Jak to bylo doopravdy s tou kulkou v Průhonicích:
Přijde za Andym ochranka a dává mu ji se slovy: šéfe, přišla nám kulka. Ono jich tedy chodí tak pět denně, ale tuhle jsme vám museli ukázat, přišla na paní Moniku....
Tak 10 let jsem neměl prezidenta. A teď ho mám! Úžasný pocit. Klidný víkend.
Jediné,co by mohlo být fajn,kdyby obnovil základní vojenskou službu a 58 druhů pohlaví by spalo na jedný cimře.Třeba by se tam nějak rozšťouchali
Na to bohužel nemá pravomoc.
Zazpivejme Babišovi oblíbenou písničku, ale trochu pozměněnou. Běž domů Andreji čeká tě Monike.
Je zajímavé, že nikomu tady nevadí, že v KSČ byli jak Klaus, tak Zeman. Lidé nějak zapomínají . Jinak je ale dobře, že je Babiš v h....u.
Kdyby ty volby byli jak v USA tak je výsledek jiný.....Třeba Chanov by měl 35.volitelů....Most 40.volitelů.....Praha 5.volitelů...Brno 3.volitele.
A 😀 vždyť prohrál až 2 dva kraje 🤣🤣🤣 takže pořád i tak prohra 😉
Ted spadnou mobilni site, protoze se babisky budou loucit s vnuky, kteri pujdou do valky.
Chanov se uz taky nejspis vyprazdnuje a vsichni mizi zpatky na Slovensko aby nerukovali.
Doufejme že poslední za sebou zhasnul :D
To jsi ty, prezidente?
Babiš by nebyl dobrý prezident, ale Pavel byl komunista a z principu demokracie bych ho taky nikdy nevolil.
No nevím jak jste stár a jak jste dodržoval princip demokracie dřív, když se automaticky volili komouši, protože pro klid jiná možnost nebyla, já je vymazal jednou za plentou a nesl jsem za to následky.🙂
Jo jo, volby. Jediná chvíle, kdy se slavná většina začne zajímat o lidi na okraji společnosti a státu. Ale zase jen pro to jediné: aby jim posloužili..