1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 5 roky

Soutěž, která stojí za dívání.... solidní, zajímavá, poučná... doufám, že ji nezlikvidujete....byla by to škoda.

14
Před 5 roky

Pamatuju, že se tahle blbost na začátku jmenovala "Ypsilon". Ale nikdy jsem se na to nevydržel dívat...

10
Před 5 roky
Martin Kopecký

Štvalo Vás, že neznáte odpovědi?

13
Zobrazit další reakci
Před 5 roky

Jsem spokojen, odpočinkový pořad a výhry, které nikdo nezávidí. Za málo peněz, hodně muziky. Jen tak dál...

14
Před 5 roky

Je to kolektiv fajn lidí a moc se mi tam líbilo, i když jsem žádnou díru do světa neudělala. Příjemná zkušenost 🙂Ráda se dívám.

4
Před 5 roky

az na ty penezni vyhry ,to je ubohy

a to nemuvim o cenach az kviz junior ,to je doslova ...

18
Před 5 roky
Martin

Nemáte pravdu! Velmi dobrá soutěž! Jestli je na ní něco ubohého, tak jsou to vědomosti některých soutěžících, neznají mnohdy ani odpovědi na otázky z učiva nižších ročníků základní školy!

17
Zobrazit další reakci
Před 5 roky

Jde o jeden z mála povedených soutěžních pořadů. Možná nejlepší a to hlavně proto, že je poučný.

12

AZ kvíz je naprostý fenomén a zároveň unikát,velká škoda jen,že vysílací čas není třeba o hodinu posunut .

7
Před 5 roky

Obrovský rozdíl mezi touto vědomostní soutěží a nejslabší, máte padáka. To byla ubohost.

16
Před 5 roky

dá se na to koukat,aspoň se zas něco novýho dovíme,lepší než Ulice +Růžovka aj

20
Před 5 roky

Pro mne je to test, kolik si toho ze školy ještě pamatuju. A někdy se nestačím divit.

16
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA