To je správně. Ten hornomaďar si nesmí myslet, že mu všechno projde a ještě bude prezidentem. Naštěstí se Češi pochlapili. No a jeho podporovatelům a voličům posílám svoje pohrdání. 🙂
Ano, většina Čechů Babiše konečně prokoukla - super! Ale bez toho pohrdání, prosím! Prostě jsou voliči, kteří to viděli jinak. Můžeme se tomu podivovat, ale respektujme se, prosím.
Maminka kamarádky prohlásila: “Uff, konečně se nebudeme štítit olizovat poštovní známky.”
Buch ví co olizovala 🤣
To je fér všichni proti Babišovi 👎
Od voleb 2021 stejná písnička 👎
Je to demokratické, ale podlé 👎
Ano je stále nejsilnější strana v parlamentu 👍 Opakuji strana!!!
Však uvidíme za 5 let, jak budou příkopy prezidentem zakopány! 🤔
jaká strana, když to je hejno nevzdělanců včetně zloděja bureša štb si
Tak lidi máme po volbách, jedno se nám musí nechat. Jsme blbější než jsem si myslel, davy lidí na Václavském náměstí uctívají nového prezidenta, chápal bych to kdyby to byl člověk na svém místě, teď jen doufat že nebude větší zlo než Babiš. Dodávám nevolil jsem ani jednoho!!! Zásadně nerozumím tomu koho jsme si zvolili a proč, v 89 jsme proti něčemu bojovali a 30 let nato si zvolíme na hrad, zatvrzeného komunistického rozvědčíka s jeho ženou podplukovnici, je mi zvás na blití, bylo by mi stejně i kdyby tam seděl Babiš.
Proč přispíváte do diskusí o politice, když nechodíte volit?
Kritizovat a přitom neudělat něco pro změnu může jen omezenec, nic ve zlém.
upřímně, ani jeden z nich nebyl můj fanda, akorát, že Babiše už máme trochu prokouklého a dá se odvodit za ty roky, jak by se choval, ovšem o Pavlovi nevíme nikdo nic, buď to bude dobré a nebo to bude další hřebíček do rakve naší milované zemi s pravou rukou SPOLU.
A proč by měl někdo z nich být tvůj fanda? Ty jsi někam kandidovala, nebo jseš nějaký sportovec, že by ti měli fandit? 🙈
Hrůza, proč píše veřejně někdo, kdo by měl raději mlčet, než plácnout takovou blbost. 😉
Zbavte se Babiše a jeho nejbližších fanatických přisluhovačů a uvidíme, jestli jste schopni existovat jako normální demokratický subjekt. Pokud ano, nevidím důvod proč byste se nemohli ucházet o přízeň voličů stejně jako kterákoliv politická strana. Pokud ale nebudete schopni existovat bez Babišových peněz, nezasloužíte si existenci na politické mapě. A do začátku vám dám jednu dobrou radu - prestaňte ublíženě kňučet jak vás to naučil ten váš "velký koblihe", tím si rozhodně k ničemu nepomůžete. Namísto toho se raději zamyslete proč se s vámi v této zemi nechce bavit opravdu už vůbec nikdo.
Raději zpět očištěnou ČSSD bez prospěchářů a morálně ohebných slizounů. Ale samozřejmě zkusit to bez Báby mohou. Jenže bez toku financí z Agročerta to bude jiné. A Bureš sám sebe taky neodvolá… uvidíme!
Strojená spokojénost, ve skutečnosti křeč a zklamání. Babiš si opět, jak je u něho zvykem, protiřečil, když vyzýval lidi aby na něho zapoměli. Vzápětí však prohlásí že neodchází a žádá voliče o stejnou podporu ve sněmovních volbách za tři roky, jaké se mu dostalo dnes v boji o křeslo prezidenta. Babiš je chaotický a nedůvěryhodný člověk jehož vyjádření nelze brát vážně.
Souhlasím. Třeba se dle vzoru p Zemana uklidí na chalupu , jen s tím rozdílem, že p. Zeman objímal stromy na Vysočině, p. Babiš ve Francii? Teď vážně -díky český národe, nemusím se další roky stydět!
Zmizelo jídlo.. Alenka s Klárkou Dostálovou toho spapali hodně a něco také odnesli dětem domů v taškách od vietnamců :)
Co je doma to se počítá.
Já mu věřím, že dovede ANO v příštích volbách k vítězství. On se Fiala se svou novou totalitou znemožní sám. A možná to bude ještě dřív. Lidi si přece nemůžou nechat to, co se na ně chystá. A pokud ano, tak mladí poznají, co je život v totalitě.
Vy tutově nevíte, co to byl život v totalitě.
Jinak byste nemohl takovou krávovinu vyslovit.
Pokud jste ovšem nebyl kádrovou rezervou.
Myslím,že vyhrála firma vyrábějící zubní pastu,jejíž reklamou byly prokládány volební duely na komerčních TV.