1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Gratuluji panu prezidentu Pavlovi k zaslouženému vítězství ve volbách a věřím, že vyhrála slušnost, úcta a respekt k druhým. A na oslavu připíjím dvacetiletou skotskou.

PS: Nikomu neberu jeho volbu, takže pro všechny, kteří volili druhého kandidáta - nemám žádný zájem se tu hádat nebo vyvolávat negativní reakce, děkuji.

19
Před 3 roky

No při senátkách vytáhl "ženskou" z Košic (Janu Nagyovou) a v Jihlavě na náměstí rozdával dětem dost drahé dárky, aby si jejich rodiče koupil - dali hlas Nagyové a hlásil: " Vaše město bude vzkvétat, až bude zvolena za Jihlavu" - problém byl v tom, že když tam přijela, nevěděla kde je náměstí, zatímco její protikandidát v Jihlavě od narození žije. Proč si Bureš myslí, že nejlépe budou Česko řídit Slováci a estébáci? "Co uděláte, budete-li zvolena do senátu jako první?" Ptali se novináři: " Nakráčam do senátu požiadam o imunitu." Tohle Jihlaváky nadzvedo ze židlí a gigantická volební účast Bureše ve volbách v Jihlavě vygumovala. Od senátek svůj styl - volební kampaň nezměnil a tak to dopadlo----- velmi dobře! Hurááááá

17
Před 3 roky

Jak je vidět z diskuze, tak s tím Babisem nepřestanete. Radujte se z nového prezidenta a nekazte si atmosféru. Buďte hrdí, že jste si zvolili dalšího z komunistů v pořadí a čekejte jak se projevi. Možná vás i překvapí.

5
Před 3 roky
Jaroslava Turkova

Že jo. Přitom Andrejko něbol ani eštébák, ani komuňysta!

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Musím říci,že k takovým úvahám není důvod.To,že nemohl vyhrát,bylo jasné od začátku.Takový džihád proti kandidátovi tu ještě nebyl.Příště je potřeba se lépe připravit a v parlamentních volbách v roce 2025 je potřeba rozjet kampaň už teď.Nejdůležitější věc je sjednotit opozici a nedopustit propad hlasů i přes ideologické rozpory.Nejdůležitější je vymést tuto asociální vládu.!!

5
Před 3 roky
Jiří Holovčák

Jistě, 300 Mld je malá sekera. Je potřeba udělat bilion

Před 3 roky

Technický problém je vypatlanost hlav ve vedení ANOSTB.

26
Před 3 roky
Novotny František

někdy nehoda není náhoda

Před 3 roky

Jen se radujte, vy antibabišovci, prohrál celá národ. 58% to pochopí později.

48
Před 3 roky
Pavel Hradecký

Vyhrál důstojný kandidát a ne zpovykanej slovenskej estébák.

53
Před 3 roky

Byly komické ty strojené úsměvy. Prostě další lež Babiše.

19
Před 3 roky
Tomislav Mayer

Smál se aby nebrečel

20
Před 3 roky

Všichni, co se radujete z vítěze a pomlouváte poraženého, vzpomeňte koho jste volili do sněmovny a co nyní máte k vaší spokojenosti - "pětikolku" s ukrajinským premiérem ! Ona vás ta radost zase brzy přejde, anebo si na "pětikolku" už nestěžujte !

8
Před 3 roky
Libuše Šmídová

A kdo si na co stezuje? Myslite si, ze celosvetovou financni krizi, kdy i bohatym statum hrozi recese, zpusobila nase ceska vladicka? 😅😅

Ale nebojte, takovych krizi uz tu bylo a vzdycky jsme je zvladli. Za se bude dobre.

Před 3 roky

Jsem rád že ten zmetek estebáckej prohrál! A i můj hlas k tomu ve 13:50 přispěl ! Estebácká špína , udavač, zloděj ,blekotajici čobol... ? Jsem rád že geronti, hlupáci a rómes prohráli !!!!!

6
Před 3 roky
Miroslav Kořánek

Ale jinak je mi již za pár 70 a volil jsem Pavla. Tak nás starší neházejte mezi ty co prohráli.

Před 3 roky

Ve štábu ANO byl ukryt Viktor Orbán, který se pak spakoval a odjel do Pešti.

Tak tohle pro nás "mírotvorce" chystal.....

22
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA