Vítejte přátelé, bude nám ctí vám pomoci!
A jako zkoušku tzv. "na ostro", navrhuji zásah proti vrábelovým dezolatům, až zase budou někde šaškovat a otevřeně dávat najevo své sympatie vůči teroristickému ruSSku.
To byl pravděpodobně vtípek. Ukrajinští vojáci mají daleko důležitější úkoly ve své zemi. A vámi zmíněný problém si musíme vyřešit my sami. Vzděláváním a poučováním našich vlastních občanů. Musí se naučit přebírat zodpovědnost za vlastní životy a kriticky myslet!
Dobrá pomoc
Jste se zbláznil máme dost svojich starosti a problémů
Dobrá zpráva, jsem rád že jim pomůžeme s výcvikem na alianční technice....
myslíte sovětské BVP, tanky a raketomety Grad, protože toto oni znají a nejvíce používají...
Bude pocta pro naše vojáky cvičit budoucí ukrajinské HRDINKY a HRDINY 🇺🇦👍
Díky moc, paní Černochová, Vy máte široké ❤️, na rozdíl od některých našich škarohlídů.
Vy jste ve vládě takové☀️ sluníčko, které se ale dovede prát jak pitbull ❤️👍
Už to nehul
Pokrytečtí jedinci, co z nich táhne kremelský odér na sto honů, už zase jedou prudce inovativní, sami máme málo. 😎
A ty jsi ale boreček.
Čtyři tisíce není zase tak moc, chtělo by to vycvičit hrdých Ukrajinců násobně víc. Ale alespoň něco. Obrovská příležitost pro naší armádu, která to zvládne na výbornou, tím jsem si jist. A i takhle si naše armáda a armádní odborníci vybudují ve světě respekt. Dobrých školitelů a učitelů není nikdy dost, a o ty naše bude zájem.
Zlatá slova, díky 👍, potěšil jste mne moc - zase se tu totiž začínají rojit vzdávači, škarohlídi a pesimisté - vražedná to kombinace 😅
Však jsme se cizích vojsk zbavili proto, abychom sem pozvali další👌.
A oni tady plánují zůstávat jako taruSSká svoloč ? jdi si fňukat do ruSSka flastenče.
Jak se dalo čekat, je tu spousta výkřiků: A co my? Kdo to bude platit?
Typický český rozhled k hranicím svého dvorku. Pár set km od nás probíhá genocidní válka ale zabedněnci se dívají jen do kastrolu. Oni se moc snažit nemusí, ať se o ně postará stát.
V roce1968 nás obsadily rusáci na dlouhou dobu.Dneska mají ukrajinci vymoženosti o čem se nám může zdát. Bude tady takové množství že na čele s Fialou můžou začit genocidu českého národa
Tvl... chce se mi z tyhle nasi vlady iz vazne zvracet. Prachy vyhozene oknem a podpora valky. Pjotr Fialovic je zo nejhorsi co nasi zemi mohlo potkat.
Peníze na odražení ruských nájezdníků nejsou vyhozený z okna. Nejedná se demagogu o podporu války a ale o podporu ukončení války.
To je velmi dobrá investice do obrany ČR. Navíc se to bude moci připočítat do celkových 2% HDP výdajů na obranu které se Česko zavázalo v rámci Otana, ve kteréžto oblasti se stále profiluje jako vyžírka.