1600/1600Zbývá 1600 znaků
Před 8 měsíci

Vždyt neudělal nic horšího než prodejci tabáku nebo alkoholu. Je na každém jestli se uhulí nebo uchlastá. Tabletky to udělají rychlejš, ale smažka si je vzal sám.

Za to může drahý pivo, dřív lidi jenom chlastali a v 50 je sejmul infarkt. Ted je zabije v polovičním věku fet.

14
Před 8 měsíci
Petr Schönack

Aldo zemřel po ochutnání jedné cigarety nebo sklenky alkoholu? I já astmatička jsem to ochutnání cigarety ve školní šatně přežila bez úhony.

2
Zobrazit dalších 5 reakcí
Před 8 měsíci

Já to vidím na podmínku, ten chlap byl dospělý, a bral to dobrovolně. Oba byli fetáci, tak bychom to Beli klasifikovat, ale 10 až 18 let, že mu to dal? Suďte ho celkově za dealerství, a je že to dál blbýmu nebo závislýmu kamarádovi. Nebyla to vražda, ale zabití z nedbalosti.

8
Před 8 měsíci
Daniela Lhotáková

Dal mu léky kterými spáchal sebevraždu, tudíž to je z legálního hlediska vražda. Ta má sazbu 10 -18 let.

Před 8 měsíci

Co to je za blbost? Půjčím kamarádovi ředidlo, ať si ho nemusí zbytečně kupovat a on ho vypije, půjdu sedět na 18 let?

Pokud si to vzal dobrovolně, bylo to jeho rozhodnutí.

75
Před 8 měsíci

To je ta panika

3
Před 8 měsíci
Ivana Vanyová

Když mi bylo náct,tak kluci taky vesele umírali a bylo to pořád

Před 8 měsíci

Frajer znasilni patnactiletou holku a za par let je venku.

A tady od borce si kamos vezme dobrovolne legalni lek a hrozi mu 18 let?

Jako fakt???

65
Před 8 měsíci

Ta sazba je opravdu směšná. Ten člověk si dal nějaký antidepresiva, benzáky..což bere většina fetek , a k tomu další nelegální fet...

Tak aspoň to mají na koho svakit.

V ČR se prodává legálně pod záštitou tohohle super státu Kratom, který plní léčebny, pohotovostí v nemocnicích apod...je na něm silná závislost, a je dostupný pro každého....stejně jako alkohol!

2
Před 8 měsíci

Asi si vzal trochu více brufenu s paralenem

5
Před 8 měsíci
Jaroslav Zabka

Pozor, pokud se předávkujete Paralenem, hrozí akutní selhání jater s fatálním koncem. Znala jsem jednoho takového workoholika, který "musel" pracovat i s vysokou horečkou a tak se Paralenem ládoval celý den v takové míře, až se přihodilo výše zmíněné...měl malé dítě a fajn ženu...

10
Před 8 měsíci

To je bordel. Cimický 5 let a tento klučina, který dodal kamarádovi "léky" a kamarád je dobrovolně užil 10-18 let? Něco je špatně.

17
Před 8 měsíci

Vše je špatně distribuce drog ( nízké tresty) a nikdo tablety do úst nikomu násilím necpal takových případů v republice je hodně,jen skončí ve svodkách policie.

5
Před 8 měsíci

10-18 let je trochu moc.

Ty fetky to do sebe cpaly dobrovolně. Nikdo je nenutil.

14
Stránkování
Máte připomínky k diskuzi nebo k diskuzním příspěvkům?Napište nám
Služba Seznam Diskuze:Smluvní podmínkyOchrana údajůNápovědaO služběKontakt