Nejvíc je mi líto asi těch důchodců a nemocných, kteří našli v HHC úlevu od bolesti a spánek za relativně nízkou cenu a nulovou krátkodobou a střednědobou toxicitu. Mně osobně bude zajímat dlouhodobá toxicita, ale už dnes se ukazuje že bude nižší nebo nulová oproti některým farmakám. Náhlý zákaz bez uvážení mi zavání zviditelněním a lobbingem jiných cílových skupin.
Toxicita je nulová, pokud se produkt nedostane do ruk dementním nevychovaným spratkům, kteří se toho naláduji jak buchet od babičky.
Tak to bude mit brnenska primatorka Vankova docela problem. Po afere s kokainem se priznala, ze uziva pravidelne HHC, tak co bude delat ted?
Zákaz sešitý horkou jehlou, který absolutně neřeší vůbec nic.
Už teď weby lákají na novou látku THC-P, která pochopitelně na seznamu zakázaných látek není.
Děje se přesně to, na co odborníci upozorňovali, bohužel vláda ve snaze nahnat nějaké politické body, opět skandálně selhala.
THC-P na seznamu zakázaných látek je. Není tam HHC-P, na které se asi schválně zapomnělo, jelikož jsem ho kupoval už 2 měsíce zpět :D
Zajímalo by mě, co HHC / CBD / ty ostatní a zdraví. Znáte někoho, kdo po tom měl třeba zdravotní problémy?
Ptám se proto, že se to vynořilo tak náhle a masivně napříč republikou a mě napadlo, jestli on to nakonec nebyl projekt ministerstva zdravotnictví a způsob, jak nacpat MRNa vakcíny do vice lidí. Že by ty ampule co stát stejně musel platit místo do kanálu lili na tohle.
Mám dojem, že vy tu konspiraci prostě vymyslet chcete...
Kdyby tak rychle šla legalizace konopí , nebylo by hhc 🙂 Jenom říkám.. máme tu řešení :)
Odpůrci se radují ze zákazu, příznivci smutní, možná se obávají, co s jejich zásobami, které jsou najednou ilegální, stejně jako by si na černém trhu sehnali regulérní trávu. Nezapomeňte ale, oba tábory, že zákaz jednak platí jen do konce roku, a pak, substituční látky se začnou objevovat rychle jako houby po dešti. I bez nich zůstává nezakázané HHC-P, které na seznamu není, a už teď se prodává.
Ne že bych si to chtěl koupit, ale ať žije černý trh. Tohle bude teď hodně žádané zboží. Ach jo...
Proc by nekdo na cernem trhu kupoval HHC, kdyz muze mit THC?
Naopak, tohle pomuze...
Další zbytečná buzerace ve jménu pseudomorálky. Hlavně že si ignoranti pohonili triko, poplácali jste se po zádech a zapili to vítěznou flaškou vodky. Protidrogovka má zase co dělat. Ve zdravé společnosti nikdo nemá dospělému člověku co kecat do toho jestli užívá nějakou látku.
Až postavíte nikotin, ethanol a THC do stejné právní roviny, tak pro vás možná začnu mít nějaký respekt. Momentálně jsou však orgány za klauny a pro smích.
Osobně nehulim, ale pár rekreačních jointů za sebou mám a můžu říct že i blbý pivo je větší svinstvo než tahle bylinka.
Nejvtipnější je, že za 30 dní udělám 100 kroků směr sever a octnu se na území, kde mi za držení nic nehrozí. Eh nu což. Holt se z Německa stane konopná turistická velmoc. Oni vydělají miliardy a my budeme zavírat zahradníky. Nevim na co si tu furt hrajeme. Proč nemůžeme mít v parlamentu normální lidi sakra.
Co si národ zvolil, to má. Já jsem je nevolil a mám je taky. Mimochodem osobně pochybuji o poctivosti a legalitě posledních voleb a o těch nadcházejících už se ani netroufám přemýšlet. Myslím, že zjistíme, že ačkoli je nás 13 miliónů i s těmi za hranicemi, a polovina ještě volit nesmí, volit bude tak aspoň 9 až 10 milionů, aby to bylo jisté, a pak řeknou, že byla mimořádná účast. Zřejmě někteří půjdou volit alespoň třikrát. Výsledek bych viděl tak 70/30 ve prospěch pětikolky, nebo udělají něco nového, třeba šestikolku a budou jako ta stará formule, myslím že to byl Ligier.
Běžte už někam s celým přihlouplým státem. Je vidět, že policajti asi nemají co na práci, že je všude bezpečno, a hlavně si nikdo nedělá z Nuseláku závodní dráhu. Naše silové složky slouží akorát k šikaně slušných lidí, co se provinili nějakou banalitou. To se vymáhá snadno.
Takže si prostě zajedu jednu zastávku vlakem do Německa a v nádražní trafice cestou do práce nakoupím vše co potřebuju a ještě něco navíc. A pak mě za to tady někdo chce trestat? Tak jsme v té evropě teda, nebo nejsme? 😄 😄
No a teď vážně... Nejsme. Tahle bezcenná prazemě je jen experiment fungující jako smetiště potravinářského průmyslu a zdroj levné pracovní síly a někdo to z dálky sleduje a směje se, jinak to není možný.