Babiš skončil a s ním celé hnutí ANO ..
Helenko, také mám ten pocit, že začal rozklad té strany toho, co toho tolik ROZKRAD. 😁 Na Vaše zdraví!
Není se co divit, že u ANOnyáků bylo pochmurno....
Nikdo se zdravým rozumem nemohl věřit, že by to ten ulhaný slovenský parazit, mafián Bureš mohl vyhrát...
Mohl vyhrát, měl ideální příležitost. To se už nebude opakovat. Jenom nepočítal, že lidem vadí Babiš.
Pěkný příběh. Babiš, Dlužena,Igráček, Thhunde, všechny jsme porazili.
Náhodou Thunde vypadala spokojeně, vyrovnaně a svěže, ačkoli přehazovala ten morální kompost, který oficiálně řídila. Myslím, že tady o porážce mluvit nelze, všeho schopní lidé se uplatní vždy.
Vždyť Bureš ani nechodil do práce. Každý zaměstnavatel by jej ihned vyhodil za absence 98%, tak co čekal? 🤣😂😁 Že ho budeme platit jen tak? Pro jeho uši, vykulený oči, nebo Monike?
Poukazová ní na fyzické aspekty člověka je jistě známka kvality. Každý má něco. Nerudová předkus a prázdnou hlavu, Pavel v hlavě zelený mozek a vedle sebe vojenskou matraci. Jak říkám - nikdo není dokonalý.
To, co zvládne každá babka v Česku, pustit si vysílání televize, to hnutí ANO nesvede. Prý jim to "spadlo".
My na to měli stream a jelo to celou dobu naprosto v pohodě.
Asi jiné připojení 😄
Není co slavit. Porad je tu přes 40% lidi co volí stejně jako komousi a stalinisti.
Třicet let po revoluci se vybírá prezident z kariérních komunistů. To je smutné. Teď nezbývá než věřit, že to byli poslední svého druhu a za 5 let nebude mít prezident nic s společného s komunistickou angažovaností před r. 1989. Anebo že by jenerál prodloužil další pětiletkou ? 🙂 Pokud bude solidní jak slibuje . . . .
No dostal na frak poradne! To jsem ani necekal, takovou paradu! 👍
40 procent volících není zas tak málo. Kdyby měl 25 procent, tak to by byla velká porážka.
Poraženecká nálada nebyla u všech. Paní Monika celou dobu dávala najevo, že o pozici první dámy nestojí a bylo znát, že se jí ulevilo..
Stbáka komentovat nebudu, jsem rád, že je tomu konec...
Estébák je u mě Petr Pán, pardón Pavel.😛😛😛
Ta fotka tří grácií je úžasná - jak školačky přistižené při opisování 😄 😄 .
Klasická ukázka, kam ANO , Babiš a spol patří...Doufám, že tuto pseudo stranu NIKDY již neuvidíme
2.4M nikdy zadna strana neziskala, takze jste trosku mimo.. aby si nas jeste nekúpil vsecky