Pan Krobot chrčí jak vposledním tažení, Šopotská něco drmolí a jediný herec, kteremu by bylo asi rozumět - Jaromír Hanzlík - dostal kyslíkovou masku. Fakt síla.
Něco tak hrozného ČT ještě nespáchala. Vydrželi jsme sledovat asi 12 minut
Psát recenzi na něco co teprve bude, jako na něco co už bylo. No slušný úlet 🙄
Něco jako o zemi kde zítra znamená již včera. :-)
Celkem nechápu, proč se autorka musela podělit o obsah prvního dílu včetně rozboru ještě před jeho uvedením na ČT1… děkujeme.. 😏
Tenhle článek měl evidentně vyjít nejdřív dnes večer po 21 hodině. Ale najdou se matlové, který do ankety tvrdí, že už viděli.
Každý přístroj zvaný televize má jednu dobrou funkci - OFF ! Nebo dneska desítky jiných kanálů (i když některé si nezadají s původním smyslem onoho slova ) . Ovšem Krobot nezklame v žádné roli .
No, nic moc. Nelogické chování hlavních postav, neprofesionální chování policistů, divný příběh.
Jen samý seriály ať naše nebo cizí...divný trend jak udržet divaka u reklam....za posledních 15 let jsem neviděl ani jeden...hold nejdu s dobou 😂
ČT tam reklamy nemá.
Vadí mi porušování základních pravidel jako například pravidlo osy. V jednom záběru stojí vyšetřovatel vpravo, po střihu ve stejné scéně vlevo . Co tím tvůrci sleduji je mi záhadou … zbytečně matou a rozptylují diváka
70 letý policajt Krobot... no OK je to jen o krapet lepší než 80 letý Satoránský, který řeší vraždy na Šumavě. Ale ve skutečnosti u policie (na pozici vyšetřovatelů) je málokomu přes 57.
Možná by se ti kritici mohli zamyslet kolikrát v běžném životě něčemu úplně nerozumí a včas zajít na ušní, zanedbaná hluchota může přejít na vážnější poškození mozku... a naopak...