O jakou osobu se v případě druhého kandidáta jedná, svědčí jeho reakce na dotaz
redaktora ČT Řezníčka při tiskovce po projevu poraženého a reakci na výsledky volby... .
Tento pán chtěl být presidentem? To snad ne.... . Proberte se lidičky.
Babiš bude pokračovatčovat, protože financuje ANO a bez něj a jeho nohsledů nebude existovat.
Od začátku sčítání bylo jasné, že to Babiš projede. Mohl si za to sám. Kdyby nelhal v přímém přenose u posledních debat, nešířil nesmysly a lži, mohl dopadnout líp. Takhle dostal výprask.
Logika je taková, že když se něco povede, tak je to především jeho zásluha. Jakýkoli neůspěch má na svědomí někdo jiný, kdo za to může. V tomto případě vláda a média. Dnes nebyla výjimečně řeč o Kalouskovi. Taková progresivní forma pozitivního myšlení…
Už vrátila Dlužena ty miliony které ukradla z našich daní na své kadeřníky a pávy?
Ne, ale už říkala že vždycky fandila Pavlovi.. Pokonce se s ním chtěla fotit, jasně řekla do telefonu s Pavlem, jenže někdo slyšel s pávem..
To Karvinsko je katastrofa.. já si říkal že když se procházím tak cca 7/10 lidí mi přišlo postižených, ale teďka se to potvrdilo. Mám obavy ať z nás není druhý Donbas 😄
Když jsem viděl ten jeho závěrečný projev, vzpoměl jsem si na Jablonského.
Vystihl tu krysu fakt dobře. Nejen dikcí, ale i gesty...👍😁
Povolební guláš se již nerozdával ačkoliv Bureš komentoval dosažený výsledek jako famózní? Jeho problém je ale v něm samotném, neustále se opájí naprosto nesouměřitelnými čísly a hlavně pak sám sebou jaký je to pašák na kterého nikdo nemá.
Vítězství ve volbách nebo prohra? Letos je to skoro jedno. Únava voličů musí být hrozná, ale doufám, že z vítězství se seberu podstatně dříve než z prohry. Jen mě děsí ta představa, co by naše republika si musela opět prožít za ostudu s Babišem podobně jako to bylo se Zemanem. Ty pokrytecké lži v zemanovském stylu ozývající se z Hradu by byly pro náš stát neúnosné .........
Hezká fotografie v titulku článku: Agent Bureš kráčí ze scény se svou nevkusnou Monikou, následován obézní Schllerovou a ještě obéznější Dostálovou . A všichni se zklamaně svěšenými hlavami. 🙂)
Vyhrála slušnost, čest a hlavně demokracie. Pavel pojede s Čaputovou na Ukrajinu podpořit Zelenského. Bureš by je v případě vítězství za Orbánem a spolu by pak jeli do Kremlu za Putinem.
Aby si ještě nekopli, to je ubohost. Kde je nadhled náležející vítězům nad dezoláty? Na zraněného lva si i zajíc troufne. Dostat podporu 2,4 milionů lidí ale není zrovna fatální prohra. Pro jeho nevoliče by to měl být zdroj inspirace, proč ho tolik lidí volilo. Co nefunguje, co lidi ožebračuje, jak tomu předcházet. Myslím si, že Babišova kampaň byla blbě mířící opravdu na ty nejzoufalejší, ale spousta z jeho voličů to brala jakože jo, shání hlasy a spíš chtěla vystavit účet vládám ODS za dávná minulá období. Regiony, které volily nejvíc Babiše, byly zlodějinou postiženy nejvíce. A milionkrát se můžou strany reformovat, ale korupcí postihly dané kraje víc než by Agrofert mohl mít za sto let.
Tak jí ti přeložím co to je prohrát o 958 000 hlasů. Mistrovství světa ve fotbale v Brazílii. Semifinále Brazílie Německo 1:7, souboj o třetí místo Brazílie Holandsko 0:3