Další pěkný úspěch rozvážné a schopné vlády
Výborný vtip
Vládní odborníci na digitalizaci. Myslím, že ještě několik let můžeme být v klidu.
Hnutí ANO bylo po dobu své fakticky osmileté vlády v klidu, asi měli jiné úkoly, než digitalizaci, to máte pravdu (např. kupovat roušku za 800 Kč a dotace).🤣
Bartoš je teď volnej, tak to svěřte odborníkům 🤣 Za dva roky a za pár mld. budou papírky dál, jen se k tomu napakují všichni okolo 😎
takže tato vláda nařídí elektronizaci vládě příští ... 😄 Včetně toho Portálu stavebníka ... 😄 Fialova digitalizace, vše přehodíme na příští vládu ... 😄
Pokud umíte číst, tak ta digitalizace probíhá postupně řadu let. Tj. probíhala už za minulé Babisovy vlády, pokračuje nyní a dokončeno to bude až v tom roce 2026, ať bude vládnout, kdo chce. Spíš hrozí, že pak v roce 2026 bude Babiš digitalizaci stavět jako svůj úspěch, stejně jako stavěl modernizaci D1, kterou připravovala a rozjela řada vlád před ním, on se jenom trefil do období, kdy celý dlouhý proces končil.
Digitalizace není všelék na neduhy zdravotnictví. Je spousta starších lékařů, kteří mají s digitalizací problém. Jsou rádi, že vystaví eRecept. V momentě, kdy je nějaký chytrák začne tlačit do další digitalizace, tak se na to ze dne na den vyprdnou.
Kdysi se takhle teoretizovalo o e-receptu. Že starší doktoři to nezvládnou, že půjdou do penze, že,že,že........ A přišel Covid. A jak si i ti starší doktoři "lebedili", že se nemusí potkávat s nemocnými "face to face" a jak tyhle nové technologie zvládli. Na jedničku.
A 90 lety senior to take uvidi na sve pevne lince?
To ještě existuje????
Na každém rohu by měly být stáje pro případ že by někdo místo auta přijel na koni. Tak nějak?
Vzhledem k “ úspěšnosti” Válka očekávám, že digitalizace skončí tak, že vše bude digitální a k tomu 2 kopie papírové
To by musel dělat Bartoš.🤣
To je zase nářků, když se po letech věčných slibů konečně digitalizuje. Že to Bartoš nezvládl, protože se jednalo o největší a nejsložitější systém, je sice chyba, za kterou hodně zaplatil, ale odstraní se. Staré stavební řízení trvalo několik let a teď všichni vřeští, že to drhne 3 měsíce 😄 Systém ve zdravotnictví je také dost složitý, ale bude se testovat, takže to hloupé přirovnávání k DSŘ je trapné.
Machýrek Bartoš hlavně vykřikoval, že to bude od prvního dne fungovat, urazil úředníky, že jsou hlupáci a lenoši, pane Piráte.
Chápala bych to na lůžkovém oddělení, kde se vyšetření provádí v rámci nemocnice. Ale asi to neplatí pro praktické lékaře, vždyť já s tou žádankou můžu jít do libovolné laboratoře (ortopedie, ORL, chirurgie,..) vlastně kamkoliv v republice, kde mě vezmou - jak může můj lékař vědět, kam půjdu, když ani já v té chvíli nevím, kam se mi podaří se objednat?
To spis dopadne tak jako v lékárně, ukážete QR 😁. Nebo dle rodného čísla. Pokud se to vydaří, tak super.
„Tam, kde to lidé umějí se daří digitalizovat,“ doplnil premiér Petr Fiala....kopnout si do Bartoše je teď taková vládní fyzkultůra... Osobně bych řekl, že to umějí třeba banky. Ale státu to nikdy moc nešlo a když to náhodou fungovalo, tak to bylo neskutečně drahé. Jsem zvědav, jak to bude zabezpečeno proti úniku informací...