Mně rozesmála úvodní fotka "zmoklých slepic"...
Nedivím se Babiš je obklopen nulami Schillerová pávice co je k smíchu jak ekonomicky tak jazykově! Dostálová na obytné auto pro tatínka jsme se složili všichni a ona nemusi nic vysvětlovat! Havlíček neskutečný blekota a člověk co svého časů zvládne práci i za 3🤦♂️
Otázka na ně vy souhlasíte s tím co váš předseda říká? Vám se líbí jeho přednes a takhle byste si představovali že by dělal projev roku?? Nechtěl bych být v Babišově týmu ja se styděl vždy když mluvil a měl jsem strach co z něj vyleze🙈🙏
opět vulgární příznivec pětikolky. máte svého prezidenta tak zklidněte, Pávek chce sjednotit národ ,tak mu to nekažte
A teď aby skončilo co možná nejdříve hnutí Ano a bude tady skvěle.
No. Jen se potvrdil trend, který se projevil už ve sněmovních volbách v 2021, pokračoval v senátních a završil se v prezidentských.
Firmu ANO prostě lidi prokoukli. Ale že jim to trvalo!
Díky, díky, díky 😉
Já jsem za to rád, ale ty sněmovní volby byly trochu se stětím. Kdyby nepropadly hlasy socanu, komousu, Slachty a Trikolory, tak mohlo být všechno jinak. Petikoalice měla štěstí, které se asi nebude opakovat , pokud něco pozitivního i pro ty co je nevolili neudělají.
No super 30 let od převratu a stbáci se tu prohánějí jak za Stalina . Kva hoši zdrastvujtě . A teď fér myslím oba . Ale jen jeden to chtěl bránit se zbraní v ruce .
ale neplácej. Agent STB je jen jeden
Koblihy slepě věřící Babišovi doufám uposlechly jeho:” Vsaďte si na mě, vsadíte 1000 a vyhrajete 12000:-
V každém případě Babiš přece neprohrál (jak se dozvídáme od kouzelníků z ANO) a na druhou stranu prohrál, protože se proti němu proběhlo spiknutí. Dlouho mi nebylo jasné co vlastně tak nějak ideologicky spojují členy tohoto hnutí a po těchto volbách je to jasné, neuvěřitelné kňučení a stěžování si a jako druhá věc je stálá recyklace jimi řečených hovadin.
Ubožáci!
A teď najednou vymysleli (pro sebe milosrdnou) lež, že 2,4M lidí volilo ANO, když Bureš celou kampaň papouškoval, že on není stranickým kandidátem 😄
Jo! Také čuměl, když jsem to slyšel! Je dobře, že ti ulhanci nevyhráli...
Nojo, voliči jsou holota. Nakrmíte je ne meetingu párkama a oni stejně volí konkurenci 🙂
Meeting v Brně v centru se zabíjačkovými specialitami byl geniální nápad, škoda, že autor myšlenky se už nikdy nepochlubí. Představa, že dostanu hlas za jitrnici a svařák svědčí o tom, jak vysoká úroveň marketingu v týmu panovala.
Nějak mi jich není líto. Po té hromadě diletantismu, kterou naší zemi zdevastovali, té kopě hnusu, kterou navršili během kampaně. Dobře jim tak.
Taky mi jich není líto. Vyhrožovali mi v Brně smrtí- "až Andrej vyhraje" a tak teď jsou mi naprosto fuk. Ať se tou svoji nenávistí zalknou.