Teď ten hloubkový audit na hradě a Zemanovo vysvětlení kde vzal na barák za 25 miliónů ?
Ten špinavec nám pomohl porazit Bureše.
Je po volbách. Vyhrát mohl jen jeden. Ale je potřeba vzdát čest všem poraženým Babiškám a koblížkům za jejich pevnou vůli a odhodlání. Nebyl to slabý soupeř. Tak jahodové marmeládě čest a meruňkovému džemu zvlášť. Potkáme se u dalších voleb, přeji pevné zdraví a dlouhý život. Mám Vás koblihy moc rád. 😁
Ale okopávání si neodpustíte. Hnus až do konce.
Z ANO by se mohla stát standartní opoziční strana, která by mohla být i hodně úspěšná, ale jen kdyby se zbavili Babiše a jeho Agrofertvazalů! Ale pochybuji, že na to mají sílu. Do teď nebyli svobodnou demokratickou stranou, ale jen Babišovou sektou!
Problém je v tom, že díky Babišovi byla polovina jejich rozhodnutí a kroků primárně jen populistickou strategií bez ohledu na dopady.
Babiš NIKDY nepřiznal vinu za cokoliv - jenom proto, protože mu patrně PR oddělení řekla, že takové chování může vypadat slabošsky. Jenomže ono platí, že přiznání problému je úspěšným krokem k řešení - bez toho nikdo nic řešit nebude.
a vy se jmenujete jak .... jo Juchelka ... ukazka vztahu Babise k jeho nejblizsim .. proste jen nastroje k jeho moci, jak zacnou nevyhovovat - odkopne je
A poděkovat Tünde, mu musela Monika připomenout. O odepsání Prchala nemluvě.
Na své tiskovce Babiš odmítl odpovědět na otázky redaktora České televize. Stylem “Vy jste Řezníček - s váma já se bavit nebudu.”
Nevychovanec.
Ubožák.
A tohle slibovalo, že sjednotí společnost. 🙄
Lžete. Tohle Babiš neřekl. Sledovala jsem to celé
Jste prolhaný ubožák.
Taky sledujete ten rozhovor s nově zvoleným prezidentem?
Je to až neuvěřitelné, co člověk slyší při rozhovoru s budoucím prezidentem.
Žádné napadání moderátora, žádné napadání voličů z druhého tábora, žádné urážky vůči novinářům, věcný a kultivovaný rozhovor, kde se odpovídá na to, na co je dotyčný dotazován.
Nechce se mi ani věřit, že ( po těch letech, na co jsme byli zvyklí ) poslouchám rozhovor s českým prezidentem.
Zeman byl při volbě ožralej jak slíva a nebyl schopen mluvit. Klaus se jen pýřil, jaký je neodolatelný fešák, který všechno ví a všechno zná a pak kradl propisky-somrák. Konečně prezident! KONEČNĚ!!!
Babiš mohl na rozlučku zazpívat jako Mečiar 😄
JoJoJo 🤣😂🎶👍
Nálada jako na funuse. Babiš se ulhal až k politické smrti. Kdyby takhle dopadly volby do poslanecké sněmovny, měly by strany demokratické koalice ne 108, ale 133 poslanců.
A to kvičel o cenzuře a sám ji zavádí 😄 😄 😄
Že někdo nechce něco poslouchat, tak je to cenzura? Nikomu nic nezakazuje. To vy kvičíte nesmysly.
Jasně, TV spojení spadlo. A budou lhát pořád, lhát a lhát, až do úplného konce. Vždyť na tom není nic špatného prostě říct "jsme zklamaní, nemůžeme se na to koukat". Ale je to všechno stejná sorta prolhaných lidí.
Bureš je lhářů král. Něco takového jsem nikdy neviděl, natož ve veřejném prostoru a tak se všichni lháři, podvodníci, tuneláři k němu slétají, jak ke kvočně. Dnes zjistili (už třetí volby za sebou) že lidi začínají chápat, že život ve lži je nebaví....