1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Babiš skončil a s ním celé hnutí ANO ..

153
Před 3 roky
Hela Míčková

Helenko, také mám ten pocit, že začal rozklad té strany toho, co toho tolik ROZKRAD. 😁 Na Vaše zdraví!

81
Před 3 roky

Není se co divit, že u ANOnyáků bylo pochmurno....

Nikdo se zdravým rozumem nemohl věřit, že by to ten ulhaný slovenský parazit, mafián Bureš mohl vyhrát...

361
Před 3 roky
David Gobel

Mohl vyhrát, měl ideální příležitost. To se už nebude opakovat. Jenom nepočítal, že lidem vadí Babiš.

126
Před 3 roky

Pěkný příběh. Babiš, Dlužena,Igráček, Thhunde, všechny jsme porazili.

141
Před 3 roky
Petr Stehno

Náhodou Thunde vypadala spokojeně, vyrovnaně a svěže, ačkoli přehazovala ten morální kompost, který oficiálně řídila. Myslím, že tady o porážce mluvit nelze, všeho schopní lidé se uplatní vždy.

22
Před 3 roky

Vždyť Bureš ani nechodil do práce. Každý zaměstnavatel by jej ihned vyhodil za absence 98%, tak co čekal? 🤣😂😁 Že ho budeme platit jen tak? Pro jeho uši, vykulený oči, nebo Monike?

140
Před 3 roky
Kamil Horáček

Poukazová ní na fyzické aspekty člověka je jistě známka kvality. Každý má něco. Nerudová předkus a prázdnou hlavu, Pavel v hlavě zelený mozek a vedle sebe vojenskou matraci. Jak říkám - nikdo není dokonalý.

149
Před 3 roky

To, co zvládne každá babka v Česku, pustit si vysílání televize, to hnutí ANO nesvede. Prý jim to "spadlo".

140
Před 3 roky
Radek Jahn

My na to měli stream a jelo to celou dobu naprosto v pohodě.

Asi jiné připojení 😄

36
Před 3 roky

Není co slavit. Porad je tu přes 40% lidi co volí stejně jako komousi a stalinisti.

20
Před 3 roky
Tomas Poruba

Třicet let po revoluci se vybírá prezident z kariérních komunistů. To je smutné. Teď nezbývá než věřit, že to byli poslední svého druhu a za 5 let nebude mít prezident nic s společného s komunistickou angažovaností před r. 1989. Anebo že by jenerál prodloužil další pětiletkou ? 🙂 Pokud bude solidní jak slibuje . . . .

15
Před 3 roky

No dostal na frak poradne! To jsem ani necekal, takovou paradu! 👍

300
Před 3 roky
Horst Gebauer

40 procent volících není zas tak málo. Kdyby měl 25 procent, tak to by byla velká porážka.

82
Před 3 roky

Poraženecká nálada nebyla u všech. Paní Monika celou dobu dávala najevo, že o pozici první dámy nestojí a bylo znát, že se jí ulevilo..

Stbáka komentovat nebudu, jsem rád, že je tomu konec...

204
Před 3 roky
David Jůna

Estébák je u mě Petr Pán, pardón Pavel.😛😛😛

66
Před 3 roky

Ta fotka tří grácií je úžasná - jak školačky přistižené při opisování 😄 😄 .

60
Před 3 roky

Klasická ukázka, kam ANO , Babiš a spol patří...Doufám, že tuto pseudo stranu NIKDY již neuvidíme

270
Před 3 roky
Marek Procházka

2.4M nikdy zadna strana neziskala, takze jste trosku mimo.. aby si nas jeste nekúpil vsecky

30
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA