1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Jak to bylo doopravdy s tou kulkou v Průhonicích:

Přijde za Andym ochranka a dává mu ji se slovy: šéfe, přišla nám kulka. Ono jich tedy chodí tak pět denně, ale tuhle jsme vám museli ukázat, přišla na paní Moniku....

1
Před 3 roky

Tak 10 let jsem neměl prezidenta. A teď ho mám! Úžasný pocit. Klidný víkend.

8
Před 3 roky

Jediné,co by mohlo být fajn,kdyby obnovil základní vojenskou službu a 58 druhů pohlaví by spalo na jedný cimře.Třeba by se tam nějak rozšťouchali

7
Před 3 roky
Petr Rydval

Na to bohužel nemá pravomoc.

Před 3 roky

Zazpivejme Babišovi oblíbenou písničku, ale trochu pozměněnou. Běž domů Andreji čeká tě Monike.

7
Před 3 roky

Je zajímavé, že nikomu tady nevadí, že v KSČ byli jak Klaus, tak Zeman. Lidé nějak zapomínají . Jinak je ale dobře, že je Babiš v h....u.

16
Před 3 roky

Kdyby ty volby byli jak v USA tak je výsledek jiný.....Třeba Chanov by měl 35.volitelů....Most 40.volitelů.....Praha 5.volitelů...Brno 3.volitele.

1
Před 3 roky
Libor Fryč

A 😀 vždyť prohrál až 2 dva kraje 🤣🤣🤣 takže pořád i tak prohra 😉

Před 3 roky

Ted spadnou mobilni site, protoze se babisky budou loucit s vnuky, kteri pujdou do valky.

Chanov se uz taky nejspis vyprazdnuje a vsichni mizi zpatky na Slovensko aby nerukovali.

9
Před 3 roky

Doufejme že poslední za sebou zhasnul :D

65
Před 3 roky
Petr Pavel

To jsi ty, prezidente?

10
Zobrazit další reakci
Před 3 roky

Babiš by nebyl dobrý prezident, ale Pavel byl komunista a z principu demokracie bych ho taky nikdy nevolil.

10
Před 3 roky
Peter Jozefák

No nevím jak jste stár a jak jste dodržoval princip demokracie dřív, když se automaticky volili komouši, protože pro klid jiná možnost nebyla, já je vymazal jednou za plentou a nesl jsem za to následky.🙂

1
Před 3 roky

Jo jo, volby. Jediná chvíle, kdy se slavná většina začne zajímat o lidi na okraji společnosti a státu. Ale zase jen pro to jediné: aby jim posloužili..

2
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA