1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Nejvíc je mi líto asi těch důchodců a nemocných, kteří našli v HHC úlevu od bolesti a spánek za relativně nízkou cenu a nulovou krátkodobou a střednědobou toxicitu. Mně osobně bude zajímat dlouhodobá toxicita, ale už dnes se ukazuje že bude nižší nebo nulová oproti některým farmakám. Náhlý zákaz bez uvážení mi zavání zviditelněním a lobbingem jiných cílových skupin.

24
Před 1 rokem
Michal Kourek

Toxicita je nulová, pokud se produkt nedostane do ruk dementním nevychovaným spratkům, kteří se toho naláduji jak buchet od babičky.

24
Před 1 rokem

Tak to bude mit brnenska primatorka Vankova docela problem. Po afere s kokainem se priznala, ze uziva pravidelne HHC, tak co bude delat ted?

3
Před 1 rokem

Zákaz sešitý horkou jehlou, který absolutně neřeší vůbec nic.

Už teď weby lákají na novou látku THC-P, která pochopitelně na seznamu zakázaných látek není.

Děje se přesně to, na co odborníci upozorňovali, bohužel vláda ve snaze nahnat nějaké politické body, opět skandálně selhala.

11
Před 1 rokemUpraveno
Tomáš Kovanda

THC-P na seznamu zakázaných látek je. Není tam HHC-P, na které se asi schválně zapomnělo, jelikož jsem ho kupoval už 2 měsíce zpět :D

Před 1 rokemUpraveno

Zajímalo by mě, co HHC / CBD / ty ostatní a zdraví. Znáte někoho, kdo po tom měl třeba zdravotní problémy?

Ptám se proto, že se to vynořilo tak náhle a masivně napříč republikou a mě napadlo, jestli on to nakonec nebyl projekt ministerstva zdravotnictví a způsob, jak nacpat MRNa vakcíny do vice lidí. Že by ty ampule co stát stejně musel platit místo do kanálu lili na tohle.

5
Před 1 rokem
Marek Svoboda

Mám dojem, že vy tu konspiraci prostě vymyslet chcete...

7
Zobrazit další 2 reakce
Před 1 rokem

Kdyby tak rychle šla legalizace konopí , nebylo by hhc 🙂 Jenom říkám.. máme tu řešení :)

7
Před 1 rokem

Odpůrci se radují ze zákazu, příznivci smutní, možná se obávají, co s jejich zásobami, které jsou najednou ilegální, stejně jako by si na černém trhu sehnali regulérní trávu. Nezapomeňte ale, oba tábory, že zákaz jednak platí jen do konce roku, a pak, substituční látky se začnou objevovat rychle jako houby po dešti. I bez nich zůstává nezakázané HHC-P, které na seznamu není, a už teď se prodává.

Před 1 rokem

Ne že bych si to chtěl koupit, ale ať žije černý trh. Tohle bude teď hodně žádané zboží. Ach jo...

19
Před 1 rokem
Radomil Beneš

Proc by nekdo na cernem trhu kupoval HHC, kdyz muze mit THC?

Naopak, tohle pomuze...

2
Před 1 rokem

Další zbytečná buzerace ve jménu pseudomorálky. Hlavně že si ignoranti pohonili triko, poplácali jste se po zádech a zapili to vítěznou flaškou vodky. Protidrogovka má zase co dělat. Ve zdravé společnosti nikdo nemá dospělému člověku co kecat do toho jestli užívá nějakou látku.

Až postavíte nikotin, ethanol a THC do stejné právní roviny, tak pro vás možná začnu mít nějaký respekt. Momentálně jsou však orgány za klauny a pro smích.

Osobně nehulim, ale pár rekreačních jointů za sebou mám a můžu říct že i blbý pivo je větší svinstvo než tahle bylinka.

Nejvtipnější je, že za 30 dní udělám 100 kroků směr sever a octnu se na území, kde mi za držení nic nehrozí. Eh nu což. Holt se z Německa stane konopná turistická velmoc. Oni vydělají miliardy a my budeme zavírat zahradníky. Nevim na co si tu furt hrajeme. Proč nemůžeme mít v parlamentu normální lidi sakra.

35
Před 1 rokem
Jaroslav Stráník

Co si národ zvolil, to má. Já jsem je nevolil a mám je taky. Mimochodem osobně pochybuji o poctivosti a legalitě posledních voleb a o těch nadcházejících už se ani netroufám přemýšlet. Myslím, že zjistíme, že ačkoli je nás 13 miliónů i s těmi za hranicemi, a polovina ještě volit nesmí, volit bude tak aspoň 9 až 10 milionů, aby to bylo jisté, a pak řeknou, že byla mimořádná účast. Zřejmě někteří půjdou volit alespoň třikrát. Výsledek bych viděl tak 70/30 ve prospěch pětikolky, nebo udělají něco nového, třeba šestikolku a budou jako ta stará formule, myslím že to byl Ligier.

3
Před 1 rokem

Běžte už někam s celým přihlouplým státem. Je vidět, že policajti asi nemají co na práci, že je všude bezpečno, a hlavně si nikdo nedělá z Nuseláku závodní dráhu. Naše silové složky slouží akorát k šikaně slušných lidí, co se provinili nějakou banalitou. To se vymáhá snadno.

4
Před 1 rokemUpraveno

Takže si prostě zajedu jednu zastávku vlakem do Německa a v nádražní trafice cestou do práce nakoupím vše co potřebuju a ještě něco navíc. A pak mě za to tady někdo chce trestat? Tak jsme v té evropě teda, nebo nejsme? 😄 😄

No a teď vážně... Nejsme. Tahle bezcenná prazemě je jen experiment fungující jako smetiště potravinářského průmyslu a zdroj levné pracovní síly a někdo to z dálky sleduje a směje se, jinak to není možný.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt