Gratuluji panu prezidentu Pavlovi k zaslouženému vítězství ve volbách a věřím, že vyhrála slušnost, úcta a respekt k druhým. A na oslavu připíjím dvacetiletou skotskou.
PS: Nikomu neberu jeho volbu, takže pro všechny, kteří volili druhého kandidáta - nemám žádný zájem se tu hádat nebo vyvolávat negativní reakce, děkuji.
No při senátkách vytáhl "ženskou" z Košic (Janu Nagyovou) a v Jihlavě na náměstí rozdával dětem dost drahé dárky, aby si jejich rodiče koupil - dali hlas Nagyové a hlásil: " Vaše město bude vzkvétat, až bude zvolena za Jihlavu" - problém byl v tom, že když tam přijela, nevěděla kde je náměstí, zatímco její protikandidát v Jihlavě od narození žije. Proč si Bureš myslí, že nejlépe budou Česko řídit Slováci a estébáci? "Co uděláte, budete-li zvolena do senátu jako první?" Ptali se novináři: " Nakráčam do senátu požiadam o imunitu." Tohle Jihlaváky nadzvedo ze židlí a gigantická volební účast Bureše ve volbách v Jihlavě vygumovala. Od senátek svůj styl - volební kampaň nezměnil a tak to dopadlo----- velmi dobře! Hurááááá
Jak je vidět z diskuze, tak s tím Babisem nepřestanete. Radujte se z nového prezidenta a nekazte si atmosféru. Buďte hrdí, že jste si zvolili dalšího z komunistů v pořadí a čekejte jak se projevi. Možná vás i překvapí.
Že jo. Přitom Andrejko něbol ani eštébák, ani komuňysta!
Musím říci,že k takovým úvahám není důvod.To,že nemohl vyhrát,bylo jasné od začátku.Takový džihád proti kandidátovi tu ještě nebyl.Příště je potřeba se lépe připravit a v parlamentních volbách v roce 2025 je potřeba rozjet kampaň už teď.Nejdůležitější věc je sjednotit opozici a nedopustit propad hlasů i přes ideologické rozpory.Nejdůležitější je vymést tuto asociální vládu.!!
Jistě, 300 Mld je malá sekera. Je potřeba udělat bilion
Technický problém je vypatlanost hlav ve vedení ANOSTB.
někdy nehoda není náhoda
Jen se radujte, vy antibabišovci, prohrál celá národ. 58% to pochopí později.
Vyhrál důstojný kandidát a ne zpovykanej slovenskej estébák.
Byly komické ty strojené úsměvy. Prostě další lež Babiše.
Smál se aby nebrečel
Všichni, co se radujete z vítěze a pomlouváte poraženého, vzpomeňte koho jste volili do sněmovny a co nyní máte k vaší spokojenosti - "pětikolku" s ukrajinským premiérem ! Ona vás ta radost zase brzy přejde, anebo si na "pětikolku" už nestěžujte !
A kdo si na co stezuje? Myslite si, ze celosvetovou financni krizi, kdy i bohatym statum hrozi recese, zpusobila nase ceska vladicka? 😅😅
Ale nebojte, takovych krizi uz tu bylo a vzdycky jsme je zvladli. Za se bude dobre.
Jsem rád že ten zmetek estebáckej prohrál! A i můj hlas k tomu ve 13:50 přispěl ! Estebácká špína , udavač, zloděj ,blekotajici čobol... ? Jsem rád že geronti, hlupáci a rómes prohráli !!!!!
Ale jinak je mi již za pár 70 a volil jsem Pavla. Tak nás starší neházejte mezi ty co prohráli.
Ve štábu ANO byl ukryt Viktor Orbán, který se pak spakoval a odjel do Pešti.
Tak tohle pro nás "mírotvorce" chystal.....