Ajéje. Generálovi nebudou Babišovi voliči rozumět. On mluví v celých větách.
Reaguji na dřívější příspěvky , ženám zdraží buřty.
Víte, on už pan Macháček v březnu loňského roku řekl jedno velké moudro. SVOBODA NENÍ ZADARMO.
Přisluhovačky a onuce jako jsou Schillerova a Dostálová bych eště pochopil. Jen mi někdo vysvětlete jak může být s Babišem inteligentní a noblesní dáma Monika. Vím že peníze dělají hodně, ovšem tohle mi hlava fakt nebere. 😆 Vít Musil
Inteligentní? Vždyť v roce 2014 ani nevěděla, jak volit!
Bylo krásné vidět v televizi Babišovu pětici dnešních nejvěrnějších včetně Bartha.
To mluvilo o všem. I ilustrační fota příspěvku za to stojí... .Domnívám se, komentáře netřeba.. .
Tak se radujte a uzijte si to , netrapte se vecne druhou stranou
Babiš si na prohry už zvyká ne ??? 👍👍👍👍
při volbách do ps mělo ano nejvíc
Tak konečně se vysmál tě, co uvěřili povolávacím rozkazům, kterými vyhrožoval Bureš, nebude-li zvolen. Žádné povoláváky nebudou, čili Bureš zase (jak jinak) lhal. To lhaní by mělo být trestné.
Ten lhal od začátku a jen naprosté trubky mu to věřily.
Bureš dostal "nakládačku" a kobliháři kvičí,
ví že zloděj slovenský, je konečně v p......roblémech..😀
Největší potěšení je kopat do mrtvol, že ...
Jejich tiskovka byla celkem nuda. Babis Nam mohl jeste vice nadavat a hrozit ze ted nas teprve vsechny okrade. A Monike se mohla vrhnout na Tunde s revem "ja ti ty voci vyskrabu!!!"
Opět tendenční,nesmiritelný,nenávistný,plný zášti titulek.Nu, patrně mladí,vzdelaní,zkušení pisálci.Snad se od nich nedozvíme informace typu že mezi Humpolcí a Jihlavou byla na dálnici mlha.
To popisuješ mentalitu šmejda Bureše ? Povedlo se.
Ulevilo se mi, že STBureš nevyhrál, nicméně by se měla přeorientovat více doprava i celá levičácká ekoteroristická €U. Zrušit dotace ekoteroristické zákony a zůstat pouze u ekonomické spolupráce! Samozřejmě jsem i pro 100% podporu Ukrajiny ve válce proti Rusákům!