1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

proč mají všechny stejně žluté vlasy.. to je týmový look? 😄

9
Anna Benešová

Babiš je na blondýny říkal.

2
Před 3 roky

famózní výsledek .....................

3
Před 3 roky

Babišku zavřít za podněcování k nepokojům a hnutí ANO rozpustit nebo zakázat, podle soudu..

3
Před 3 roky

Babiš dostal víc, než celá pětikoalice, takže by měl fialový kašpárek před Babišem šoupat nožičkama

13
Před 3 roky
František Křenek

Neuvěřitelné, pletete si volby, v těchto Babiš prohrál na celé čáře, tak už se s tím smiřte 😁, ostatní Babišovi voliči se vždy tak rádi zaštiťují demokracií tak by se dnes v souladu s ní měli chovat 😉.

5
Před 3 roky

Česko uteklo hrobníkovi z lopaty, naštěstí, ale to se dalo čekat

30
Před 3 roky
Josef Jarolím

Jen abychom na tu lopatu zase nespadli, co asi můžem čekat od trojkoalice - vláda-president-média ? (totalita...)

25
Zobrazit dalších 12 reakcí
Před 3 roky

Nevěste hlavy ano sektáři. Kupte si braníka pusťte si ortel. Vždyť toho ke štěstí moc nepotřebujete. 😉

1
Před 3 roky
Šimon Hejný

Vy si brzo budete poustet kupredu leva podle radu a poradku

Zobrazit další reakci
Před 3 roky

babišovci, jí teda nevim, proč kňučíte. Váš Vůdce se umístil na krásném druhém místě, oproti Petru Pavlovi, který skončil předposlední

9
Před 3 roky
Pavel Vlha

Přeci famózní úspěch!

6
Před 3 roky

Já se hlavně bojím toho, aby zklamaní Romové z Chanova nechtěli emigrovat. To by byla těžká ztráta pro naší vlast.

19
Před 3 roky
Roman Novotný

No,vy si z z toho děláte srandu,ale před pár rokama jsem měl služební cestu do Guayany, přes Toronto.Zakaznik z DE mi zaplatil letenku, netušil, že máme vízovou povinnost s Kanadou, měl jsem v pásu pouze pracovní vízum do Guayany...Z letiště v práglu mě vypoklonkovali-že bez tranzitního víza nikam neletim....Vostuda strašná,musel jsem za 3dny přes Londýn -Barbados,,St.Lucia, Trinidad...Cesta cca 48hod.A teď ta pointa. -. Kdopak nám tu dočasnou vízovou povinnost,svou emigrací asi zařídil???? Odpověď předpokládám víte...😂

1
Před 3 roky

Ale ale podivejme se jak se známý rozdávač náhle změnil v škudlila. 😁

4
Před 3 roky
Martin Buštík

Víte kolik, chudák, už prodělal na kampani, kterou poctivě dělal od léta? Musí začít šetřit!

4
Zobrazit další 2 reakce
Před 3 roky

Sláva vítězům, čest poraženým. Je to ve sportu, je to i v politice, ale i v běžném životě. Každý z nás je strůjcem svého štěstí. Hlavní je zdraví!!!!!!!!!!!!!

4
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA