1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Ajéje. Generálovi nebudou Babišovi voliči rozumět. On mluví v celých větách.

7
Před 3 roky

Reaguji na dřívější příspěvky , ženám zdraží buřty.

Víte, on už pan Macháček v březnu loňského roku řekl jedno velké moudro. SVOBODA NENÍ ZADARMO.

Před 3 roky

Přisluhovačky a onuce jako jsou Schillerova a Dostálová bych eště pochopil. Jen mi někdo vysvětlete jak může být s Babišem inteligentní a noblesní dáma Monika. Vím že peníze dělají hodně, ovšem tohle mi hlava fakt nebere. 😆 Vít Musil

1
Před 3 roky
Vit Musil

Inteligentní? Vždyť v roce 2014 ani nevěděla, jak volit!

Před 3 roky

Bylo krásné vidět v televizi Babišovu pětici dnešních nejvěrnějších včetně Bartha.

To mluvilo o všem. I ilustrační fota příspěvku za to stojí... .Domnívám se, komentáře netřeba.. .

12
Před 3 roky
Viktor Kubín

Tak se radujte a uzijte si to , netrapte se vecne druhou stranou

Před 3 roky

Babiš si na prohry už zvyká ne ??? 👍👍👍👍

7
Před 3 roky
Jiří Brejcha

při volbách do ps mělo ano nejvíc

2
Zobrazit další 3 reakce
Před 3 roky

Tak konečně se vysmál tě, co uvěřili povolávacím rozkazům, kterými vyhrožoval Bureš, nebude-li zvolen. Žádné povoláváky nebudou, čili Bureš zase (jak jinak) lhal. To lhaní by mělo být trestné.

11
Před 3 roky
Kamil Horáček

Ten lhal od začátku a jen naprosté trubky mu to věřily.

20
Před 3 roky

Bureš dostal "nakládačku" a kobliháři kvičí,

ví že zloděj slovenský, je konečně v p......roblémech..😀

37
Před 3 roky
David Gobel

Největší potěšení je kopat do mrtvol, že ...

1
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Jejich tiskovka byla celkem nuda. Babis Nam mohl jeste vice nadavat a hrozit ze ted nas teprve vsechny okrade. A Monike se mohla vrhnout na Tunde s revem "ja ti ty voci vyskrabu!!!"

1
Před 3 roky

Opět tendenční,nesmiritelný,nenávistný,plný zášti titulek.Nu, patrně mladí,vzdelaní,zkušení pisálci.Snad se od nich nedozvíme informace typu že mezi Humpolcí a Jihlavou byla na dálnici mlha.

4
Před 3 roky
František Novák

To popisuješ mentalitu šmejda Bureše ? Povedlo se.

2
Před 3 roky

Ulevilo se mi, že STBureš nevyhrál, nicméně by se měla přeorientovat více doprava i celá levičácká ekoteroristická €U. Zrušit dotace ekoteroristické zákony a zůstat pouze u ekonomické spolupráce! Samozřejmě jsem i pro 100% podporu Ukrajiny ve válce proti Rusákům!

6
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA