1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 3 roky

Škoda že jsem abstinent.. Samou radostí bych se vožral.

12
Před 3 roky
Roman Novotný

tak se vožer ať nevidíš to ničení českého národa

29
Před 3 roky

Zase nějaká podpásovka, ale třeba jim to prominout😊😜💖👍

7
Před 3 roky

Babiš celou dobu tvrdil, že Pavel je vládní kandidát. No, pokud je to pravda, tak takhle tvrdě zatím s vládními stranami Babiš a jeho Ano, nikdy neprohráli. Debakl strašný.

19
Před 3 roky
Václav Brom

Referendum dopadlo dobře:

Vláda má 3,5 mega

a Andrej jede domů.

6
Před 3 roky

Nemyslím si, že by Babišova sebranka málo chytrých lemplů byla schpna nějaké sebereflexe.

9
Před 3 roky
Pavel Krůta

šilerka, havlíček, bureš, juchelka, opravdu sebranka.

Naděje na sebereflexi nulová.

16
Před 3 roky

Pavel je prezident sdělovacích prostředků a pětikolky. Za Zemana jsem říkala, že hůř být už snad nemůže. Může. Špion v čele státu. To je horší než Zeman. Do roka a do dne bude hůř. Tak ale pak Pavlovi voliči nebrečte. Nebude mně vás líto. Dostanete přesně to, co jste si zvolili a co si zasloužíte.

68
Před 3 roky
Ivana Denková

Běž brečet do latríny a neotravuj. Horší než Putinova podržtaška Zeman nebude nikdo

21
Před 3 roky

Kdy bude zase agrofertí prošlý prejt zdarma ? Bude Babišova nadace prejtu ?

11
Před 3 roky

Kdyby aspoň tu prohru přetavil v nějaké vítězství na poli "cti". Jakože se k tomu postavit čelem. To že to celé po..al musel vědět už po prvním kole. Už to jak tu svoji Monike táhl z tiskovky. Ta na vysokých podpadcích a on aby nemusel odpovídat tak ji táhl jak Kromaňonec do jeskyně. Fakt nemá úroveň. Místo aby novinářům "uštědřil políček" a řekl prohráli jsme, ale i tak si užijte odpoledne tak je pomalu vyhodí. No a nesledovat tiskovku oponenta, no budiž, ale zase nějakým znakem důstojnosti po prohře je zkousnout takové věci. Je to něco jako medailový ceremoniál ve sportu...

5
Před 3 roky

On se někdo podivuje? Vždyť ANO není strana, ale profikorupční hnití jednoho fašistického mafiána..

151
Před 3 roky
Michal Rathouský

Co pořád máte s těma fašistama? Na jedné i na druhé straně. Občas si připadám, že pisatel ani nezná význam toho slova...

78
Před 3 roky

Nikdo v ANO a ani Babiš nepočítali s tím, že v druhém kole vyhraje. Celá prezidentská kampaň byla šance jak propagovat ANO a kopat do fialových neschopů. Že se v druhém kole všichni proti Babišovi spojí bylo jasné. Já jsem rád, že Babiš vyšachoval v prvním kole prázdnou makovici z Mendlovky. Pak už bylo jasno.Je potřeba dobře promyslet, co s těmi 2.4 miliony hlasů. Dle mého po dalších dvou letech vlády pětikolky ty hlasy můžou klidně narůst. Lidi nemají být proč spokojeni. Ano, nedřou rypákem v zemi, ale nikoho nebaví financovat energošmejdy a brzy lidi přestane bavit i financování poršáků ukrajinským politikům. Nevím jak vám, ale mně radostné hýkání Von dem Layen nahání husí kůži. No uvidíme, třeba se pletu

34
Před 3 roky
Jan Mikulenka

2,4 miliony hlasů se rozředí mezi Trikoloru,SPD a KSČM eventuelně i ČSSD. Vzhledem k věkové struktuře voličů ANO ubude i “přirozeným odchodem”.

3
Před 3 roky

Je krásně vidět jak jim to ČT 24 spadlo na zem to je přece jasné. A protože se moderátoři hned začali dívat ze země tak to nešlo zvednout. 😄

3
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA