1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Tento komentář byl smazán uživatelem.

Před 3 roky
Petr Beran

Nezbláznil se svět ale jen několik pomatenců v Moskvě. A svět se z velké části spojil aby pomatence zastavil.

Před 3 roky
Kateřina Skalická

Bohužel není jiné téma.

1
Před 3 roky

Před 3 roky
Aleš Macek

To je docela přes čáru. Říct mě to do očí, ty tuny co mě při práci prošly rukama pocítíte na svém nose.

15
Před 3 roky

Před 3 roky
S Zajac

Snad ho ve Francii odsoudí a půjde do tepláků tam!!

10
Před 3 roky

Před 3 roky
Katka K.

Víte, upřímně Babiš zašel tak daleko, že pro něj zřejmě žádné sprosté slovo není urážkou. Politika sama o sobě je špinavá, ale to co dělal Babiš poslední roky, takový hnus, to už je i na politiku moc. Překročil všechny lajny chování. Ani ne slušného, protože to se prostě v politice nenosí, ale jakéhokoliv chování. Babiš se jako jediný politik neštítil vůbec ničeho. Pro takové monstrum není žádná urážka dost urážlivá 🙂

1
Před 3 roky

Před 3 roky
Libor Peňáz

Pokud by měli jít do tepláků všichni kdo se chovají jako Babiš, tak by tady řady občanů a hlavně podnikavců značně prořídly. Já respektuji soudy a jejich verdikty. A již prosím žádné výkřiky do tmy !

Před 3 roky

Před 3 roky
Ivana Engelová

bodejť by měl Babiš Řezníčka rád, když ho Řezníček několikrát usvědčil ze lži. Ale takoví jako ty, soudružko, prostě budou naprosto nekriticky obdivovat Babiše, i kdyby jim oznámil, že si republiku zprivatizuje

10
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA