Tento komentář byl smazán uživatelem.
Nezbláznil se svět ale jen několik pomatenců v Moskvě. A svět se z velké části spojil aby pomatence zastavil.
Bohužel není jiné téma.
To je docela přes čáru. Říct mě to do očí, ty tuny co mě při práci prošly rukama pocítíte na svém nose.
Snad ho ve Francii odsoudí a půjde do tepláků tam!!
Víte, upřímně Babiš zašel tak daleko, že pro něj zřejmě žádné sprosté slovo není urážkou. Politika sama o sobě je špinavá, ale to co dělal Babiš poslední roky, takový hnus, to už je i na politiku moc. Překročil všechny lajny chování. Ani ne slušného, protože to se prostě v politice nenosí, ale jakéhokoliv chování. Babiš se jako jediný politik neštítil vůbec ničeho. Pro takové monstrum není žádná urážka dost urážlivá 🙂
Pokud by měli jít do tepláků všichni kdo se chovají jako Babiš, tak by tady řady občanů a hlavně podnikavců značně prořídly. Já respektuji soudy a jejich verdikty. A již prosím žádné výkřiky do tmy !
bodejť by měl Babiš Řezníčka rád, když ho Řezníček několikrát usvědčil ze lži. Ale takoví jako ty, soudružko, prostě budou naprosto nekriticky obdivovat Babiše, i kdyby jim oznámil, že si republiku zprivatizuje