proč mají všechny stejně žluté vlasy.. to je týmový look? 😄
Babiš je na blondýny říkal.
famózní výsledek .....................
Babišku zavřít za podněcování k nepokojům a hnutí ANO rozpustit nebo zakázat, podle soudu..
Babiš dostal víc, než celá pětikoalice, takže by měl fialový kašpárek před Babišem šoupat nožičkama
Neuvěřitelné, pletete si volby, v těchto Babiš prohrál na celé čáře, tak už se s tím smiřte 😁, ostatní Babišovi voliči se vždy tak rádi zaštiťují demokracií tak by se dnes v souladu s ní měli chovat 😉.
Česko uteklo hrobníkovi z lopaty, naštěstí, ale to se dalo čekat
Jen abychom na tu lopatu zase nespadli, co asi můžem čekat od trojkoalice - vláda-president-média ? (totalita...)
Nevěste hlavy ano sektáři. Kupte si braníka pusťte si ortel. Vždyť toho ke štěstí moc nepotřebujete. 😉
Vy si brzo budete poustet kupredu leva podle radu a poradku
babišovci, jí teda nevim, proč kňučíte. Váš Vůdce se umístil na krásném druhém místě, oproti Petru Pavlovi, který skončil předposlední
Přeci famózní úspěch!
Já se hlavně bojím toho, aby zklamaní Romové z Chanova nechtěli emigrovat. To by byla těžká ztráta pro naší vlast.
No,vy si z z toho děláte srandu,ale před pár rokama jsem měl služební cestu do Guayany, přes Toronto.Zakaznik z DE mi zaplatil letenku, netušil, že máme vízovou povinnost s Kanadou, měl jsem v pásu pouze pracovní vízum do Guayany...Z letiště v práglu mě vypoklonkovali-že bez tranzitního víza nikam neletim....Vostuda strašná,musel jsem za 3dny přes Londýn -Barbados,,St.Lucia, Trinidad...Cesta cca 48hod.A teď ta pointa. -. Kdopak nám tu dočasnou vízovou povinnost,svou emigrací asi zařídil???? Odpověď předpokládám víte...😂
Ale ale podivejme se jak se známý rozdávač náhle změnil v škudlila. 😁
Víte kolik, chudák, už prodělal na kampani, kterou poctivě dělal od léta? Musí začít šetřit!
Sláva vítězům, čest poraženým. Je to ve sportu, je to i v politice, ale i v běžném životě. Každý z nás je strůjcem svého štěstí. Hlavní je zdraví!!!!!!!!!!!!!