1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Teď ten hloubkový audit na hradě a Zemanovo vysvětlení kde vzal na barák za 25 miliónů ?

19
Před 3 roky
Petr Müller

Ten špinavec nám pomohl porazit Bureše.

7
Před 3 roky

Je po volbách. Vyhrát mohl jen jeden. Ale je potřeba vzdát čest všem poraženým Babiškám a koblížkům za jejich pevnou vůli a odhodlání. Nebyl to slabý soupeř. Tak jahodové marmeládě čest a meruňkovému džemu zvlášť. Potkáme se u dalších voleb, přeji pevné zdraví a dlouhý život. Mám Vás koblihy moc rád. 😁

75
Před 3 roky
Oldřich Čubr

Ale okopávání si neodpustíte. Hnus až do konce.

69
Před 3 roky

Z ANO by se mohla stát standartní opoziční strana, která by mohla být i hodně úspěšná, ale jen kdyby se zbavili Babiše a jeho Agrofertvazalů! Ale pochybuji, že na to mají sílu. Do teď nebyli svobodnou demokratickou stranou, ale jen Babišovou sektou!

13
Před 3 roky
Václav Plachta

Problém je v tom, že díky Babišovi byla polovina jejich rozhodnutí a kroků primárně jen populistickou strategií bez ohledu na dopady.

Babiš NIKDY nepřiznal vinu za cokoliv - jenom proto, protože mu patrně PR oddělení řekla, že takové chování může vypadat slabošsky. Jenomže ono platí, že přiznání problému je úspěšným krokem k řešení - bez toho nikdo nic řešit nebude.

10
Před 3 roky

a vy se jmenujete jak .... jo Juchelka ... ukazka vztahu Babise k jeho nejblizsim .. proste jen nastroje k jeho moci, jak zacnou nevyhovovat - odkopne je

30
Před 3 roky
Libor Moučka

A poděkovat Tünde, mu musela Monika připomenout. O odepsání Prchala nemluvě.

25
Před 3 roky

Na své tiskovce Babiš odmítl odpovědět na otázky redaktora České televize. Stylem “Vy jste Řezníček - s váma já se bavit nebudu.”

Nevychovanec.

Ubožák.

A tohle slibovalo, že sjednotí společnost. 🙄

153
Před 3 roky
Zdeněk Hűbner

Lžete. Tohle Babiš neřekl. Sledovala jsem to celé

Jste prolhaný ubožák.

105
Před 3 roky

Taky sledujete ten rozhovor s nově zvoleným prezidentem?

Je to až neuvěřitelné, co člověk slyší při rozhovoru s budoucím prezidentem.

Žádné napadání moderátora, žádné napadání voličů z druhého tábora, žádné urážky vůči novinářům, věcný a kultivovaný rozhovor, kde se odpovídá na to, na co je dotyčný dotazován.

Nechce se mi ani věřit, že ( po těch letech, na co jsme byli zvyklí ) poslouchám rozhovor s českým prezidentem.

36
Před 3 roky
Kamil Gajer

Zeman byl při volbě ožralej jak slíva a nebyl schopen mluvit. Klaus se jen pýřil, jaký je neodolatelný fešák, který všechno ví a všechno zná a pak kradl propisky-somrák. Konečně prezident! KONEČNĚ!!!

20
Před 3 roky

Babiš mohl na rozlučku zazpívat jako Mečiar 😄

31
Před 3 roky
Marek Stříbrný

JoJoJo 🤣😂🎶👍

2
Před 3 roky

Nálada jako na funuse. Babiš se ulhal až k politické smrti. Kdyby takhle dopadly volby do poslanecké sněmovny, měly by strany demokratické koalice ne 108, ale 133 poslanců.

11
Před 3 roky

A to kvičel o cenzuře a sám ji zavádí 😄 😄 😄

124
Před 3 roky
Michal Vítek

Že někdo nechce něco poslouchat, tak je to cenzura? Nikomu nic nezakazuje. To vy kvičíte nesmysly.

63
Před 3 roky

Jasně, TV spojení spadlo. A budou lhát pořád, lhát a lhát, až do úplného konce. Vždyť na tom není nic špatného prostě říct "jsme zklamaní, nemůžeme se na to koukat". Ale je to všechno stejná sorta prolhaných lidí.

33
Před 3 roky
Martin Bruno

Bureš je lhářů král. Něco takového jsem nikdy neviděl, natož ve veřejném prostoru a tak se všichni lháři, podvodníci, tuneláři k němu slétají, jak ke kvočně. Dnes zjistili (už třetí volby za sebou) že lidi začínají chápat, že život ve lži je nebaví....

21
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA