1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Doufám, že si pan Pavel získá i část lidí, kteří volili AB. Není žádný důvod, aby prezident polarizoval společnost.

14
Před 3 roky
Mensie Martin

Špion nemá na Hradě co dělat. Jste slepí. A naivní.

26
Před 3 roky

Pan Babiš bezpochyby dokáže přitáhnout voliče k volbám. Má nějakou auru, co takhle působí na lidi. Skvělý výsledek, všichni jsou spokojeni

3
Před 3 roky

A mohl by mi někdo vysvětlit, proč při sčítání u Babiše docházelo k odečítání hlasů ? Nebo jsem něco přehlédl ?

7
Před 3 roky
Jan Kratochvíl

Jistě!

Podváděli všichni členové volebních komisi, podváděli při sčítání hlasů ale hlavně - podváděli sami voliči, protože nevolili vašeho kandidáta.

Tak nějak?

ROFL

3
Před 3 roky

Tak snad konečně přestanou ty kecy jak současná vláda nemá podporu lidí a jak Babiš dělá pro lidi, většina republiky ho nechce a většina voličů podporuje současnou slušnou vládu, slušného presidenta atd.

41
Před 3 roky
Jan Stach

Volba presidenta není volba vlády. Zvolení kandidáta koalice neznamená, že je vládě vše odpuštěno, že má podporu. Co to motáte dohromady?

28
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 3 roky

Víc než radost .nad tím, že zvítězil pan Pavel mám hlavně, že zvítězila jeho klidná, velmi slušná kampaň. Z pana Babiše mám strach a cítím z něho zlobu. Jsem moc ráda, že to vidí stejně tolik mých spoluobčanů. Všem nám gratuluji a mám Vás všechny ráda!

16
Před 3 roky

ČT udělala pro fialového generála co mohla, zvolila si ho totiž už před půl rokem. Tak: Zdar soudruhu generále.

9
Před 3 roky
Václav Rajchl

A pomáhala i Mafra ne?

5
Před 3 roky

Tentokráte se předvolební průzkumy naštěstí nespletly a musím uznat,že byly hodně přesné.

Ve vítězství Babiše v jeho týmu po tom co jejich lídr předvedl v prezidentských debatách mohl věřit jenom ten ,kdo z povinnosti musel a komu nic jiného nezbývalo. Nicméně v mosteckém Chánově jeho kampaň zafungovala téměř na 100 procent. Z 247 romských občanů mu dalo hlas 246. Ale naštěstí v našem státě je více lidí s odlišnou mentalitou. A to je dobře.

13
Před 3 roky
Petr Filip

Doufam,ze v pondeli pujdou se stejnou odhodlanosti do prace.No a pokud jsou nahodou bez prace,dostavi se na technicke sluzby pro kostata a lopaty a zacnou neco za ty 3 stovky co dostali pro mesto neco delat

Před 3 roky

“Na rozdíl od sociopatů psychopaté nikdy nenesou pocity viny za své chování. Vždy své jednání dokáží racionalizovat a ze všeho obviňují jiné. Pocity, které dávají najevo, bývají zpravidla mělké, krátkodobé nebo falešné. Emoce, které navenek někdy projevují, tak ve skutečnosti neprožívají.” - zdravím do ANO

1
Před 3 roky
Karel Zelený

Přesně tak to zřejmě je, jenomže někdy jsou i psychopaté užiteční, necítí tolik strach, pochybnosti, nejistotu. Tady už se to kombinuje s rozpadem integrity osobnosti a myšlení, během deseti let čím dál horší. K tomu závislost na moci, adrenalinu, neustálé pozornosti, neschopnost se věnovat také něčemu jinému, u čeho není nutné útočit, dramatizovat a buzerovat lokaje.

Před 3 roky

Blahopřeji všem co se prezentují jako chytřejší lidé od herců, spisovatelů, moderátorů, podnikatelů a jiných profesí kteří v roce 1989 cinkali klíči na náměstí a tvrdě se distancovali od KSČ a 33 let bojovali proti komunismu tak si zvolili na post nejvyšší a to post prezidenta rudého komanče i se svojí rudou manželkou jako repre....stačilo vyměnit rudý talár za sako i když jsem přesvědčen, že spousta z vás to ,na vojně se tomu říkalo barevná hudba ,že převlíkla ani nepřiznala. Už se nám pomalu ale jistě zase Komančové vrací BRAVO.

4
Před 3 roky
Petr Ružička

Už to zase kvičí. Furt lepší než váš hloupej estébák

1
Před 3 roky

Jo, ten moment, kdy Babiš začal svůj obvyklý kolovrátek obviňování a Monika ho uťala, to nás doma pobavilo🤣.

Co nás naopak nepobavilo, to byl výstup Markéty Řehákové na tiskovce PP. I kdyby to nebyla jeho tisková mluvčí, ale jen řadový člen týmu, tak tohle byl pořádný trapas, ta snad musela být zhulená nebo opilá. Neznám její ostatní výkony, ale tímhle se imho slušně znemožnila.

12
Před 3 roky
Ladislav Renner

Nefungovaly mikrofony a pult nebyl na její výšku...Já v tom její selhání úplně nevidím..

4
Zobrazit další 2 reakce
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA