Soutěž, která stojí za dívání.... solidní, zajímavá, poučná... doufám, že ji nezlikvidujete....byla by to škoda.
Pamatuju, že se tahle blbost na začátku jmenovala "Ypsilon". Ale nikdy jsem se na to nevydržel dívat...
Štvalo Vás, že neznáte odpovědi?
Jsem spokojen, odpočinkový pořad a výhry, které nikdo nezávidí. Za málo peněz, hodně muziky. Jen tak dál...
Je to kolektiv fajn lidí a moc se mi tam líbilo, i když jsem žádnou díru do světa neudělala. Příjemná zkušenost 🙂Ráda se dívám.
az na ty penezni vyhry ,to je ubohy
a to nemuvim o cenach az kviz junior ,to je doslova ...
Nemáte pravdu! Velmi dobrá soutěž! Jestli je na ní něco ubohého, tak jsou to vědomosti některých soutěžících, neznají mnohdy ani odpovědi na otázky z učiva nižších ročníků základní školy!
Jde o jeden z mála povedených soutěžních pořadů. Možná nejlepší a to hlavně proto, že je poučný.
AZ kvíz je naprostý fenomén a zároveň unikát,velká škoda jen,že vysílací čas není třeba o hodinu posunut .
Obrovský rozdíl mezi touto vědomostní soutěží a nejslabší, máte padáka. To byla ubohost.
dá se na to koukat,aspoň se zas něco novýho dovíme,lepší než Ulice +Růžovka aj
Pro mne je to test, kolik si toho ze školy ještě pamatuju. A někdy se nestačím divit.