Tento komentář byl smazán uživatelem.
Jen mi prosím vysvětlete...
Jo kolik ti je brouku?
Teď jestě jak moc je ta zpráva pravdivá. Na můj vkus přišla nějak moc brzy po tom co se ukázalo že západní systémy nestačí na ruské supersonické rakety. Lžou obě strany, takže je to spíš o víře.
Slava, Slava, Slava 3x akorát mám problém že v tom 68 roce tu na tancích přijeli Ukrajinci a byli tu 21 let. Co s tím vlastně, nic dyk to byli Rusáci. Váňa i Saša s Koljou semnou chodili na pivo zůstali tu po 89 roce nechtěli na Ukrajinu. Vlastně do Ruska co kecám. Tak jsem je zaměstnal už jsou nahoře chudáci.
Jen srab vyjadřuje svůj názor mlhavě , mluv přímo srágoro !
No ona fronta se ve válce posouvá a holt asi v neprospěch Ukrajiny to je jen fakt. UA napsala zprávu že ty radarové systémy zasáhla a nepíše to na novinky.. takže nechvastaji se ale vydali prohlaseni/zprávu. A tohle dobrá zpráva je a nic na tom váš komentář nezmění jen vás ztrapnuje...
Neplač Slováčku.
A?
Máte mizerné bolesti, že? 😉
To se ale děje u vás v Moskvě!
Ne pomalu ustupují a kosí u toho rusi. Ale počkejte až rus narazí na linii min co teď dostali Ukrajinci. Ale to přeci takovému nejvyššímu válečníkovi jako vy nemusím říkat. Spíš stříhejte metr, za měsíc a týden končí Putlera ultimátum na osvobození kurské oblasti. Zatím to nevypadá dobře pro vás příteli Ruska.