Pohrdání lidmi jako takovými bylo cítit z každého projevu AB a lidí v ČR nesnesou pohrdání,proto dostal více hlasů pan Petr Pavel.Z "Horních deseti tisíc před rokem 1989 je teď počet těch "Horních dva milióny čtyřista s něco málo navíc " To se teda teď začnou dít teprve věci, když se už nebude tolerovat lhaní, čerpání dotací pro soukromé účely a po provedení auditu ve všech sférách hodně lidí bude tak trochu vidět, že nic nedělají.
No nezávidím novému prezidentovi s jakým " materiálem" bude chtě nechtě spolupracovat.Ale věřím, že se ledy konečně pohnou a nastane lepší nálada mezi lidmi.Je to prosím jen můj osobní názor,na který mám nárok.Nic víc,nic míň.
já myslím,že od okamžiku,kdy se provalilo,že Holubová a ostatní šmíra bude podporovat generála Pavla.
Šmíra? Zkus nám popsat, co jsi v životě dokázal ty.
Tak co koblihy? Kdo vás si adoptuje vypráskaného babiše a celou tu jeho bezpáteřní sebranku?
Nemáte sílu mě ničím tady urazit, tak šetřete síly. Budete je potřebovat...
Nemachrujte na ne, prosim. Porad jsme tady vsichni sousedi a mame pravo na ruzne nazory.
Babisovo PR dokaze lidi zblbnout, vycitejte to jemu,ne lidem.
Udivuje mě, Jak jsou voliči jenerála Pavla agresivní a škodolibí. Volil jsem Babiše a že prohrál neřeším. Stejně je to úplně jedno.
Tak proč jste tam vůbec šel když to je jedno?
Vy se nudíte?
Tak hlavně, že třikrát vyhrál soud, nebyl na ruSSácké ambasádě a se skálou také nejednal 😋😂👎 StBák Babiš se na prezidentský post neprolhal a to je dobře 👍👍👍
S Putinem to švihne. Jeho nejlepší agent a takhle to pos...
Jsem laik a v momentě, když jsme viděla, že nezabodoval ani v malých obcích a byl hned od začátku na hezkém druhém místě bylo jasný, že to projede.
Tento komentář byl smazán uživatelem.
Babiš odmítl odpovědět na otázky redaktora České televize.
“Vy jste Řezníček - s Váma já se bavit nebudu.”
Babiš je ubožák a zbabělec - néní chlap.😒👇
A tohleto chtělo být naším prezidentem!?
Proč zase lžete!!! P.Babiš to bral tak jak to dopadlo. To, že Slováci mají Madlu z Gurunu od Soroše.Tak mi pro změnu máme Rozvědčíka s Komunistickou dámu od Komoušu a liberální vlády, tak si to budeme užívat s plnou parádou, jako by 89 rok vůbec nebyl.🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙈🙈
Tak užívejte. Babiš prohrál už třikrát po sobě. Asi je čas odejít, nemyslíte?
Babiše politika nebaví. Sněmovna je pro něj žvanirna, politický či diplomatický jazyk neovláda tak.jako český, do práce nechodí a troje volby za sebou prohrál....👎
Toto je velmi špatná vizitka. V kampani se setkal i osobami státem evidovanými jako recividisté, podporuje populismus a extrémismus a neváhá veřejně mluvit hrubě a urážlivě a lhaní je na jeho denním pořádku.
Na podzim tu bude opét soudní pokračovaní a tohle vše je už na ručník....
Nástupce nemá.
celé ANO stojí na jeho finančních tocích a jeho blahovůli, není to demokratická strana