizet a nahrazeno tisícovku

14
Před 5 roky
Pavel Braňka

A proč zvyšovat výhry? V této soutěži jde o ověření si vlastních vědomostí a ne o finanční zisk!

9
Před 5 roky

Je to velmi svižný a zábavný pořad s vynikajícími a sympatickými moderátory ,občas se chytám za hlavu když někdo ze soutěžících něco neví ale pak si uvědomím že na jejich místě bych si také honem nevzpomněl ,jen snad bych přál soutěžícím o něco větší výhry ,celkově za mě pořad O.K. jeden z nejlepších co kdy česká veřejnoprávní televize vyplodila a nad znalostmi nekterých soutěžících mi doslova padá brada ,jak jsou dobří 🙂

17
Před 5 roky

AZ-kvíz dobrý, ale víc se mi líbila soutěž Riskuj, která byla mnohonásobně těžší a vyžadovala mnohem větší vědomosti. Někteří soutěžící mi spíše připomínali oživlý Ottův slovník naučný.

1
Před 5 roky
Václav Stejskal

Absolvoval jsem obě soutěže a AZ kvíz se mi líbil víc. V Risku (tehdy se to ještě jmenovalo Risk, na Riskuj to přejmenovali později) soutěžili lidi většinou kvůli penězům, v AZ kvízu to byli spíš fandové do vědomostí - právě proto, že ty výhry nejsou nijak astronomické.

1
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA