1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Pohrdání lidmi jako takovými bylo cítit z každého projevu AB a lidí v ČR nesnesou pohrdání,proto dostal více hlasů pan Petr Pavel.Z "Horních deseti tisíc před rokem 1989 je teď počet těch "Horních dva milióny čtyřista s něco málo navíc " To se teda teď začnou dít teprve věci, když se už nebude tolerovat lhaní, čerpání dotací pro soukromé účely a po provedení auditu ve všech sférách hodně lidí bude tak trochu vidět, že nic nedělají.

No nezávidím novému prezidentovi s jakým " materiálem" bude chtě nechtě spolupracovat.Ale věřím, že se ledy konečně pohnou a nastane lepší nálada mezi lidmi.Je to prosím jen můj osobní názor,na který mám nárok.Nic víc,nic míň.

12
Před 3 roky

já myslím,že od okamžiku,kdy se provalilo,že Holubová a ostatní šmíra bude podporovat generála Pavla.

9
Před 3 roky
Karel Palla

Šmíra? Zkus nám popsat, co jsi v životě dokázal ty.

10
Před 3 roky

Tak co koblihy? Kdo vás si adoptuje vypráskaného babiše a celou tu jeho bezpáteřní sebranku?

Nemáte sílu mě ničím tady urazit, tak šetřete síly. Budete je potřebovat...

9
Před 3 roky
Tomáš Juřen

Nemachrujte na ne, prosim. Porad jsme tady vsichni sousedi a mame pravo na ruzne nazory.

Babisovo PR dokaze lidi zblbnout, vycitejte to jemu,ne lidem.

2
Před 3 roky

Udivuje mě, Jak jsou voliči jenerála Pavla agresivní a škodolibí. Volil jsem Babiše a že prohrál neřeším. Stejně je to úplně jedno.

21
Před 3 roky
Martin Trčka

Tak proč jste tam vůbec šel když to je jedno?

Vy se nudíte?

4
Před 3 roky

Tak hlavně, že třikrát vyhrál soud, nebyl na ruSSácké ambasádě a se skálou také nejednal 😋😂👎 StBák Babiš se na prezidentský post neprolhal a to je dobře 👍👍👍

17
Před 3 roky

S Putinem to švihne. Jeho nejlepší agent a takhle to pos...

27
Před 3 roky

Jsem laik a v momentě, když jsme viděla, že nezabodoval ani v malých obcích a byl hned od začátku na hezkém druhém místě bylo jasný, že to projede.

17
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Babiš odmítl odpovědět na otázky redaktora České televize.

“Vy jste Řezníček - s Váma já se bavit nebudu.”

Babiš je ubožák a zbabělec - néní chlap.😒👇

A tohleto chtělo být naším prezidentem!?

34
Před 3 roky

Proč zase lžete!!! P.Babiš to bral tak jak to dopadlo. To, že Slováci mají Madlu z Gurunu od Soroše.Tak mi pro změnu máme Rozvědčíka s Komunistickou dámu od Komoušu a liberální vlády, tak si to budeme užívat s plnou parádou, jako by 89 rok vůbec nebyl.🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙈🙈

8
Před 3 roky
Helena Froňková

Tak užívejte. Babiš prohrál už třikrát po sobě. Asi je čas odejít, nemyslíte?

4
Před 3 roky

Babiše politika nebaví. Sněmovna je pro něj žvanirna, politický či diplomatický jazyk neovláda tak.jako český, do práce nechodí a troje volby za sebou prohrál....👎

Toto je velmi špatná vizitka. V kampani se setkal i osobami státem evidovanými jako recividisté, podporuje populismus a extrémismus a neváhá veřejně mluvit hrubě a urážlivě a lhaní je na jeho denním pořádku.

Na podzim tu bude opét soudní pokračovaní a tohle vše je už na ručník....

Nástupce nemá.

10
Před 3 roky
Pavel Nyklíček

celé ANO stojí na jeho finančních tocích a jeho blahovůli, není to demokratická strana

10
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA