1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Už přišla i gratulace z Francie. Pan prezident Macron, pozval prezidenta Pana Petra Pavla do Paříže. Andreje Babiše pozvala do Francie francouzská národní finanční prokuratura 🙂 Bumerang.

10
Před 3 roky

A víte že dnes je to 30 let a jeden den co náš pan prezident zachránil 53 francouzkých vojáků?

12
Před 3 roky
Miroslav Hönig

30 let Agrofertu mi přišlo jako větší důvod k oslavě.

6
Před 3 roky

Cizák co ani neumí spisovnou českou řeč nepatří na pražský hrad.Lhář sotva promluví.Doufám,že po příštích parlamentních volbách nepřekročí jeho hnutí 5ti procentní hranici.

6
Před 3 roky

Dobře jsem se díval na kukuče Babišovo souputníků, žádná hitparáda úsměvů, A ctihodný dvojministr Havlíček se tvářil jako by polk švába. A to pocelou kampááááň!

1
Před 3 roky
Karel Matějka

Jojo, taky jsem se pokochala.

2
Před 3 roky

To je tak když Andrej slíbil cikánům že se budou mít dobře, že jim dá práci...

13
Miroslav Hönig

máte svého prezidenta který chce sjednotit národ, tak nerýpejte

13
Před 3 roky

To je pravda. Kde se podél jeho volební štab ? Proč mu tak hloupè radil? Nebyl to zamér ?

4
Před 3 roky

Tak potom průšvihu, že by nešel Polsku na pomoc už bylo jasné že volby projel. Tohle mu ubralo hodně voličů, a říkat potom že to myslel jinak bylo pozdě.

8
Před 3 roky

AB to završil neuvěřitelně hrozným a ostudným projevem ala Milouš Jakeš, při kterém ho okřikovala manželka jak malé dítě.

11
Před 3 roky

Už tolik neuškodí. Je škoda času se panem Babišem zabývat.

Už prohrál, ne jen jako kandidát na prezidenta. Není do něj třeba rýpat.Na vedlejší kolej dějin se vydal sám.

2
Před 3 roky
Miroslav Kříž

Nesmíme nikdy zapomenout na to zlo, co s sebou do společnosti přinesl. A jeho voliči jsou spolupachatelé toho svrabu, do kterého jsme se díky němu za jeho zlovládnutí dostali...

Do konce svého života si to omlácením o svou hlavu bez soucitu za svou blbost zaslouží!

3
Před 3 roky

ANOburani jako vždy. Chucpe ….

18
Před 3 roky
Jan Kolář

chucpe je, že na Hrad se ženou dva bolševici, tedy umytí, že!

2
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA