Pokud Blabolis neopustí českou politickou scénu na jeho sprostou bezohlednou kampaň nesmíme nikdy zapomenout a potom také ne, aby nepřišel další výlupek a nechoval se stejně.
Plně souhlasím, Schillerová a Havlíček už jsou připraveni v záloze.
Porucha,možná poslední akce Prchala.
jste si jistý
njn novinári nemeli co papat, tak hned dehonestujici prispevek. Premyslim kdo, ze to vyvolava konflikty a zbytecne utoky Sezname..?
Nejkrásnější bylo jak Babiš zase mlel ty svoje naučené žvásty a Monike mu řekla už dost to už stačí . Moniko smekám 👍
Myslíte, že by český občan, který hovoří plynule,spisovne, srozumitelně, ne jako Stbak Babiš česky, mohl kandidovat na post slovenského prezidenta? ANI NÁHODOU.
Aby se Vám to nevymstilo,to,ukáže čs,ale pozdě brečet :-)
Jen blázen si mohl myslet, že Babiš vyhraje🤣
Gratuluji prezident socalistický voják s povolání manželka taktéž (přednostně zadarmo byt,strava,oblečení,rekreace) to musí být charakter ,měl by letět na první návštěvu do Venezuely
Nějak s Váma cloumá závist,že.
No co naplat.
Už se s tím smiřte.
A doučte se český pravopis.
Petr Pavel-prezident ČR. André koblihe Babiš - nový Olašský král a čestný občan Chánova. To je krásná sobota....Jdeme slavit!!!!
Tady je videt ,kdo byli ti demokraticti volici , ani ted si nedate pokoj.Budte stastni , ze vyhral vas kandidat , slavte , uzivejte si to a chovejte se slusne vzdyt uz o nic nejde,delate panu presidentovi hroznou vizitku.....
Aby nebylo pochmurno jestli na Andreje vsadili litr, jak radil při kampani na facebooku 😄. Zajímalo by mě kolik oslů na tuhle křivárnu skočilo.
Obrecela jsem to,je mi to líto přeci jenom si to zasloužil víc Pavel neudělal pro republiku vůbec nic ,o nějakém hrdinskem činu se kterým se ohání ani nemluvím.
ale udělal, informujte se - a nemluvit o hrdinském činu, hmm