Po tý radě, ať si na vítězství svého guru vsadí, budou Bureše ovečky milovat. Kolik z nich vsadilo všechno a kolik si ještě půjčilo? 😄
Projev nového prezidenta spadl,došlo jídlo pro pozvané,neprohláli jsme,byla to famozní nevýhra.
Výmluvy a lži stále dokola-tak takové je ANO-troje prohrané volby za sebou.Někde soudruzi z ANO,udělali chybu....
Bohužel dokud si opravdu nepřiznají pravdu a něco neudělají, tak budou v háji. Základem úspěchu je přiznat si pravdu a tu vyhodnotit.
2 světy kandidátů- PP energie, život, mládí, naděje....AB teskno, prázdno, frustrace....jsem ráda, že naděje vyhrála
V Česku sice je určité procento primitivů, hlupáků, dezolátů a obecné spodiny, ale ne tak vysoké, aby mohl být slovenský lhář a gauner zvolen českým presidentem. Kandidatura agenta Bureše byla evidentně založena na trapném nepochopení reality. Jeho "famózní" porážka je pro Česko pozitivní událost.
Myslím, že by bylo lepší, přestat takhle generalizovat a zjednodušovat, dělit občany na chytré a hloupé, schopné a neschopné, dobré a špatné. Nikam nás to nedovede. Jsem rád za dnešní den a mám radost.
Ale copak, copak? V pátek večer ještě Alenka Schilerová přesvědčivě říkala, že Andrej určitě vyhraje a najednou připustila, že to bude jinak. Přeji jí, aby zapadla v dějinách zapomnění.. Měl by na ní ještě někdo předtím zakleknout a...
Zákleknout na ní, brrrrr.
Tolik toho dělal pro lidi a oni ho nechtěli..Tak ať začne pořádně platit své zaměstnance 16000 a práce na tři směny je opravdu výsměch..Tak jestli ta pomoc nebyla jen ze státního,ale když měl sáhnout do kapsy tak to už né.
Vždyť jim v Kostelci staví další patro na ubytovně (tedy Mongolům)!
Já jsem s prezidentskou volbou spokojen, nemám žádný důvod si stěžovat. Rozdíl milion hlasů je jasnou odpovědí Babišovi, co si o něm většina Čechů myslí.
Vydávat prohru za famózní výsledek netřeba komentovat.
Jak u kandidatury že 😀 taky říkali že se musí domluvit a o dva dny dříve řekl Babiš že kandiduje 🤣🤣🤣
Babiš chtěl být prezidentem jenom proto aby mohl mít po skončení mandátu doživotní imunitu.A dále krást a lhát, pamatuji si, z jakou slávou otvíral Čápi hnízdo a jak říkal že to dělá pro lidi a najednou to nikomu nepatří. Nebo ať přizná , že jak byl premiérem tak prosadil největší přidávaní biosložek do paliva, v Evropě který motory ničí, protože Agrofert má monopol na řepku.
vám něco ukradl nebo vám lhal že jste nešel do televize a neřekl jste to tam že vám něco ukradl a lhal, jste ubožáci všichni už sami nevíte co je lež a co pravda protože vám to někdo nakecal co není pravda jen si fantazirujete