Zkuste natočit seriál Octopussy. Za sledovanost ručím:-)
Jen jestli by to Miloš Zeman vzal. Na toto lepšího odborníka nemáme.
Za mě dobrý.
To bude asi tím, že mi je sledování televize vzácností a nejsem náročný divák. Narozdíl od zdejších znalců.
Jste náročný divák a proto je pro vás televize vzácností...
Super místo omluvy a přiznání že jste lháři, viz. anketa hodnocení diváků, jste změnili z odvysílala na odvysílá. Tleskám novinky jsou holt vždy o den napřed.
Námět nepůsobí moc originálně, ale co když je tady pořád taková poptávka po detektivkách, tak co s tím neděláme.
Oni tam ale nic jineho nedávají....😂
Na Krobota se těším, ale zase si budu muset pustit titulky...🙂
Jé děkuji vám že jste mi připomněl tuto funkci. Protože opravdu tak nesrozumitelně mluvit- to se snad učí?
... píše se v pondělí večer, teď momentálně je 15:05, sice pondělí, asi pí redaktorka pracuje v jiném časoprostoru...
A ještě lepší je anketa 😄 4% hlasujícím se první díl seriálu líbil 😄 Zfalšovaná i anketa ? 😄
To je voda na dezolátský mlýn - média nám lžou!
Příště doporučuji vysílat od osmi Pitavala a tu hrůzu až od desíti... Budete mít vetší sledovanost.
Tak netvrdim, ze Oktopus, tedy aspon ten prvni dil, byl nejak uchvatny, ale Pitaval? To myslite vazne? Normalizacni nuda k uzivani
ČT nás krmila ve hlavním vysílacím čase během prázdnin pohádkami a teď bude následovat takový odpad.
V čem - podle Vás - spočívá ten odpad, filmový kritiku? Raději byste Bohdalku, nebo Krampola? Nebo něco od Trošky? Nebo jen z principu prskáte na ČT?
Jak to mám hodnotit, když to teprve bude?
Ti, co to tu hodnotí jsou asi jasnovidci.
Voliči SPD a ANO. 😉