To, ze zmizelo jidlo z cateringu, to bych jim nemel za zle. Asi jen nechali chvili Dostalovou bez dozoru.
Z dálky to vypadá jako pochod spráskaných psů. A když přijdeš blíž, tak zjistíš, že je to pravda.
Ta šéfka Bártha vypadá jakoby dostala facku
Jalk se tak dívám na ty fotky co zde pod tím článkem zveřejnujete, tak konstatuji, že ta nenávist vůči Babišovi pokračuje, nebot to fotky byl schválně vybrány tak , aby vypadaly jako by zde šlo o funus. Stydno tomu kdo to zde zveřejnil.
To není nenávist,jen vy koblížci se neumíte smířit s tím,že Babiš nevyhrál a stále rozsévate tady jen zlo.
Věřím, že v této zemi skončila ideologie babišismus-zemanismus a že voliči, kteří prohráli, si vzpomenou na svoji levicovou stranu ČSSD, případně komunisty. A pokud se vám tyto strany nelíbí, založte si jako Babiš stranu novou bez majitele pana oligarchy.
Pokud se ale s radostí díváte na scénu, jak Zeman zvedá hůl na Sobotku a radujete se, jak mu to nandal, potom vám není pomoci.
Vy jste vtipná, na Hrad jste nám zvolili dva komunisty a ty jste snad vyprali v Savu, ne? Ani Marta Gottwaldová nebyla tak ušpiněná.
Mě docela udivuje ten Pavlovo titul Ing.Pavel M.A......ing.z Vyškova ....ta škola měla váhu asi jako VUML.....kdo podepsal 15.let u ČSLA ten dokončil.....A to M.A....k tomu přišel v Londýně na roční stáží.....Navíc tečka mezi M a A....se používá pouze v USA ...asi chce vypadat vzdělaně.....jo....a střední škola je také vojenská ...tu snad neuznávají ani pracovní úřady
Vysoká škola života nám kádruje King's College 😭😭😭
Gratuluji Babišovi k famoznímu volebnímu výsledku, neboť jeho druhé místo je skvělým umístěním v poměru s P. Pavlem, který skončil až předposlední. Voliči volili srdcem.
Dvacet let se politická garnitura vymlouvala na svrab na komunisty, dalších deset let se budou stávajíccí vymlouvat na Babiše. Babiš zadlužil republiku 350ti miliardama, stávající vláda to má naplánované za svojí vlády na bilion.
V každém případě být prezidentem Pavlem,tak Martinovi Řezníčkovi z ČT pošlu minimálně láhev nějakého dobrého pití. Dokázal svýma otázkama dovést Babiše do stavu bezmozkových neadekvátních reakcí. Jak jsem sledoval,tak od té televizní debaty to s Andrejem šlo prudce ze svahu a začali se od něj odvracet i ti,co mu dali hlas v prvním kole. Jsem rád že jsem tu debatu sledoval. Byl to okamžik od kterého jsem věděl,koho volit určitě nebudu.
Tak do toho stavu dokázaly Babiše dovést i děti ze třetí třídy základní školy. Na to není potřeba pan Řezníček 🙂
Gratuluji. Slušný výsledek.
Volil jsem pana Babiše a nikdy jsem se tím netajil.
To množství urážek, které jsem za volbu Babiše zde na fóru schytal mne šokovalo. Ta médií dlouhodobě pěstovaná nenávist přinesla svoje ovoce. Pan Nikdo se stal prezidentem republiky.
No já jsem to trochu sledoval a to množství urážek ze strany příznivců Babiše, mě také šokovalo.