Škoda že jsem abstinent.. Samou radostí bych se vožral.
tak se vožer ať nevidíš to ničení českého národa
Zase nějaká podpásovka, ale třeba jim to prominout😊😜💖👍
Babiš celou dobu tvrdil, že Pavel je vládní kandidát. No, pokud je to pravda, tak takhle tvrdě zatím s vládními stranami Babiš a jeho Ano, nikdy neprohráli. Debakl strašný.
Referendum dopadlo dobře:
Vláda má 3,5 mega
a Andrej jede domů.
Nemyslím si, že by Babišova sebranka málo chytrých lemplů byla schpna nějaké sebereflexe.
šilerka, havlíček, bureš, juchelka, opravdu sebranka.
Naděje na sebereflexi nulová.
Pavel je prezident sdělovacích prostředků a pětikolky. Za Zemana jsem říkala, že hůř být už snad nemůže. Může. Špion v čele státu. To je horší než Zeman. Do roka a do dne bude hůř. Tak ale pak Pavlovi voliči nebrečte. Nebude mně vás líto. Dostanete přesně to, co jste si zvolili a co si zasloužíte.
Běž brečet do latríny a neotravuj. Horší než Putinova podržtaška Zeman nebude nikdo
Kdy bude zase agrofertí prošlý prejt zdarma ? Bude Babišova nadace prejtu ?
Kdyby aspoň tu prohru přetavil v nějaké vítězství na poli "cti". Jakože se k tomu postavit čelem. To že to celé po..al musel vědět už po prvním kole. Už to jak tu svoji Monike táhl z tiskovky. Ta na vysokých podpadcích a on aby nemusel odpovídat tak ji táhl jak Kromaňonec do jeskyně. Fakt nemá úroveň. Místo aby novinářům "uštědřil políček" a řekl prohráli jsme, ale i tak si užijte odpoledne tak je pomalu vyhodí. No a nesledovat tiskovku oponenta, no budiž, ale zase nějakým znakem důstojnosti po prohře je zkousnout takové věci. Je to něco jako medailový ceremoniál ve sportu...
On se někdo podivuje? Vždyť ANO není strana, ale profikorupční hnití jednoho fašistického mafiána..
Co pořád máte s těma fašistama? Na jedné i na druhé straně. Občas si připadám, že pisatel ani nezná význam toho slova...
Nikdo v ANO a ani Babiš nepočítali s tím, že v druhém kole vyhraje. Celá prezidentská kampaň byla šance jak propagovat ANO a kopat do fialových neschopů. Že se v druhém kole všichni proti Babišovi spojí bylo jasné. Já jsem rád, že Babiš vyšachoval v prvním kole prázdnou makovici z Mendlovky. Pak už bylo jasno.Je potřeba dobře promyslet, co s těmi 2.4 miliony hlasů. Dle mého po dalších dvou letech vlády pětikolky ty hlasy můžou klidně narůst. Lidi nemají být proč spokojeni. Ano, nedřou rypákem v zemi, ale nikoho nebaví financovat energošmejdy a brzy lidi přestane bavit i financování poršáků ukrajinským politikům. Nevím jak vám, ale mně radostné hýkání Von dem Layen nahání husí kůži. No uvidíme, třeba se pletu
2,4 miliony hlasů se rozředí mezi Trikoloru,SPD a KSČM eventuelně i ČSSD. Vzhledem k věkové struktuře voličů ANO ubude i “přirozeným odchodem”.
Je krásně vidět jak jim to ČT 24 spadlo na zem to je přece jasné. A protože se moderátoři hned začali dívat ze země tak to nešlo zvednout. 😄