1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Mně rozesmála úvodní fotka "zmoklých slepic"...

1
Před 3 roky

Nedivím se Babiš je obklopen nulami Schillerová pávice co je k smíchu jak ekonomicky tak jazykově! Dostálová na obytné auto pro tatínka jsme se složili všichni a ona nemusi nic vysvětlovat! Havlíček neskutečný blekota a člověk co svého časů zvládne práci i za 3🤦‍♂️

Otázka na ně vy souhlasíte s tím co váš předseda říká? Vám se líbí jeho přednes a takhle byste si představovali že by dělal projev roku?? Nechtěl bych být v Babišově týmu ja se styděl vždy když mluvil a měl jsem strach co z něj vyleze🙈🙏

35
Petr Křivánek

opět vulgární příznivec pětikolky. máte svého prezidenta tak zklidněte, Pávek chce sjednotit národ ,tak mu to nekažte

29
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 3 roky

A teď aby skončilo co možná nejdříve hnutí Ano a bude tady skvěle.

29
Před 3 roky

No. Jen se potvrdil trend, který se projevil už ve sněmovních volbách v 2021, pokračoval v senátních a završil se v prezidentských.

Firmu ANO prostě lidi prokoukli. Ale že jim to trvalo!

Díky, díky, díky 😉

35
Před 3 roky
Pavla Mádlová

Já jsem za to rád, ale ty sněmovní volby byly trochu se stětím. Kdyby nepropadly hlasy socanu, komousu, Slachty a Trikolory, tak mohlo být všechno jinak. Petikoalice měla štěstí, které se asi nebude opakovat , pokud něco pozitivního i pro ty co je nevolili neudělají.

4
Před 3 roky

No super 30 let od převratu a stbáci se tu prohánějí jak za Stalina . Kva hoši zdrastvujtě . A teď fér myslím oba . Ale jen jeden to chtěl bránit se zbraní v ruce .

8
Před 3 roky
Václav Šlehovr

ale neplácej. Agent STB je jen jeden

8
Před 3 roky

Koblihy slepě věřící Babišovi doufám uposlechly jeho:” Vsaďte si na mě, vsadíte 1000 a vyhrajete 12000:-

9
Před 3 roky

V každém případě Babiš přece neprohrál (jak se dozvídáme od kouzelníků z ANO) a na druhou stranu prohrál, protože se proti němu proběhlo spiknutí. Dlouho mi nebylo jasné co vlastně tak nějak ideologicky spojují členy tohoto hnutí a po těchto volbách je to jasné, neuvěřitelné kňučení a stěžování si a jako druhá věc je stálá recyklace jimi řečených hovadin.

13
Před 3 roky

Ubožáci!

A teď najednou vymysleli (pro sebe milosrdnou) lež, že 2,4M lidí volilo ANO, když Bureš celou kampaň papouškoval, že on není stranickým kandidátem 😄

14
Před 3 roky
Vladan Novotný

Jo! Také čuměl, když jsem to slyšel! Je dobře, že ti ulhanci nevyhráli...

2
Před 3 roky

Nojo, voliči jsou holota. Nakrmíte je ne meetingu párkama a oni stejně volí konkurenci 🙂

27
Před 3 roky
Jan Pinkava

Meeting v Brně v centru se zabíjačkovými specialitami byl geniální nápad, škoda, že autor myšlenky se už nikdy nepochlubí. Představa, že dostanu hlas za jitrnici a svařák svědčí o tom, jak vysoká úroveň marketingu v týmu panovala.

6
Před 3 roky

Nějak mi jich není líto. Po té hromadě diletantismu, kterou naší zemi zdevastovali, té kopě hnusu, kterou navršili během kampaně. Dobře jim tak.

28
Před 3 roky
Vojtěch Rybák

Taky mi jich není líto. Vyhrožovali mi v Brně smrtí- "až Andrej vyhraje" a tak teď jsou mi naprosto fuk. Ať se tou svoji nenávistí zalknou.

9
Zobrazit další reakci
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA