Už bylo na čase
Celkem směšné...místo represí na medvídky apod., hned bič i na normální soukropmé uživatele doma...to jsou zase odborníci- co toto represuují pouze jen jako nejjednodušší způsob se ukázat jak jsou schopní vymýšlet věci,co jen omezují...když jde o opak ,to nezvládají něco vymyslet k blahu ostatních. Nejhorší stádo,tito fialovci a spol.co tady tzv.vládnou...styl jak totalita,bývalí komouši jsou překonáni touto lůzou!
Budu kupovat dal. Je to pro mě víc bezpečnější než prášky opiáty. Mám to na bolesti. Jedno cigáro mám na 4dny hhc. Muj neurolog dokonce doporučil THC. Tak že ať mi policie políbí.
Přesně, mám to taky na bolest. Ještě s nervama před operací mi to aspoň dá chuť k jídlu a dobrý spánek
Do Němec se bude jezdit kupovat načerno legální konopí místo Nutely a jogurtů apod.sortiment...protože ho tam schválí vláda pro občany a u nás v Kocourkově všechno zakázujou,jak za totáče...represe,pokuty asi aby měli jen další sponzory,co dotujou ten aparát restrikcí,takové kolo kolo mlýnské !.
Ta eu je stejně zvláštní... jsme teda v té evropě, nebo nejsme? 😄 Když bydlím kousek od místa, kde kdysi byla hranice s Německem, udělám pár kroků a v nádražní trafice koupím trávu... A 20 metrů vedle mě za to češi klidně zavřou... 😄 😄 LOL
Pro mne nepochopitlné. Řeší se tu regulace syntetických s*aček, které mají nahrazovat účinky THC. Nebyla by lepší na pořadu dne odborně řízená legalizace přírodního THC ? Protože přírodní konopí má rozhodně více benefitů pro společnost , než chemikálie s jediným účelem .
Ty jsi nám ale chytrej kluk. Kouřil si ty ,,sra.ky,, někdy?
Stačilo aby se zakázalo prodávat to tak, ze by to šlo zaměnit za cukrovinky a jiné neškodné výrobky a bylo by to!!! Ale to neeee.... ti naši.... to museli zakázat úplně
Je úsměvné kolik toho vláda dělá pro to, aby nebyla již znovu zvolena.. Tak nějak niterně doufám že nám to tady všechno krachne a budeme nuceni začít od začátku, snad již správně..
Je třeba kompletní restart. Však už ani právnici se v legislativní džungli nemohou vyznat. Zničit všechny zákony. Nechat jen ústavu a začít odznova odsud. Ale logicky, zákony pro 21. století.
Tady ukazuje jak jsou některé zakony absurdní. X let jste si to mohli volně koupit, ale příští týden už vám hrozí 8 let vězení, protože si někdo vymyslel že to bude trestné. Proč vůbec vymýšlet nové zakony, když je všechno obsaženo v Bibli? Takové svaté desatero je asi všechno, co lidé potřebují.
Obchody už nabízejí alternativu v podobě HHC-P. Takže jsme si užili kolotoč za peníze daňových poplatníků, média se napásla k prasknutí a nyní vše může pokračovat nerušeně dále. Tolik odborníků na to upozorňovalo a každej kdo prošel pubertou i mimo domov má jasno, jak to s těma děckama bylo. Tady někdo moc chtěl a moc potřeboval...
Koukam že tohle co vymysleli naký HHC a td, a jesli vůbec schválila vláda a najednou změna že to je zakázáno je iniciativa vlády která neví co schvaluje? Když už jeto vše stejný produkt od Konopí proč to schvalujou nebo to jen není mezi zakázaný mi látkami!!!!?????
Koho to už tvé zemi vČR oblbujete?!
Je vidět že z lidí chtějí dělat zloděje!?
To Je na stávku.