Nuda , nedodíval jsem se .
No není to tak zlé. Jasně na bombu posledních let Případy I oddělení to úplně nemá. Je tam vidět krásně jak to asi dneska chodí že plukovníkem může být "mladý kluk" a šéfovat kapitána kterej by mu mohl dělat tátu ale asi jen proto že má projito spoustu stáží a podobných institucí. Jinak co musím vyzdvihnout tak to že když kpt.Dítě představuje svoji kolegyni tak neskloňuje hodnostní označení což je věc která mě dokáže odradit od dalšího sledování.
Většina se tu posmívá ale v článku je čas BUDOUCÍ..... UVEDE!!! v pondělí večer.
Alespoň minimální pochopení čteného textu by neškodilo))
Jenže to je až po aktualizaci. V původním textu byl čas minulý. Jenže to je pro vás moc komplikované pochopit.
Dobrý den,
nerozumněl jsem ,ani slovo,ale na ČT,dobrý.Snad se to ještě vyvine a nebudou tak nudné zápletky.Herečku bych asi poslal na logopedii,nebo za jiným odborníkem.Hádek,tak ten se hodí na Bobule.
Mně se to líbilo. První díl bývá vždy rozjezdový. ,,Mrzutého'' pana Krobota mám moc ráda. Hraje vždy civilně a ne afektovaně, jako někteří.
Bohužel oba protagonisté neumí mluvit srozumitelně a ty ruchy a hudba do mluveného slova je projevem debility zvukařů nebo toho, kdo za kvalitu zvuku odpovídá! S tím ubohým seriálem končím. Ani jsme se nemuseli dívat na konec. Po první návštěvě klubu jsem manželce říkal, že vrahem byl instalatér.
Kriminalisté nic neumí, je potřeba tam nasadit chytrou sexy kočku pro začátek, pak dáme přeučenou lesbu. Jinak to bude spousta nevyřešených případů. Ale takový seriál o kombajnérce, která maká víc než chlap a přitom si dělá make up pouze 3x denně, to by byl genderový záběr.
První díl opravdu žádná sláva. Čt už neumí natočit nic, prostě je překriminálkováno, bída. Snad reputaci napraví nová řada Osady, konečně to bylo něco, co zpříjemnilo večery v pátek (odvysilaná 1.řada). Jen aby to osadě tak dobře vydrželo.
U mě dobrý, já se docela bavil. Civilní hraní pana Krobota uznávám už dlouho. Na místě jeho šéfa bych sice uvítal jinou osobu, ale budiž.
Nevím jak vy, ale já se už těším na další díl.
Podívání na poněkud atypické ,leč o to uvěřitelnější chování hlavních postav,které se pohybují v realisticky zanedbaných lokacích,bylo natolik osvěžující,že jsem event.rozvláčnost ani nevnímala a horší srozumitelnost byla ochotná přičítat pouze svému věku. 🙂
Za posledních 20 let hrstka dobrých filmů a seriálů.
Takže tomu nechávám volný průběh při občasném sledování TV ve spleti reklam a různých pořadů.
Občas se mrknu na ČSFD co je nového a zajímavého a to pak sleduji.