1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 1 rokem

Pokud se snaží přijít o peníze z turistů, budiž jim to přáno 😉

196
Před 1 rokem
Tomáš Tesař

takže skrz to že jsi turista se můžeš chovat jako ho*ado a dělat si co chceš? PS a nevšiml sis celosvětového overturismu? Chce to jít trošku do sebe

63
Před 1 rokem

Aha, chtěl jsem se ject někdy podívat to Barcelony. Asi pojedu jinám. Šikanu svými penězi podporovat nebudu.

151
Před 1 rokem
Jakub Váňa

není to pravda, právě jsem se z Barcy vrátil, to je katalánsko, neboli na punk .. každej tam hulí trávu a poldů tam je mrak ale ty zajímají jen otravující migranti a to je fajn ... jinde ti migranti dost otravují treba v Milane a poldum to je tam jedno jen na to koukaji ...

18
Před 1 rokem

Každý obyvatel a turista je povinen se zúčastnit jednou měsíčně kurzů, kde se seznámí se seznamem zákazů a omezení platných tento měsíc v jeho městě. Doporučuje se každé ráno si přečíst nejnovější omezení a zákazy.

19
Před 1 rokem
Pavel Aron

Španělskému pobřeží vládne Dolores Umbridgeová 😁👍

9
Před 1 rokem

Vždyť kvůli tomu jedeme k moři abychom si vzali láhev vína a za teplé letní noci ji vypili za zvuků šplouchání vln.

Ale ono to o tom nebude. Potřebují jenom bič na ožralé zdivočelé anglány

142
Před 1 rokem
Roman Myška

Zalezte si někam za šutry, skály a budete víc napohodu, než na písku. Každý vám dá pokoj, jen pozor, když je příboj. Španělský policajt dobře rozezná, kdo dělá bordel a kdo nezlobí, tak si nekažte dovolenou.

24
Před 1 rokemUpraveno

Dalsi misto, mozna i hezke, kam nejet. Nejde o to, ze se lide nemaji chovat slusne a ze nektere je treba nekdy ukaznit. Ale tohle je jen o sikane a vydirani. Ve skutecnosti tu nejde o nic nez o prachy. Zadne spani venku zdarma, zadne posezeni s prateli na molu, pekne nam vysol prachy za predrazene sluzby. A drz krok a pusu.

Dekuji. Nechci

344
Před 1 rokem
Vladimir Schodelbauer

Vybirejte si staty se zakonem zakotvenou svobodou pruchodu krajinou, zde mapa:

Odkaz

Do jinych nejezdim protoze, presne jak pisete, nehodlam resit tyhle koniny a miliardu mist kam nesmim.

40
Před 1 rokemUpraveno

Nějak nechápu proč bych se nemohl v noci projít po pláži? To je jako kdyby byl v Praze pro turisty zákaz chodit mezi půlnocí a sedmou ranní po Národní třídě. Pokud na té pláži třeba nekladou v noci želvy vejce, nebo pokud tam nemigrují kraby, tak ten zákaz prostě nechápu.

95
Před 1 rokem
Dusan Jonas

Nedejboze, aby tam nahodou nekdo nepristal na morskem kajaku, jelikoz podle namorniho prava nemuzete nikoho donutit k platbe, pokud se na ni neciti (Treba je prilis unaven.).

11
Před 1 rokem

A prdnout si na pláži můžu ?

80
Před 1 rokem
Dalibor Wolf

Jo, když to nikdo neuciti 😉

35
Před 1 rokem

Když čtu kolik lidí tam nepojede, tak je bezva, že tam zůstanou jen slušní lidé, co takové zákazy nepotřebují, protože se chovají slušně a dodržují podmínky. Procestoval jsem toho hodně, ale pokud někde někdo porušuje nějaký zákaz, jsem si jistý, že je to Čech, Slovák, nebo Rus. Nedodržujeme přece zákazy ani doma, tak nás venku nebude nikdo buzerovat a omezovat, když jsem jim tam přijeli utratit peníze, ne?

13
Před 11 měsíci
Jiří Šefrna

Přesně tací jako vy vymýšlejí takové debilní nařízení.

Před 1 rokemUpraveno

Zákazů a příkazů v tom tzv. svobodném světě přibývá, jak hub po dešti. To člověk ani nestačí sledovat…

92
Před 1 rokem
Tomáš Zámečník

Demokracie není hampejz . Lidé se slušně přestali chovat. Všude samá svoboda a najednou z toho máme bordelíno,pak se nedivme?

42
Před 11 měsíci

Nědělejte si iluze, že mimo Evropu je to lepší. V roce 2009 mě v Kalifornii šokovalo, že vstup na pláže je po setmění zakázaný. Zjišťoval jsem proč a důvod byl, že se tam večer chlastalo, hulillo a fetovalo. Tak to zakázali. Říkal, jsem si tenkrát zlatá Evropa. No a po 15 letech to tu máme taky. Počet lidí na Zemi roste, mají víc peněz, víc cestují a neumí se chovat. Na pláži jsem takhle jednou objevil injekční stříkačku, rozbitý flašky od piva. Vajgly byly to nejmenší. A pak jdětě na vyhlášený středomořský pláže přes den s dětma.Vlastně se úřadům nedivím, že se chtějí bránit. Ale někteří chytráci se tu zase opírají do EU. To už je nějaká diagnóza 🙂

Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt