Ale k článku o ruském testu Orešniku naše média přiložila fotku vzdálenějšího domu s rozbitými okny. Na prach zdemolovanou fabriku neukázali.. prostě jsme neustále manipulováni, stejně jako s americkými prezidentskými volbami.
Budete se divit, ale vojenskou fabriku kupodivu Ukrajinci vyfotit nedovolí - a Rusko žádné lepší fotky nedodalo. Tak co jako byste chtěl ukázat?
Kvalita PVO "druhé nejsilnější armády na světě" byla dostatečně prokázána u Iránské obrany, kdy Izraelských pět F 35 pilotované holkami si z této "rusácky sofistikované" obrany S 400 a S 300 udělali střelnici. Fakt problém byl, že ty jejich eS je vůbec neviděli tzn. ani nevystřelil. Je jasné proč je naše proruské svinstvo a jejich "informační zdroj" řetězové maily tak moc proti nákupu těchto stíhaček.
Sláva Ukrajině, budeme teď v diskuzi dělat, že patrioti jsou nezničitelný a likvidace rusských nácků dominancí ukrajinských F16 ve vzdušném prostoru je otázkou několika málo dnů, mrk mrk. Ok, Trump ten masomlýnek ukrajinského národu snad ukončí. Ukrajina se roztrhne, nikdy nevstoupí do NATO ani EU a bude dál žít jako zemědělský gigant prorostlý korupcí, podobně jako jejich severní bratr, kde má polovina Ukrajinců zbytek svojí rodiny. Rusko uzná, že mu nic nehrozí a budeme tu dalších 80 let žít v míru a třeba dosáhneme i něčeho většího než jsou zmařený miliony lidských životů ve válkách světových velmocí.
A nejsou právě černozemě Ameriky? To jim to jako nechá pane Rajch? Jste to vy? Jméno jiné kecy stejný.
To je ta zbraň o které putler hovořil jako o té která předběhla ostatní svět o desítky let. Erdogan dokonce kvůli tomu aby ji získal pohrdl letadly F-35.
Spojené státy dávají řadu měsíců najevo, že pokud Turci skutečně S-400 nakoupí, nemohou nejen počítat s dodávkou letounů F-35A Lightning II, ale ani s podílem tureckého průmyslu na programu F-35 a navíc Turecku hrozí sankce dle zákona CAATSA
Odkaz
Přitom je to krám, který zaostává ve všem. Od rozpadu SSSR a uvolnění hranic, nezprovoznili v samotném rusku jediný nový zbraňový systém, který by fungoval. Vše s čím dnes bojují, jsou oprášené a naleštěné stroje, Které opěvoval už Brežněv. Ponorka třídy Lada, tank T-14 i letadlo Su-57 skončili tak jak skončili. Důkazem může být i ruský kosmický výzkum, který na celých 40let ustrnul v jedné pozici. Vždyť jedinou letadlovou loď a všechny velké válečné se postavili na Ukrajině. Firma Antonov a největší letadlo světa Mria i Ruslan atd. Většina proudových motorů ve svazu byla z Ukrajiny. Tanky T-80 jsou z Charkova. Současné T-84 jsou srovnatelné se západními. Když jim po rozchodu nedodali navigační sys. Nabořili rusové s Progresem do vesmírné stanice MIR a skoro o ní přišly.
Odkaz
Putler to ví a proto potřeboval navrátit Ukrajinu pod svou moc. Bez spolupráce s ní a dalšími státy východní Evropy. Není rusko schopné do budoucna vůbec ekonomický přežít a fungovat. Pouze z prodeje nerostných surovin se v budoucnu uživí jen těžko.

Když každodenně čteme, co všechno Ukrajinci zničili za systémy, kolik vojáků zabili, napadá myšlenka, zda je ještě v Rusku vůbec někdo živ .
A když, tak čím bojují.
Opravdu máte lidi za takové trubce, že Vám tyhle blbůstky někdo věří?
Treba v niceni ruskeho vraha pokracovat a este pridat. V roku 2014 svet zaspal spravodlivu reakciu na Putlerov vypad a tak mohl Hitlerik intenzivne zbrojit. No a dnes je viac prace s tym odpadom
Jen tak dál, ruSSák potřebuje dostat přes hubu.
Já zase informuji ,že jsem koupil máslo za dvacku. Jsem lhář ? Nebo dobře placený dezinformator .
Já Vám to že srdce přeju, ušetřené peníze můžete investovat třeba do nákupu rýče či krumpáče 🤗👍
Ukrajinci píšou o svých úspěších každý den a výsledek nulový to připomíná
Fialovo úspěchy,asi taky byl na školení v Kyjevě.
Úspěch je, že se jim třetím rokem daří bránit mnohem většímu a silnějšímu agresorovi, a ne jak mi zdrhnout z pevností a vybavit zbraněmi půlku Wehrmachtu, šášo 😉.
Sláva Ukrajině a jejím hrdinným obráncům! Ruská verbež válku prohrála hned 24. 2. 2022.
Jasně.
Kolik bylo zničeno Patriotů? Pokud je mi známo také několik. Nic není nesmrtelné. Co člověk vyrobí dokáže i zničit. A ještě jedna otázka: vyhraje to válku?
.
Dle ruSSkých zpráv dvakrát tolik než jich bylo dodáno.