1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 2 roky

Zkuste natočit seriál Octopussy. Za sledovanost ručím:-)

5
Před 2 roky
Jiří Kirschner

Jen jestli by to Miloš Zeman vzal. Na toto lepšího odborníka nemáme.

Před 2 roky

Za mě dobrý.

To bude asi tím, že mi je sledování televize vzácností a nejsem náročný divák. Narozdíl od zdejších znalců.

3
Před 2 roky
Josef Zilvar

Jste náročný divák a proto je pro vás televize vzácností...

Před 2 roky

Super místo omluvy a přiznání že jste lháři, viz. anketa hodnocení diváků, jste změnili z odvysílala na odvysílá. Tleskám novinky jsou holt vždy o den napřed.

Před 2 roky

Námět nepůsobí moc originálně, ale co když je tady pořád taková poptávka po detektivkách, tak co s tím neděláme.

6
Před 2 roky
Lubomir Kvasnicka

Oni tam ale nic jineho nedávají....😂

9
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

Na Krobota se těším, ale zase si budu muset pustit titulky...🙂

11
Před 2 roky
Jaroslav Čech

Jé děkuji vám že jste mi připomněl tuto funkci. Protože opravdu tak nesrozumitelně mluvit- to se snad učí?

4
Před 2 roky

... píše se v pondělí večer, teď momentálně je 15:05, sice pondělí, asi pí redaktorka pracuje v jiném časoprostoru...

10
Před 2 roky

A ještě lepší je anketa 😄 4% hlasujícím se první díl seriálu líbil 😄 Zfalšovaná i anketa ? 😄

11
Před 2 roky
Martin Klouček

To je voda na dezolátský mlýn - média nám lžou!

5
Před 2 roky

Příště doporučuji vysílat od osmi Pitavala a tu hrůzu až od desíti... Budete mít vetší sledovanost.

8
Před 2 roky
Petr Novy

Tak netvrdim, ze Oktopus, tedy aspon ten prvni dil, byl nejak uchvatny, ale Pitaval? To myslite vazne? Normalizacni nuda k uzivani

8
Zobrazit další reakci
Před 2 roky

ČT nás krmila ve hlavním vysílacím čase během prázdnin pohádkami a teď bude následovat takový odpad.

7
Před 2 roky
Jaromír Šín

V čem - podle Vás - spočívá ten odpad, filmový kritiku? Raději byste Bohdalku, nebo Krampola? Nebo něco od Trošky? Nebo jen z principu prskáte na ČT?

2
Před 2 roky

Jak to mám hodnotit, když to teprve bude?

Ti, co to tu hodnotí jsou asi jasnovidci.

7
Před 2 roky
Machyček Jaromír

Voliči SPD a ANO. 😉

14
Zobrazit dalších 5 reakcí
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontaktDSA